Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 100. sayfada bu başlık bence kilitlensin..
    o zamana kadar herkes konu ile ilgili içini döksün..
    DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKACAĞIZ İNŞAALLAH!.
    .............
    'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
    ............

Yorum

• Ersun Yanal'ın gitmesi kesinlikle yanlış karardır.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ağabey , Trabzonspor'un bir hocaya endekslenmesi kanıma dokunuyor hakkını helal et yanlış anladıysan . Biz bu kadar küçük değiliz .

Kardeşim, öğütülmek istemiyorsan takıma her koşuda hakim olacaksın , futbol oynattıracaksın , kendini futbolcuların elinde oyuncak yapmayacaksın .
        Ancak böyle başarabilirsin Trabzonspor'da...
        Ya geçin şu işleri.
        Ancak böyle başarabilen bir adam 25 senedir çıkmadı, çıkmayacak.
        3 günde mucize beklediğiniz sürece de ÇIKMAYACAK...

Bu kafa ile devam edildiği sürece her sene burada yeni hoca başlıkları açılacak.
        Her yenilgi sonrası akla gelecek ilk şey hoca kovmak olacak.

Kimse futbolcularn elinde oyuncak falan olmadı.
        Ersun Yanal kimin elinde oyuncak oldu?

Durup durup slogan atmanın alemi yok.

25 senede 40 tane adam geldi, hepsi yanlış adamdı, bi siz doğrusunuz zaten...
        Ne merem şehirmiş bu be.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ağabey , Trabzonspor'un bir hocaya endekslenmesi kanıma dokunuyor hakkını helal et yanlış anladıysan . Biz bu kadar küçük değiliz .

Kardeşim, öğütülmek istemiyorsan takıma her koşuda hakim olacaksın , futbol oynattıracaksın , kendini futbolcuların elinde oyuncak yapmayacaksın .
          Ancak böyle başarabilirsin Trabzonspor'da...

Olay budur. Hakim olamazsan erozyona uğrarsın. TS un hocasının sadece futbol bilgisi üst düzey olmayacak. Tüm takıma her yönüyle de hakim olacak.

Ersun Yanal futbolu F.Terimden daha çok biliyor diyebilirim rahatlıkla. Ama F.Terim her zaman takımında ipleri elinde tutar ve 20. dkda oyuncu değiştirecek yüreğe sahiptir. Onun için de UEFA kupasını aldı.
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• İlk olarak UZLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ***Futbol bilgisine çok güvendiğim birisi.

BUNU BURADA HERKESE AÇIKLA LÜTFEN

sn. yanal'ın taktiksel olarak herhangi bir katkısının olduğu 1 tek maç gösterebilirmisin??, farklı bir taktikle oynadığı tek bir maç (son 3 hafta hariç)???
            oyun içerisinde taktiksel olarak takıma yön değişikliği yaptırdığı TEK BİR MAÇ?????????

sadece LAF OLSU DİYE KONUŞMAYIN!!! tek bir maçı yok sn.yanal'ın taktiksel olarak öne çıktığı.... Hayret bir şeysiniz!!!
            Fb yi savunma arkasına atılan toplarla vurmak
            Şayet bu planla ilk 20 dk da 3-4 net pozisyon bulduk.
            2.yarıda Gökhan ve Umtula 2 pozisyon daha bulduk. 1 tane Caleyle bulduk.
            Toplamda 9 pozisyonumuz var Fb nin ise 90+3 te bir karambolü onun dışında 0.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak TARKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ihtilal isimli arkadaş haddini aşmış biraz.
              Bu rezil dediğin taraftarın arkasında 6 lig şampiyonluğu ve çeşitli büyük kupalar var.
              Utanmıyormusun genellemeğe. sen ancak bu yazdıklarından dolayı kendinden utanmalısın.
              Takımı bırakman normal. senden de ancak bu kadar Trabzonsporlu olur.
              Bu yaşa gelmişsin hala Trabzon'u merak edip görmemişsin. ve Trabzon'luluk la övünüyorsun.
              İHTİLALL benim nikim,ama o yazıyı ben yazmadım, biraz dikkat lütfen..

Yorum

• bakalım seneye kimi kovacağız... yoksa sadece hocayla kalmayıp yönetimdemi gidecek? şu kısır döngüden kurtulalım artık.. sadri başkan göster farkını artık..

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ...ve böylece 2. 25 yıllık bekleme dönemi de başlamış oldu.
                  Bu yolun sonu nereye varacaktı sence.
                  Ben Ersun Hocayla devam dememe rağmen gidilen yolun sonunu pek hayırlı görmüyordum açıkçası.
                  Sadece bu yıl kadroya katacağı oyunculara ve sabredip oynatmaya devam edeceği oyunculara kadardı sabrım.

