ertuğrul sağlam olursa eyvallah olmassa yabancı hoca olmalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleertuğrul sağlam olursa eyvallah olmassa yabancı hoca olmalı
Ertugrul bursayi sevdi,orada kalmasi hem kendisi hem de bizim adimiza daha iyi.
Sözlesmesi ve hedefleri var ,bursayi birakmasi pek mümkün görünmüyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtugrulu alirsak bundan sonra bursa ile kanli bicakli oluruz.
Ertugrul bursayi sevdi,orada kalmasi hem kendisi hem de bizim adimiza daha iyi.
Sözlesmesi ve hedefleri var ,bursayi birakmasi pek mümkün görünmüyor.
Tabi Şenol Güneş olmazsa.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yönetim Ersun Hoca'nın arkasında durdu ama nasıl durdu.
Zira en iyi ihtimalle yediğin şey tekme oluyor.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Egil Olsen, Norveçli ve Norveç milli takımının teknik direktörü, Valerengayı 3 kez, kadrosu kısıtlı Fredrikstad takımını 1 kez şampiyon yaptı, hırslı ve kaybetmeyi kabullenmeyen yapısıyla tanınıyor çalıştırdığı takımların disiplinli ve oyunan kopmayan tarzda oynatmasıyla ünlü, Alanzinhoyu yakından tanıyor, bence uygun olur, sezon sonu iyi bir teklif gelmezse Norveçle sözleşmesini uzatabilir
kendisine mail attım
Yorum
-
şenol güneş hoca olsun,
hami ve ünal yardımcılığına getirlsin
forvete taner gülleri
sağ beke abdurrahman dereli
transfer edilsin
sezon başında şampiyonluk ilan edilsin"Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
Mustafa Reşit Akçay
Yorum
-
İlk olarak tsliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendisine mail attım
Yorum
-
İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyerli hoca gelecekse ersunu niye yolladık?
saçma!...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Gunes bu takima hicbisey veremez artik..Herkese Merhaba
Yorum
Yorum