Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futboldaki en talihsiz mevkii teknik direktörlük mevkiidir. Çünkü başarısı da başarısızlığı da son derece subjektif ölçülere göre değerlendirilir. Öyle ki, bu ölçülere kılık kıyafet bile dahil edilebilir.

Efendime söyleyeyim, Türkiye'nin en yüksek kariyere sahip teknik adamı (bir yerli teknik adam Milli Takım'ı en azından Dünya ikincisi yapana kadar bu böyledir) bırakın yaban elleri, kendi yetiştiği takımın taraftar forumunda lağım çukurlarına sokulup sokulup çıkarılır. Yani bilerek ve isteyerek şampiyonluğu kaybettirmiş olsa ancak böyle muamele görürdü herhalde.

Bu adam, Gordon Milne Beşiktaş'a altın çağını yaşattığı dönemlerde Boluspor'u çalıştırırken yılın teknik adamı seçilmişti bu ülkede. Hem de "ulusal medya" tarafından. Sahi, UEFA da 2002 Dünya Kupası'ndan sonra kendisini bir sıfata layık görmüştü, hatırlıyor musunuz? Benim hafızam giderek zayıflıyor, bazı şeyleri unutmaya başladım.

Şenol Güneş bize büyük acılar yaşattı, öyle mi? Emin misiniz? Sakın "bir taşla şampiyonluğu aldım" diyenler yaşatmış olmasın? Ya da görmediğimiz, bilmediğimiz başkaları?.. Onlara dişimiz geçmiyor da Şenol Güneş'i habire gagalamak daha mı kolay yoksa? Milli takıma yükselmiş bir futbolcu ertesi sezon neden şimdi adını bile hatırlamadığım sıradan bir takıma gönderildi, bir fikriniz var mı?

Temenni ederim ki Şenol Güneş gelmez. Biz böyle iyiyiz. Ara sıra mahşer, ara sıra yaşama hırsı... Bazen neşe, bazen keder... Yaşayıp gidiyoruz. Hiç lazım değil bize Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, Türkiye Kupası, Avrupa başarıları... Bunların zerre kadar önemi yok. Biz kargadan başka kuş, şampiyonluktan gayrı başarı tanımayız.

Haa... Şenol Güneş gelir de takım şampiyon olursa, tamamen kendi dışındaki faktörler sayesinde şampiyon olacaktır Trabzonspor. Bunu sakın unutmayın, aksini aklınızdan bile geçirmeyin.

Yorum

• Şenol Güneş gelmesin demiştim...
      Açıklamalarından dolayı demiştim;
      Mutluyum,kafam rahat,sözleşmem var vb..
      Şimdi tüm ısrarlara rağmen benzer şeyleri söylediği dillendiriliyor.
      Aşırı ısrarla gelmesi bence doğru olmaz.
      Ama kulüp diyelim ki getirdi.
      Başımızın üstünde yeri var der,sonuna kadar destekleriz.
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Hacıosmanoğlu:"Gökhan Ünal ilk yarı boyunca,saç ektirdiği için toplara kafa vurmadı.Ben başkan olsam 1 dakika takımda tutmazdım".

Konuyla alakası yok ama paylaşmak istedim.

Aslında şöyle bir alaka da kurulabilir;başkan Şenol Güneş olsun.
        Bunlardan Allah korusun bu takımı.
        Herkese Merhaba

Yorum

• Eyvallah Bülent abi
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başkan Şenol Güneş olsun.
            İşte bunu sevdim.

Sadri Başkan'dan sonraki ilk isim Şenol Güneş olmalı.

Yorum

Hacıosmanoğlu:"Gökhan Ünal ilk yarı boyunca,saç ektirdiği için toplara kafa vurmadı.Ben başkan olsam 1 dakika takımda tutmazdım".

Konuyla alakası yok ama paylaşmak istedim.

Aslında şöyle bir alaka da kurulabilir;başkan Şenol Güneş olsun.
              Bunlardan Allah korusun bu takımı.
              Ciddimisin?? Gercekten böylemi söyledi???
              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ciddimisin?? Gercekten böylemi söyledi???
                Bire bir
                Herkese Merhaba

Yorum

Bire bir
                  Bir taraftan Trabzonspor futbolcusuyla,teknik direktörüyle ugrasmamali diyor,diger tarafta ise hemen kelle istiyor.

