Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tahmin mi yoksa bildiğin birşeyler mi var.bizi aydınlatabilir misin.çünkü ben geleceğini sanmıyorum.adam şampiyonlar liginde oynamayı bırakıp bize gelmez.sanmıyorum.
    İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaynak veya tiyoyu nerden aldın ?
    renkdaslar ciddi ciddi sormayın bu soruyu gercekten cok komik , adam şampiyonlar ligine giden takımı bırakacak ve trabzona mı gelecek ciddi ciddi bunu düğşünen varmı ?

Yorum

• İlk olarak ww.com.tr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yeni teknik adamımız %99.9 Van Gaal
      sorun isimde değil,sende-benede,sizde-bizde
      yoksa bu kumpas çok Van Gaal ler yer daha
      seneye bu zamanlarda da Van Gaal'in onlarca yazılacak yanlışını buluruz,yeni isimler konuşuruz...
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• yerel medyadan aldım haberi teklif etmişler adama illede Van Gaalı istiyorlarmış kesin gözüyle bakıyorlarmış kaynağım sağlam

Yorum

• 5 hafta kala takım mı bırakılır!!!
          Bu kadar amatörce iş olamaz...

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            van gaal sezon sonu alkmaarı bırakıyo olması lazımm
            bıraksa bile trabzonspor ' a gelmesine imkan vermiyorum

Yorum

• Ersun Yanal'ın gitmesinemi yanarsın yoksa bu yerel medyanın saçmalarınamı?

Van Gaalmış, Geretsmiş..Utanmada kalmadı bu adamlarda. Bari orantılı sallayın..
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

yerel medyadan aldım haberi teklif etmişler adama illede Van Gaalı istiyorlarmış kesin gözüyle bakıyorlarmış kaynağım sağlam
                ulan güldürmeyin allah aşkına yaaaa D
                EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• yerel medyamı inanmıştım habere ama yerel medyadansa kesinyalandır
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

yerel medyadan aldım haberi teklif etmişler adama illede Van Gaalı istiyorlarmış kesin gözüyle bakıyorlarmış kaynağım sağlam
                    Yerel medya ve sağlam kaynak
                    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• beyler yanlış anlamayın bende ihtimal vermiyorum Van Gaalın gelmesine ama duyumlarım öyle yerel gazetecilerle görüştüm ayrıca bu konunun baş sayfalarındada bir arkadaş bahsetmiş teklif ettiler diye isterseniz onun msjınıda okuyun

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        renkdaslar ciddi ciddi sormayın bu soruyu gercekten cok komik , adam şampiyonlar ligine giden takımı bırakacak ve trabzona mı gelecek ciddi ciddi bunu düğşünen varmı ?
                        gecen sene istifa etmişti son anda futbolcular onu caydırdı ve sonrada şampıyon yapıp birakıcam dedi
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yonetim bu karariyla kendisioni bitirmistir,Sadri Sener ve ekibi de en kisa zamanda gorevi birakmalidirlar.
                          Bizlere vaad edilen sampiyonluk bir sonraki sene icindi,Takim kuruldu yola cikildi ve avrupa kupalarina katilma hedef gosterildi,Baskanda cikip aciklama yapti sampiyonluk hedef degil ama verirlerse de hayir demeyiz.Ee nerelerde kaldi senin sozun baskan? Hani hocanin yanindaydin?
                          Kendini bitirdin ,Takimi da yedin su durumda.. Topcularda insan ne olacak bu takim uefaya gidemezse? Avrupadan gelebilecek para kadar bi mebla yi koyacakmisin cebinden kulubun kasasina?
                          başkan elinden geleni yapmıstırr buna ragmen takım pas bile yapamayınca başkan teknik direktorun fişini cekti zaten ersun hocayı başkan getirmediki..bence yonetimin yaptıgı en iyi şey ersun hocayı yollamaktır..

Yorum

• bu yerel medya aynı ergenekon gibi şerefsizim trabzonu yıkmaya çalışıor adamlar ya
                            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

beyler yanlış anlamayın bende ihtimal vermiyorum Van Gaalın gelmesine ama duyumlarım öyle yerel gazetecilerle görüştüm ayrıca bu konunun baş sayfalarındada bir arkadaş bahsetmiş teklif ettiler diye isterseniz onun msjınıda okuyun
                              bosver okumayalım biz

Yorum

• Daha ilk oylardan %68 Ersun Yanal'a destek var.
                                Ersun Yanal Gitmemliydi Bunun başka bir açıklaması yok.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X