Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şota ismi geçiyormuş nyvspor da duydum fakat şota kariyerim açısından gelmem çok kötü olur demiş ve gelmemin söz konusu olmadığını söylemiş (fısıltı haberi)

Yorum

• inşallah tolunay trabzona gider arkadaşlar bir fanatik KS taraftarı olarak bunu cok istiyorum ve taraftarın istediğide bu.zaten tolide her fırsatta sizin camianızı canından cok sevdiğini söylüyor hem onun hemde sizin istediğiniz olur..

Yorum

• Tolunay için çok erken bence,hemde çok agresif futbolcuların kimyasını bozar.Az olgunlaşssın belki düşünülür.Ama o zamanda rakipleri aynı olacak Özkan Sümer,Ahmet Suat Özyazıcı,giray bulak,ziya doğan

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bernd Schuster gs ile anlasmis deniliyor.

dikkatimi ceken schuster sadece madridde sampiyon ve kupami kazandi oysa o kadar yildir antrenörlük yapiyor, liste burda:

1997–1998 Fortuna Köln
          1998–1999 1. FC Köln
          2001–2003 Deportivo Xerez
          2003–2004 Schachtar Donezk
          2004–2005 UD Levante
          2005–2007 FC Getafe
          2007–2008 Real Madrid (sampiyon von süperkupa kazanmis)
          cogu takimdan erken ayrilmis, son olarak madriddende. ayrica 80 li yillarda alman milli takimindan futbolcu olarakda cok erken ayrilmisdi.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak LoVeRbOy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şota ismi geçiyormuş nyvspor da duydum fakat şota kariyerim açısından gelmem çok kötü olur demiş ve gelmemin söz konusu olmadığını söylemiş (fısıltı haberi)

şota seni kim ne yapsın.havalara girmiş yav

Yorum

• Van Basten Ajax'tan ayrıldı
              I am titanium

Yorum

• İlk olarak mummy jan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de tam bunu yazacaktım.

Acaba pahalı kaçar mı bize Van Basten?
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• van basten neden ayriliyor ajaxdan ?
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak zafer_38 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    inşallah tolunay trabzona gider arkadaşlar bir fanatik KS taraftarı olarak bunu cok istiyorum ve taraftarın istediğide bu.zaten tolide her fırsatta sizin camianızı canından cok sevdiğini söylüyor hem onun hemde sizin istediğiniz olur..
                    Herşeyden önce böle bir konuşma yaptığın için teşekkür ediyorum.
                    Farklı bir takım taraftarısın ama başka kendini bilmezler gibi farklı bir üslüpla konuşmuyorsun bravo...

Temennilerin için sağol tolunayın yeri bizim içinde ayrı lakin kendisi bile o ağırlığı şuanda kaldıramıyacağını belirttiyor.

Bende sizin için kalbımden geçen şuydu keşke zivasın bugünkü yerinde kayseri olsa en azından gelinen yerde hazmetmeyi bilirdi bunlar gibi kendini acındırarak yaygara yaparak birşeyler yapmazdınız.
                    2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                    Kafalarda 61
                    Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• Van Gaal bir çılgınlık yap da bize gel

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        van basten neden ayriliyor ajaxdan ?
                        kovuldu gibi birsey adamin elinde super bir kadro var bise becerdigi yok.. bizden uzak dursun
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Benim önerimi kimse değerlendirmedi. Ben de değerlendirme isterim. Banane. Otto Pfister.
                          Memleket isterim Ne başta dert ne gönülde hasret olsun;Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.
                          Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun;Kış günü herkesin evi barkı olsun.
                          Cahit Sıtkı Tarancı

Yorum

• İlk olarak MeNdaKkaDukKa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herşeyden önce böle bir konuşma yaptığın için teşekkür ediyorum.
                            Farklı bir takım taraftarısın ama başka kendini bilmezler gibi farklı bir üslüpla konuşmuyorsun bravo...

Temennilerin için sağol tolunayın yeri bizim içinde ayrı lakin kendisi bile o ağırlığı şuanda kaldıramıyacağını belirttiyor.

Bende sizin için kalbımden geçen şuydu keşke zivasın bugünkü yerinde kayseri olsa en azından gelinen yerde hazmetmeyi bilirdi bunlar gibi kendini acındırarak yaygara yaparak birşeyler yapmazdınız.
                            önemli değil kardeşim mesele sadece futbol ve taraftarlık...olayı başka boyuta taşımaya gerek yok sağduyulu olmak yeterli.bu arada bu haftaki maçta tolunay lehine tezahurat yapında yönetim belki teklif götürür bizde kurtuluruz

Yorum

• bu van gaal hakkında bir gazete gelebilir diyo biri gelmeyecek diyo bu ne ya. adam her birine ayrı mı konuşuyor.
                              Emekleri çaldın yine.
                              Günahkarsın Fenerbahçe !
                              Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                              Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak zafer_38 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                önemli değil kardeşim mesele sadece futbol ve taraftarlık...olayı başka boyuta taşımaya gerek yok sağduyulu olmak yeterli.bu arada bu haftaki maçta tolunay lehine tezahurat yapında yönetim belki teklif götürür bizde kurtuluruz
                                sen o takımın başına tolunay gibi bir hoca bulmuşsun eleştireceğine öpte başının üstüne koy.
                                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                                legends never die ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X