turkiyenin en iyi pas yapma potansiyeline sahip takım olarak takıma 2 pas yaptıramıyan ersunu mu savunuyorsunuzz???ben ersunun gitmesi için bircok sebep gosterebilirim ve ersun yanalın takıma bi artısı olmadıgını dusunuyorum bana ersun yanalın artılarını sayabilirmisiniz??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etti...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanalın Milli takımdaki Resmi Maç kariyeri…..
Dünya Kupası elemesi 18 Ağustos 2004 Belarusa 2-1 yenildik.
4 galibiyet , 4 beraberlik , 1 mağlubiyet.Ve takım 2. sıradaydı , bıraktı Milli takım gurbu yine 2. tamamladı.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanalın Milli takımdaki Resmi Maç kariyeri…..
Dünya Kupası elemesi 18 Ağustos 2004 Belarusa 2-1 yenildik.
Dünya Kupası Elemesi 4 Eylül 2004 Gürcistan 1-1 berabere kaldık….
Dünya Kupası elemesi 8 Eylül 2004 Yunanistan ile 0-0 berabere kaldık….
Dünya kupası elemesi 9 ekim 2004 Kazakistan 4-0 yendik
Dünya Kupası elemesi 13 ekim 2004 Danimarka 1-1 berabere kaldık….
Dünya kupası elemesi 17 kasım 2004 Ukraynaya 3-0 yenildik……
Dünya kupası Elemesi 26 mart 2005 Arvavutluku 2-0 yendik
Dünya kupası Elemsi 30 mart 2005 Gürcistanı 5-2 yendik…..
Dünya kupası elemsi 4 haziran 2005 Yunasitanla 0-0 berabere kaldık…..
Dünya kupası elemesi 8 haziran 2005 Kazakistanı 6-0 yendik……
Normal şartlar altında 2. bile olamıyorken Yunanistanın Ukraynada Ukraynayı 1-0 yenmesiyle ön eleme oynamaya hak kazandık…..
10 maçta ikisi gariban Kazakistan olmak üzere sadece 4 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet bumu başarı söylermisiniz…..
Onun içinmi kovuldu milli takımdan…..
Aynen bizde olduğu gibi yenmemiz gerekn hiç bir maçı kazanamadık.....
ukrayna, yunanistan, danimarka vb....
Ersun Yanal aynı adam işte Küçük takımların büyük Hocası Kazakistanı yener Gürcistanıda Arnavutlukuda....
Ama iş büyük takımlara gelince yapamıyor....
Ankaragücü Hacettepe İstanbul Bbyi yener ( hoş onuda yenemedi ya)
Bjkyı, Fbyi gsyi , sivası, kayseriyi yenemez.....
Milli takım kariyeri ile şimdiki kariyeri çok benziyor görenler için tabi....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonsporu ersun yanal olduğu için tutuyorsanız tutmayın gayri biz ne ersunlar gördük kimler geldi kşmler geçti hiç kimse trabzonspordan üstün değildir o kadar basitEn son serturkmen tarafından düzenlendi; 28.04.2009, 11:57.https://twitter.com/serturkmen61
Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)
Yorum
-
ya bırakın Allah aşkına demirkol şöyle demiş yok bu böyle demiş , bir kere sivas'la Trabzonspor'u aynı kefeye koyamazsın demirkol adamların en büyük başarısı geçen seneki 4.lükleri herlde alkışlayacaklar Trabzonspor'un tarihini bilmiyorsan git öğren , yanal istifa etti ama doğru ama yanlış bu olayı bir skandal gibi göstermeye çalışan ve dahada gösterecek olan medya başarımızı istemiyor bu açıkça belli bari bizler bana göre çok olağan bir durumu kaos ortamına sürüklemeyelim yanal gider başkası gelir yanal bir futbol profu değil...lucescu gelmez biliyorum ama muhakkak yabancı hoca olmalı doğru dürüst pas yaptıran türk hoca maalesef yok...poetricus
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjkyı, Fbyi gsyi , sivası, kayseriyi yenemez.....''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Yazık oldu gerçekten,
saha kenarında duruşu olan, ne konuştuğunu bilen, projesi olan bir hocayı kaybettik.
Lig bitmeden, herşeyi öğüten kaos sisteminden yoruldum.
