Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol hoca gelemyecel rahat olun...Ama bana şunları yaşattın bana bunları yaşattın laflarını da sahiden anlamıyorum. Evet son 25 sene ne zaman kafaya oynadıysak Şenol hoca oldu....Bize bunları yaşattı...Yahu Sivas maçı fb maçından daha mı az önemliydi? Niçin kimse Ersun hoca bana bunları yaşattın falan demiyor....Ne kadar zarar vermiş Şenol Güneş milletin psikolojisine...Üzüldüm be...Vallahi üzüldüm...
    Ben de bunu defalarca dedim. Üstelik daha mukavele imzaladığı ilk günden itibaren, başımıza gelecekleri de uyardım.

İçiniz rahat olsun. Trabzonspor'a başarısızlık yaşatacak her isme karşıyım.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben de daha ilk okulda başlayan tüm özgüvenimi Şenol Güneş ve arkadaşlarına borçluyum. O zaman ila nihayet onlar olsun takımın başında anasını satayım...

Şenol Güneş genç futbolcu oynatma konusunda son derece kısırdır. Bunu yazan yok forumda ki bana göre en temel eleştiri malzemesi....Varsa yoksa fb maçı....Yahu takım iki maçta toplam 20 pozisyon bulmuş ( az söylediğimden eminim) 2 pozisyon vermiş...3 gol yemiş 1 gol atmış....Şenol hoca mı suçlu????
      Bence değil. Suçlu arıyorsak, olsa olsa Dede Korkut, XVI'ncı Louis veya Neil Armstrong'dur.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlla yerli olacaksa bize SAMET AYBABAda olabilr aslında adamın geçmişte gelipte o kadroyla yaptıklarını hatırladımda ogünkü şartlarda türkiye kupasını alan bir kişi bugün ligin tozunu attırır ben samet aybaba diyorum...
        61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
        RUHUNUZ YETER

Yorum

• Şenol Hocayı düşünme sebepleri gayet basit

Şimdi gidip getirseler yabancı kariyerli bir hoca 10 trilyon maliyet zaten alanzinhoya yeni alıştı yerel medya tam fıttırır yabancıyı geçtik

Yerlilere bakıyorlar bakıyorlarki elle tutulur başarısı olan varmı eh işte 2,3 tane var bir tanesi de Trabzonlu o zaman onu getirelim diyorlar.

Birde Benim gözümle Arka Plana bakalım

1- Şenol hoca yakınları olduğu gibi Transferde istedikleri işine karışabilecekler dün olduğu gibi hocam onu istediniz ama o pahalı şuda pahalı ya buda bizim menejerin değil alalım sana bunu diyebilecekler.

23 transfer yaptıkta o günleri unutmadık inşallah 500 oyuncu ismi geçerdi en sonunda transfer sezonu bitmeden bir gün önce olmadık birini alırlardı. Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak olsak bile Bknz. Tomas Jun transferi

2-Trabzonlu hoca olduğundan yerel medyanın elin yabancısı kozunu elinden alırlar.

Ancak Şenol Hocayı hiç sevmeyen büyük bir kesim var ayrıca yerel medya kendi adamını daha fazla eleştiriyor.

3-Taraftarın bir kısmının Şenol hocaya halen sevgisi var o desteği almak istiyorlar.

Kısacası Bence birinci madde tam düşündükleri madde şimdi herhangi bir hoca getirseler bile şenol hoca kadar işine karışamıcaklar ondan Şenol Hocayı istiyorlar...!

Not:Ben Şenol Hocamın Yerinde olsam gelmem
          En son bordo61 tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 10:13.
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Şenol Hoca gelirse yine hata yapr. ben onun yerinde olsam kesinlikle gelmem. gelecek 5-6 maç sonra adama hakaretler, küfürler havada uçacak. o yüzden gelmek istemem.
            ayrıca 2 kez bu takımın başına geldi ve gönderildi. 2 kez gönderdiğin bir teknik adamı niye hala geri istiyoruz anlamıyorum.
            yerli hocalara bakarsak ta en iyisi şenol güneş olduğu görülüyor. ortada büyük bir sorun var. bakalım yönetim bu işi nasıl halledecek. bir iş yaptılar altından çıksınlar şimdi...
            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence değil. Suçlu arıyorsak, olsa olsa Dede Korkut, XVI'ncı Louis veya Neil Armstrong'dur.
              genelde forumda cevap verilemeyince aynı taktik.. espri....
              şenol hocayı istememek için kendinizce haklı sebepleriniz vardır. bunları saygı duyarım..
              ama o sene kaçan şampiyonlukta şenol hocanın en az suçu vardır...