Bu adam bize baskan olmadigi icin cok sansliyiz,bir de asabi tansiyonu varmis.

Aninda hoca ve futbolcu postalardi bu adam.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sakın "bir taşla şampiyonluğu aldım" diyenler yaşatmış olmasın? Ya da görmediğimiz, bilmediğimiz başkaları?.. .
                    Bülent abi kusura bakma ama buraya takıldım. Şenol Hocayı çok severim ve kesinlikle onu suçlu bulmuyorum 96'daki maçtan dolayı. O futbolun bir cilvesiydi bana göre.

Ahmet Ağaoğlu diyorki o maç ile ilgili; Ben bir maçta Hami'nin iki şutunu üstüste çıkaran bir kaleci görmedim. Ama Rüştü çıkardı. O maçı alan varsa Rüştü veren varsa Metin Mert'dir''

Hatırlarsın o maçı Bülent abi, Fener belkide 2 defa geldi. Peki ya biz?

Şimdi bütün bunlar gün gibi ortadayken nasıl bir taşla şampiyonluk alınıyor anlamıyorum.

Demek ki o maçı biz alsaydık ve Faruk Özak çıkıp ''Bir taşla maçı aldım'' dese inanacaktık öylemi?

Bu Ali Şen dengesizinin başarıdan kendisine pay çıkarma sevdasıydı. Ve malesef biz dahil herkes de yedi

Furbolun kaderidir, ya kazanırsın ya kaybedersin. Fener kazandı biz kaybettik. Zaten bunu kabullenemediğimiz için hala daha ''96'' diyoruz yaa
                    En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 00:38.
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Sevgili Cafer, mağlubiyetin sebep ve sonuçları elbette tartışılır. Sabık başkanın karakteristiğini de herkes biliyor. Trabzonspor kazansaydı neler olurdu bilinmez. Devreye başka taşlar mı girerdi, yoksa birileri sahaya mı dalardı, takip eden günlerde federasyon mu toplanırdı, kimbilir?..

Fakat diyeceğim bir şey var: Şenol Güneş’in adı her anıldığında kısa kaburgalarının altına bir sancı girenler, lûtfen artık bu bahtsız adamın yakasını bıraksınlar. En azından kariyeri en yüksek ikinci teknik adam durumuna düşünceye kadar...

Yorum

• Yerli Teknik adama bal gibi EVET.

Yorum

• Atv de Santrada Trabzonspor'un hocasını açıklayacağız dediler yayın kesildi izleyen var mı acaba
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ben Senol Günesi cok severdim ama son Döneminde Sezon öncesi Isvicredeki Kampta Idmanlari seyrederdim.

Yemin ederim hic Agir Idman yapmazdi. Yani al Gülüm ver Gülüm. Zayif Takimlarla hazirlik maci yaptilar ve sonra Famagusta macinda dagildik. Sampioynlar Ligi elemesi. Bir düsünün öyle önemli Mac öncesi böyle rezil bir Kamp birde üstüne Tayfunu oyna sokarak en büyük Hatay yapmisti. Tayfunun 2 hatasindan yenildik.

Transfer hatalari saymiyorum cünkü Elber, Jeffersonu tahmin etmiyorum Senol Günesin bunlari istiyerek aldigini.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Atv de Santrada Trabzonspor'un hocasını açıklayacağız dediler yayın kesildi izleyen var mı acaba
                              Ben izledim.Hiç birşey söylemediler.Şenol Güneş ve Giray Bulak isimleri geçiyor dediler..Ersun Hocanın yerine ancak onun seviyesinde bir teknik direktör gelmeli falan dediler.
                              KaZıM KoYuNcU;

"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti...''

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bazen Şenol Güneş ile ZD'nin karıştırıldığını düşünüyorum.

Şenol hoca ile bu takım hiçbir zaman başarısız olmadı.
                                Gerçekten zaman zaman karıştırıyorum. Hangisi Anorthosis'e elenmişti, hangisi Otelul Galati'ye? Mâlum, tarihimizdeki iki kara leke.

Ama sonra bir de 7-1'lik Beşiktaş hezimeti aklıma geliyor. Kim hangisiydi, hatırlayabiliyorum.
                                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                                -"Burada klima yok mu?"
                                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Yükleniyor...
                                X