Yorum
-
uefa kupasında çıktığı 8 maçta tek mağlubiyetini valencia'dan alan, evet evet o zamanlar başında rafael benitez'in bulunduğu takımdan alan gençlerbiliğine, türkiye kupasında final oynayan, önceki sezon ligi üçüncü bitiren takıma dönelim. bana göre bu güne kadar türk takımlarının uefa ön elemelerinde en bahtsız kurasını çeken gençlerbirliği, bu turnuvada 4. tura kadar çıkmayı başarmış hatta valencia'yı ankara'da yenmişti. ne çabuk unutuldu bu adamın blackburn'u elediği.. parmayı elediği (eze eze).. lisbon'u evinde dağıttığı.. 2003/2004 sezonunun uefa kupasını valencia kazandı. turnuvada oynadığı 13 maçta tek yenilgi aldı, onu da tahmin edin kimden
4. tur
11.03.2004 gençlerbirliği 1 - 0 valencia
25.03.2004 valencia 2 - 0 gençlerbirliği
3.tur
26.02.2004 parma 0 - 1 gençlerbirliği
03.03.2004 gençlerbirliği 3 - 0 parma
2.tur
06.11.2003 gençlerbirliği 1 - 1 sporting lisbon
27.11.2003 sporting lisbon 0 - 3 gençlerbirliği
1.tur
24.09.2003 gençlerbirliği 3 - 1 blackburn
15.10.2003 blackburn 1 - 1 gençlerbirliği
bu yüzden kimse bu adama başarısız demesin. bu adam başarılıdır. kendisine iki sezon sabır gösteren takıma bir daha hayal edemeyeceği başarılar yaşatmıştır. (iki defa kupa finali, ligde üçüncülük, uefa'da 4. tur). bu sebeple ben kendisine teşekkür ediyorum. bir anadolu takımının avrupa'yı, ligi, türkiye kupasını sallayabileceğini gösterdiği için.
Yorum
-
kişilerden çok yöntemi konuşuyoruz aslında..sivas geçen sene şampiyonluğu kaybetti ne yaptı? biz daha 5 hafta var ne yapıyoruz? hadi bunu bırak biz şampiyonluk kaybettik diye takımı tamamen dağıtan tek takımız bu ülkede..günlük yaşıyoruz yani..▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın görevi bırakmasının ardından ismi teknik direktörlük için geçen Güney Kore'nin FC Seoul takımını çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor'dan kendisine teklif gelmediğini söyledi.
Bordo-mavili takımda her teknik direktör değişikliğinde isminin anılmasından artık rahatsızlık duyduğunu belirten Güneş, "Güney Kore'de mutluyum. Türkiye'ye şu anda dönmeyi düşünmüyorum. Hafta sonu oynayacağımız Seongnam Chunma maçımız var ve bu maçı düşünüyorum. Ersun Yanal'ın istifasını basından öğrendim. Bana kulüpten yapılan bir teklif yok. Trabzonspor'da her teknik direktör değişitirilmesinde isminin anılmasından da artık rahatsızlık duyuyorum" dedi.
ne hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı senin şampiyonluğunu beklediğim kadar
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmem bir şey dikkatinizi çektimi burada.....
Aynen bizde olduğu gibi yenmemiz gerekn hiç bir maçı kazanamadık.....
ukrayna, yunanistan, danimarka vb....
Ersun Yanal aynı adam işte Küçük takımların büyük Hocası Kazakistanı yener Gürcistanıda Arnavutlukuda....
Ama iş büyük takımlara gelince yapamıyor....
Ankaragücü Hacettepe İstanbul Bbyi yener ( hoş onuda yenemedi ya)
Bjkyı, Fbyi gsyi , sivası, kayseriyi yenemez.....
Milli takım kariyeri ile şimdiki kariyeri çok benziyor görenler için tabi....
Maçların listesini koyayım mı? İster misin ?
Bu arada edebiyat yapmaya çalışıyorsunda hiç beceremiyorsun.
Yorum
-
Selam arkadaslar neyi bosuna tartisiyorsunuz bu sene diyer senelere göre daha basarisiziz cünkü düsünün bu sene ne galatasaray nede fenerbahce hic bir sey yapamamislardir eger onlar bu sene iyi olsalardi bizim takim ancak 6. sirada ilerleye bilirdi. bizim takim zaten her sene 2 . il 4 sira arasinda ligi bitiriyor ehe ozaman bana söylermisiniz bu sene bizim takimin nesi basarili lütfen kendimizi kandirmayalim bence en basarisiz dönemimizi yasiyoruz ama göremiyoruz cünkü galatasaray ile fener yarista olmadikalari icin biz simdi 3 siradayiz yoksa biz 6. siradan bir adim yukari cikamazdik.
saygilarMünih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)
Yorum
-
Şu saatten sonra kimse bu yönetim anlayışıyla bu takımdan şampiyonluk beklemesin şahsen benim özellikle Trabzondaki yerel basın ve taraftarın futbol mantalitesi değişmediği müddet şampiyonluğu göreceğimize zerre kadar inancım kalmadı, bunu bu yönetim kırabilecek diye düşünüyordum malesef onlarda bu konuda başarılı olamadı harcanan Ersun YANAL değil takımımızın yıllarıdır.....Önümüzdeki yıllarda benzer senaryoları izlemek zorunda kalacağız.....
Yorum
Yorum