Yorum

• bende TRABZONLu teknik direktör istiyorum...
                hiçbir sebebi yok.....
                sadece özevlatçılık...

Yorum

• Şenol Hocanın yerinde olsam bende gelmem
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Anlasilan Senol Gunes gelcek takimin basina..

Benim bildigim Senol Gunes 3 defa takimin basina gecti.. Bunlarin birinde 3 yildan fazla kaldi takimin basindaki az bir sure degil.. Ve yine benim kendi yasim itibariyle bildigim en iyi iki kadronun (Unal-Hami-Shota-Tolunay-Ogun-Abdullah kadrosu ve Symek-Gokdeniz-Tolga-F.Tekke-Yattara kadrosu) en iyi donemlerinde geldi.. Ve ikisinde de yaklasti ama sampiyon olamadi.. Simdi yine guzel bir kadro olusuyor ve yine Senol Gunes'e emanet edilecek bu kadro ..

Bilemiyorum, umarim hayirlisi olur tabi de, Senol Hoca gelirse seneye bu zamanlar gider diyorum ben.. Ve Senol Gunes icin Ersun Hoca'yi gondermeye de gerek yoktu..
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Hani biz Papila yüzünden şampiyon olamamıştık.

Problem Şenol hoca ise fenerin şampiyonluğu anasının ak sütü gibi helaldi.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Cyzio hocam sizinle bu tartışmaya girmek istemem ama "kara leke" nedir Allah aşkına? Bir futbol takımının mağlubiyeti nasıl "kara leke" olur. Hayatınız boyunca çeşitli sebeplerle yaşadığınız başarısızlıklar "kara leke" midir?...Şenol Güneş'in gerek Trabzon gerek se milli takımın başında olduğu dönemlerde "kara leke" denilebilecek hiç bir eylemi yoktur çok şükür....Final maçalrında başarısız? Ne yani şimdi iyi oynamasına rağmen Chealsee elendi Barca'ya Hidink gelmesin mi diyelim...İki maç üst üste kazanamamak demiştiniz bir seferinde sahiden merak ediyorum maçın bırakın maçı hayatın tüm ayrıntılarını kontrol edebilecek bir kudret kimde var?...Bir teknik adam süreç içerisinde yaptıkları ile değerlendirilmelidir. Bence....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Trabzonspor'un kolay idare edilebilecek bir takımı var. Öyle anlaşılıyor ki yönetim bu özelliğin devamından yana...Fatih'e konulan rezervi böyle okuyorum ben...Dolayısıyla takıntıları olmayan, şahsiyetini çocuklar üzerinde ispat kaygısı olmayan herhangi bir hoca ile bu takım başarılı olur....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ertugrul diyenlere kucuk bir hatirlatma.. Ertugrul Samsun'da oynarken once bizimle anlasmis daha sonra Besiktas'tan teklif gelince bizle olan on-mukavelesini hice sayip Besiktas'a gitmisti.. hatta bayaa problem olmustu o donemde.. Tamam cok eski bi olay, kin tutmamak lazim ama Trabzonspor buyuklugunde bir kulup icin taviz verilmemesi gereken bir konu..
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• yıl 1996, Avni Aker Stadı, skor 1-1 maçın sonları yaklaşıyor. kahvede içim daralmış havasızlıktan, birde etrafımı çevreleyen ağzı pislik saçan fenerliler cabası. bir ara kamera şenol hocayı gösteriyor, hoca oyuncularına ileri ileri yapıyor. o sırada balkanların en sıradışı stoperi cengiz hücuma çıkıp top kaybediyor, fenerli erol uzun bir orta yapıyor ve ondan sonrası bulanık biraz....
                              ben şenol hocayı istemiyorum, ne kadar iyi bir kariyeri, başarısı, hatta tartışılmaz Trabzonsporluluğu olursa olsun istemiyorum. çünkü, çünküsü çok....
                              Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• Ertuğrul Sağlam Trabzonspor'a gelmez. Kayseri'den sonra Bursa yı da yarı yolda bırakırsa bir daha düştüğünde elinden tutan olmaz. Murat, ben yanlış hatırlamıyorsam orda mesele Ertuğrul değil Samsunspor başkanı idi...Hatta Ertuğrul Trabzon a geldi diye biliyorum...

Yorum

Yükleniyor...
                                X