Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Poetricus hocanın mektubundan bahsedilmiş;

Devamı var onun arkadaşlar, teşekkürler başlığında. 3 adet.

Biliyorsunuz ki Poetricus hoca Ersun hocayı konuk etmiş, öğrencilerinin sorularını yanıtlamıştı hocamız da.
    O dönem hocanın ricasıyla birebir görüşmelerini yayınlamamıştı Poetricus hoca.
    Şimdi buyrun okuyun.
    Okuyun ve iğrenin birilerinden ve bir şeylerden...

Hocanın da ne düşündüğü, nasıl yaklaştığı olana bitene gayet açık orda.

Bu arada, istikrar lafından ben de iğrendim artık.
    Ama demeden geçmeyeyim;
    İstikrar, ama doğru kişiyle istikrar.
    Ersun hoca gibi mesela,
    Sadri başkan gibi...
    Günahıyla sevabıyla doğru kişilerle istikrar...
    Tesekkürler,...bende ariyordum.

Evet,...ISTIKRAR, ama dogru kisiyle istikrar.

Yorum

• Trabzonspor camiası şu an Kayserispor maçını değil hâlen Ersun Yanal'ın gidişini konuşuyorsa hoca yeterince iz bırakmış demektir.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Semih'im ağzına sağlık...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor camiası şu an Kayserispor maçını değil hâlen Ersun Yanal'ın gidişini konuşuyorsa hoca yeterince iz bırakmış demektir.
          Ben bunu 2 gündür söylüyorum...Bunu da gör olurmu
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu camianın değişim sembolü Ersun Yanal değil, SADRİ ŞENER dir...

Son 12 ayda yapılanları bir düşününde, silkinip kendinize gelin efendiler. Ayıp oluyor.

Yorum

• Olumsuz buluyorum. 527 61,78%

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben bunu 2 gündür söylüyorum...Bunu da gör olurmu
                En başta söylemeniz gerekiyordu. Taraf ayrımı yapmadan önce.

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                Eduardo Galeano

Yorum

• Daha iyi ya Futbolcular baskı altına girmez ve Kayseriyi yenerler, Ersun Hocayı konuşmaya devam

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu camianın değişim sembolü Ersun Yanal değil, SADRİ ŞENER dir...

Son 12 ayda yapılanları bir düşününde, silkinip kendinize gelin efendiler. Ayıp oluyor.
                    Sadri Şener'in ne kadar katkısı varsa sportif anlamda ve taraftar bazında da o kadar etkisi vardır hocanın. Bunu demenin neresi ayıp? Daha doğrusu ayıp ne demektir?

“Ben basit bir '
                    Eduardo Galeano

Yorum

• Mektuplar sırasıyla bu linklerde;

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Engin problemli görüntü vermiyor abi problemli ...Ama bu şehrin yetiştirdiği en problemli adam Ali Kemal değilmidir...
                        Şiir gibisin yine Erdal
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• Trabzonspor seyircisi şunu da unutmasın. Onların yüzünden şu andaki lig üçüncüsü teknik adam gitti. Önümüzdeki yıl bu haftaları merak ediyorum. İnşaallah, Trabzonspor şampiyonluğa oynayacak durumda olur. Ve ben umarım tahminimde yanılırım. İnşaallah, Trabzonspor seyircisine seneye bu günlerde özür yazısını kaleme alırım.

Erman Toroğlu
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Semih tehlikeli şeyler söylüyorsun

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu camianın değişim sembolü Ersun Yanal değil, SADRİ ŞENER dir...

Teşekkür ederim ağabey, onca serzenişin içinden tutup şu cümleyi yanıt vermeye layık buldunuz.

Sadri Şener hangi değişimin sembolüdür merak ediyorum?

Sportif başkaldırı, başarıya odaklanmak falan mı?

Bana böyle değişimler yetmez.
                              Bana yetmeyen Trabzonspor'a hiç yetmez.

Bir kaç hafta önce her yıl teknik direktör değiştiren klüpler büyük klüp değildir diyen bir "başkan", bu sözlerinden çark edebiliyorsa Adnan Polat'tan ne farkı kalır?

Zira Adnan Polat da Galatasaray'da değişimin sembolü.
                              Sadri Şener ile aynı türden hem de... Lincolnler Kewellar şunlar bunlar.

Bana felsefe gerek, felsefe.
                              "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                              Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• mektupları ancak okuyabildim. üstad döktürmüş.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X