Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaş ertugrulu gönderip denizliyi getirdiğinde birçok tanıdıgım beşiktaşlı takımlarını bıraktı.ama bugun bjk şampiyonluğun en buyuk adayı.hatta bence şampiyon olacaklar.bence bir kişiye takılıp kalmayalım.ben de karşıyım zırt pırt teknik adam değiştirilmesine ama bir şeyin zamanı geldiyse olmalıdır.ersun yanal koca sene hiç bir maçta "helal olsun bak şu hamleyi yaptı da şu maçı kazandırdı" dedirtememiştir bize.doğruya doğru.
    from BOGAZIÇI

Yorum

• ersun hoca kendini kurtardi, en azindan buna sevindim

bizim takimda 29 mac kazansa 30uncuyu kaybetse elestirilecekti

fenerbahce'de basarilar diliyorum kendisini

burdaki cok bilmis insanlarda bir taraflarina kina yakabilirler artik

Yorum

• gelecek sene bu zamanlarda farklı birşey olmayacak....aynı devran dönüp duracak..olan Trabzonspora olacak.

ziya nerde bizi ziyaaa paklar.
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Yahu istikrar isteyen arkadaşlar siz maçları izlemiyor musunuz Allah aşkına yapılan değişiklikleri futbolcu seçimlerini oynattığı futbolu görmüyor musunuz ?? Bu adam 10 sene bu takımın başında olsa ne olur olmasa ne olur ....

Biz Ersun Yanala takım kaybettiği için şampiyonluğu kaçırdığı için tepki göstermiyoruz ki ...

Takımın oynadığı futbol gelecek sezon için ümit verdi mi size ? ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Serdar bali,Cevat kol ellerini ovuşturuyordur şimdi..Yazıklar olsun sizin gibi spor yazarlarına..Kim gelirse gelsin makus talihimiz bu asalak böcekleri susturmadıkça değişmeyecek.İlla bir fitne bulup nemalanacaklar Trabzonspordan..

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güzel bir haber,önümüzdeki sene için umutlanabiliriz artık...

umutlan umutlan gitti 1 sene daha haberiniz yok

Yorum

• Aylardır sahada gezen bir takım izliyoruz sanki başlarında bir hoca yok hiç antreman yapmamış oyuncu,ve galip geldiğimiz maçlarda bile tatmin etmeyen bir oyun,ehh bunun sonunun böyle olacağını herkes tahmin ediyordu bütün suç hocanınmı elbette hayır ama bazı futbolcular üzerinde ısrar etmesi kendi sonunu getirdi..

Herşeye rağmen verdiği emekler için tşk.ediyoruz.
                Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• insallah bu sene su kalan maclarda uefa ya gidelim yoksa hersey daha kotu olur....

Yorum

• İlk olarak miafoi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetim kendisi alımıoki ersun yanal a soruolar
                    işte ozman ersun Yalan ın gitmesi iyi oldu.Çünkü bşampiyonluğa oynayacak takımların kalecileri ve orta sahaları iyi olmak zorunda !!

Yorum

• Nasıl takımdır bu ya İlk defa İlk defa soğudum Emeği geçen herkese teşekkürler.
                      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ntv sporda hakan : trabzon local takım dedi ya çok sinirliyim mail atalım şunlara :@
                        adamlar haklı konuşmakta
                        eğer takımı buralara getirmeseydik boyle konuşamazdı bunlar
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Bu nasıl iş ya ersun hocanın bırakması akıl mantık işi degil illa bizden biri olucak diyorsa yönetim futbolcularda trabzonlu olsun taraftarıda trabzonlu olsun bu kafıyı ne zaman degişicekler
                          Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                          Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetime bir giydirme daha.

Gökhan Ünal geldiği zaman neden aldınız bu kadar para verilirmi dediniZmi?

Gökdeniz gittiği zamanda bu forumda yer yerinden oynamıştı.

Ne oldu şimdi Gökdenizmi kaldı.

Yönetime sonuna kadar güveniyorum.İstikrar yönetimle sağlanacak inşallah.
                            tebrikler kardeşim

Yorum

• ts onun için çok iyi bir fırsattı ama o bunu değerlendiremedi.
                              büyük takım t.d olamayacağını tekrar gösterdi.
                              sonradan düşüş damgasının üstüne bi mühür daha yedi bence.

ben istifaya ya da kovulmaya kesin gözüyle bakıyordum ama bu kadar erken beklemiyordum
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Trabzonsporun hocasına şampiyonluk iddiası varken geçler maçında 1-0 öndeyken söven haysiyetsizler kalacak, kendine güven duyulmadığı her fırsatta yüzüne çarpılan EY gidecek.
                                Tükürürüm senin gibi zihniyete,
                                İki pas vemeyen, 10 yıldır nerde oynadığı bile belli olmayan Tayfun cort kalacak, Rus kadınlarıyla defalarca kafelrde yakalanan Barış kalacak, efendiliği ile şehre bile örnek olan EY gidecek. Tükürürm senin gib i zihniyete.
                                Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

Yükleniyor...
                                X