İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etti...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiderken umutu gökhanı hüseyini ısaacı selçukuda götürse bari yanlışmıyım ?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Vay Ersun Hoca Vay. Gitmen le gelmen ayrı bir olay oldu. Taraftarı ikiye böldün.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu saatlerde yapıyor olmalı ya da az sonra yapacaktır..Genelde bu tip toplantılar öğle saaterinde yapılır..sene basında uzun vadede basarı isteyen taraftara bak , gercekten inanmak cok zor trabzonspor taraftarına tüm inancımı kaybettim , hele ki avni aker ' de bagırmayan taraftarın mac sonunda yaptıgı ' istifa ' seslerini unutmayacagım
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmaçsız yenmenin hiç bir anlamı yok....Amacına ilerlerken yeneceksin.. Eskişehirde yeniyor büyükeride Hacettepede yendi. mesela Feneri yendi... Mesela Kocaeli sadece 3 takımın yapabildiğinin yaptı İstanbulda 5 çekti Gsye....
Büyük hedeflere giderken büyük galibiyetlerden bahsediyorum.....
Sözgelimi Taner Gülleride bütün büyüklere gol atmıştır ama takımı kümede kalma mücadelesi vermektedir.
Bir not daha Yılmaz Vural zamanında bizde bütün büyükleri yeniyorduk o geri gelsin o zaman
Yok sırayla yazıyorum meseleyi başka yerlere taşımayalım lütfen edebimizle tartışıyoruz katılmıyor olabilirsiniz ama saygı duyun yazdıklarıma.....
Boşverin , beyzbol konuşalım en iyisi.
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöyle çağdaş kardeşim kızmam ben.niye gönderiosun umutu , gökhanı , selcugu
hala söylüyorum umut , gökhan bu lig için yeterli kapasitedeler bizim amacımız da premier lig olmadıgına göre neden gönderilsin kiselcuk kötü diyorsunuz da takımımızın attıgı cogu golde imzası var hazırlanısta
Yorum
-
Ankete bir sIk daha eklenmeliydi. Ben cunku olumlumu olumsuzmu hala karar veremedim.. Ersun hoca beni okadar hayalk kirikligiina ugrattiki cok sevdigim halde gitmesine cokta uzulmedim..Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün konuştuğum arkadaşların hepsi "Siz bu kafayla sittin sene şampiyon olamazsınız." diyor...Nedense!
Futboldan bizim kadar anlamadıkları içindir.
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazık oldu gerçekten,
saha kenarında duruşu olan, ne konuştuğunu bilen, projesi olan bir hocayı kaybettik.
Lig bitmeden, herşeyi öğüten kaos sisteminden yoruldum.
Atılan gollerimizde sevinenleri azarlayan ziya doğanıda hatırlarım.
Yorum
-
ya istikrar istikrarr diyosunuz ama burdaki herkes istikrarı savunuyor sadece istikrarın dogru kişide olmasını bunun da ersun yanal olmadıgını diyoruz ama siz hala istikrar diye tutturdunuzz..her cumleye istikrar yazmayın istikrar istemeyen yoktur tartısıcaksınız istikrarın kiminle olucagını tartısın..
Ersun yanal
25 tane oyuncu alındı aralarında gelecegi parlak diye alınan bugra olmasına ragmen takım 1 sezon cakma sag beklerle oynadı...
pilot takımında 5 tane sol bek varken Trabzonspor sezonu tek sol bekle cıkardı ve pilot takımında ismail ve sami gibi yetenekli 2 oyuncu var(samiyi izlemedim ama ismail gercekten cok yetenekli..)
Not:bu iki oyuncu ismail ve bugrayı ersun yanal 1.1 trilyona gelecegin yıldızları diye canakkale dardanelden aldırdı ama neden se 1 sezonu tek sol bek ve sag beksiz cıkardıkk...
takımda colman selcuk gibi turkiyenin en iyi pas yapan oyuncuları olmasına ragmen daha takımın pas yaptıgını goremedik..
devre arasında forvet ihtiyacı oldugunu herkes gormesine ragmen ersun yanal orta sahaya oyuncu aldırdı ve onu da dogru dusgun oynatmadı..
turkiyede en bol kadrolardan birine sahip olmamıza ragmen en az oyuncuyla ligi tamamlayan takım olma başarısını ersun yanal gosterdii...(kadro dar demeyin pilot takıma onca oyuncuyu ben yollamadım)
her maca aynı kadroyla cıkılmasına ragmen takımın belli bi sistemi olmayan tek takım olma basarısı ersun yanal..
ligin ilk 8 inden galibiyet alamayan takım olma basarısı ersun yanal...
rakibe gore taktik yapmanın ne oldugunu bilmeyen ersun yanal...
daha cok sıralanır ama şuan işim var..
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçağdaş kardeşim umutla gökhanın yerinde FATİH SULTAN TEKKE olsaydı şuan durum nasıl olurdu sence ?onun için bir oyuncu takımda olmadan o sunu yapardı bunu yapardı ile yürümez
Yorum
Yorum