Bence Ersun Hoca gelinen nokta itibarıyla başarısızdır.
                  İnanın gelecek yıla şu takımdan kalacak 3 oyuncuyu kendi açımdan sayamıyorum.
                  İster yönetime ister hocaya mal edin bu durumu ama ortada bir başarısızlık var.
                  İstikrarın uzun ve sabırlı bir yol olduğunu biliyorum.
                  Yalnız sabretmemiz gerekenlerin kim olduğuna iyi karar vermeliyiz.

Trabzonspor'un başarı hikayeleri bellidir.
                  Bu yol yanlıştı.
                  Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3+2'lik sözleşme, 3 milyon euroluk tazminat.

Benim isteğim bu..
                    Güzel düşünce Ömer, ama bir de Lazaroni gibi bir adam çıkarsa ne yapacağız?

O da var şimdi..

İpler her zaman Yönetim' in elinde olmalı ama Yönetim' in de güvenilir olması gerek tabii ki..

Sorunumuz da burada zaten..

Acaba Sadri Başkan2 a ne kadar güvenebiliyoruz artık??
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Hocanın gitmesini isteyen arkadaşlardan hala kalıcı başarı için bir öneri gelmiş değil. Beklenen şey sihirbazlar, kahramanlar, tesadüfler veya sihirli değnekler.

Oysa ki bize, şapkadan tavşan değil, tavşandan şapka çıkaranlar gerek.

Hocanın, neredeyse aldığı nefesi eleştirenler resmi sitedeki küfürleri, yattara-katar rezaletini, Yusuf fiyaskosunu nedense görmezden geldiler.

Hoca'nın taraftar serzenişini dillerden düşürmeyenler ise Sivas'da taraftarın yaşadığı yanlızlığı Sivas emniyetine yıktılar.

Ah başkanım statükoyu, bozuk düzeni yenmeye geldin ama olmadı işte, olmadı..

Yorum

• Dinleyemeyenler için lig radyoyu dinleyenler özet geçerse sevinirim...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ama ona ipi çekildi demeyelim Napoli...Ben her iki tarafın o hatalarına rağmen yürüyeceğini düşünmüştüm...

Mecazi anlamda söyledim Erdal abi... Ama O gün bana bu soylenmişti..velasıl neyse benim için şok bir gelişme olmadı Hayırlısı OLSUN...insallah siyasetten gıtmemiştir asıl korkum bu.
                          En son Napoli tarafından düzenlendi; 28.04.2009, 14:26.
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• lig tvde az önce söyledi ergun ata .giray ersun hocaya demişki sana hakkımı helal etmiyorum.hiçbir büyük önemli maçı kazanamadık.ersun hocanın gitmesi doğruydu.1.5 senedir başarı sağlayamadı.ne turkcell süper lig nede fortis türkiye kupasında.yeni sezona yeni bir heyacan dolayısıyla yeni bir hocayla artı 3-4 kaliteli futbolcuyla başlanmalıdır.bizim en büyük transferimiz başkanımızdır.klubü memur zihniyetiyle yönetmiyor adam klübün gelirlerini ne kadar artırdı.kısaca ersun hoca sezona iyi başlayıp kötü biteriyor.hiçbir önemli maçı kazanamıyor.önümüzdeki sene göreceksiniz ki.gs nede fb ersun hocaya teklif getirmiyecektir.çünkü geçmişteki başarısı kariyeri belli.başkanımız yüzdeyüz doğru bir iş yapmıştır.

Yorum

• çok üzülüyorum ve artık gerçekten çok utanıyorum yazıklar olsun
                              TİRYAKİNİNİM TRABZONUM

Yorum

• İlk olarak UZLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ***Futbol bilgisine çok güvendiğim birisi.

BUNU BURADA HERKESE AÇIKLA LÜTFEN

sn. yanal'ın taktiksel olarak herhangi bir katkısının olduğu 1 tek maç gösterebilirmisin??, farklı bir taktikle oynadığı tek bir maç (son 3 hafta hariç)???
                                oyun içerisinde taktiksel olarak takıma yön değişikliği yaptırdığı TEK BİR MAÇ?????????

sadece LAF OLSU DİYE KONUŞMAYIN!!! tek bir maçı yok sn.yanal'ın taktiksel olarak öne çıktığı.... Hayret bir şeysiniz!!!
                                oyuncu kalitesi o dediklerinin yapılmasına imkan tanımıyordu.. ancak senye 2-3 takviye sonrası bu eleştiri yapılabilirdi

Yorum

Yükleniyor...
                                X