İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etti...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu abiyi yapalım td.. hep sevmişimdir ben demiştim diyenleri...
Çünkü biliyordum Ersun Yanal'ın daha önce iki kez Trabzonspor'un teklifi ile adeta dalga geçtiğini..
.. "
Bu benim de hep duyduğum bir şey ve Ersun Yanalî istmememin baş sebebi. Ama tam olarak neler oldu biliyorsanız anlatın lütfen.Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bırakın Ersun Yanal'ın derbi istatistiğini... Şöyle 2000 yılından beri Trabzonspor'un 3 ezikle yaptığı maçların sonuçlarına bakın bakalım.Ortaya nasıl bir tablo çıkıyormuş? Sanki diğer hocalar çok başaralı, da Ersun başarısız...
2003 yılında Beşiktaş maçı İstanbul'da 5 - 0 yenildik.. Trabzonda 3 - 0 kazandık.. Yeniliyorduk ama yeniyordukta !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten böyle büyük bir yeteneği harcadı Ersun Hoca. O'nu da oynatsa Valencia'yı eleyip kupayı alırdı Gençler. Geçen sene Bilecik United ile Şampiyonlar Ligi finalinde maçın yıldızıydı. Bu yıl takip edemedim kendisini.
Bunları Beyhan kardeşimize karşı yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Gerçekten kendisinden büyük beklentiler vardı ama biraz Okan Koç kaderi yaşadı sanırım. Yazdıklarım sadece yorumlarda duygusal davranılmaması hususunda.
yo hiç bir şekilde alınmam zaten yazıdaki asıl amacım hiç bir maçta kadro değişikliğine gitmemesi ayrıca bu sadece beyhan için geçerli değil kaç tane futbolcu biliyorum oynamaya oynamaya biten mesela bizdeki barış,ceyhun faty papy göksu gibi gelecek vadeden adamların futbol hayatının biteceğinden yüzde yüz emindim eğer ersun hoca kalsaydı takımda...bildiğim başka şeylerde var ki keşke yüz yüze olsak da konuşsabilsek sizinle...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanal-Trabzon/ Sivas-Uygun
Geçen yıl şampiyonluk maçında Sivas evinde Galatasaray’dan 5 yedi. Seyirci rakibi alkışladı. Başkan takımını tebrik etti. Basın takımına teşekkür etti. Hoca herkese teşekkür etti. Sezon böyle bitti. Sonra takımın üzerine koydular yazın. Ve Bülent Uygun’lu 4. sene geldi.
4. senenin şampiyonluk maçında Sivas Trabzon’a 3 attı. Trabzonsporlular ne yaptı? Başkan ‘bana sormayın hocaya sorun. Emeklerime acıyorum. Yazık’ dedi. Hoca ne yapacağını şaşırdı, şoka girdi ‘pozisyon vermedik’ dedi. Basın hem teknik heyetin hem de futbolcuların kovulmasını istedi. Hâlâ Şampiyonlar Ligi şansı varken sezon bitti. Ayaklanma var Trabzon’da. Sezon başında önüne hedef olarak Avrupa kupalarına katılımı Trabzon, şampiyonlar ligi şansı hâlâ varken havlu atmakla kalmadı, tüm kadroyu da evine hapsetti. Takımın %80’i ilk sezonları bitmeden sokağa çıkamaz hale geldi.
Şimdi sakinleştiysek soralım ‘Allah rızası için bu atmosferden başarı çıkar mı?
Mehmet Demirkol-Milliyet
Bu yazıyı çerçelevetip duvara asmak lazım...
Bu şehirden bu kafa ile artık şampiyonluk ÇIK-MAZ...
Boşa hiçbirimiz debelenmeyelim.
Maziye bakar avunuruz.
O kadar.
O dönem Sivasspor'un kadrosunu da yazsın Mehmet Demirkol.O dönem Sivas'ta harcanan paraya da baksın bütçelerine baksın.
Herkes Trabzonspor'u çok iyi biliyor ama bir türlü bir maçını izlemek için tenezzül etmiyor.
İstanbul yazarları bizi yazmasın hakkında hiçbrşey bilmedikleri bir şehir hakıkında birşey yazmasın.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu abiyi yapalım td.. hep sevmişimdir ben demiştim diyenleri...
"Biz ne kahiniz ne de falcı..
Sadece futbol bilgimizi öngörülerimizle birleştirip olayları yorumluyoruz.
Ersun Yanal ile ilgili aykırı yorumlarımızda böyle fışkırdı..
Ne demişiz 27 Ekim 2007 tarihinde..
“Ziya Doğan bomba idi, Ersun Yanal füze oldu”
Ersun Yanal Trabzonspor'a imza attığı gün bu yazıyı kaleme alıp o gün çalıştığım İlkhaber gazetesinde yayınlandı..
Bütün Trabzon basını ve futbolu çok iyi bildiğini iddia eden bu kent bilginlerinin! aksine ben neden böyle yazdım.
Çünkü, biliyordum Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlardaki çıkışın suni olduğunu..
Çünkü biliyordum, Ersun Yanal'ın final niteliğindeki maçları kazanamadığını..
Çünkü biliyordum Ersun Yanal'ın daha önce iki kez Trabzonspor'un teklifi ile adeta dalga geçtiğini..
Çünkü biliyordum dik duruş sergileyen bir adamın, kongresine iki ay kala gitmesi muhtemel bir yönetimin teklifine balıklama atlamayacağını.
Çünkü biliyordum Ersun Yanal'ın aslında koca bir yalan, şişirilmiş bir balon olduğunu..
Ne demişiz 6 Nisan 2009 tarihinde:
“Gönderin Ersun'u kurtarın gerisini”
Bu sitede bu yazıyı yazdığım zaman Trabzonspor'un şampiyonluk iddiası fikstür avantajıyla beraber oldukça yüksekti.
Çünkü, biliyordum Ersun Yanal ile Trabzonspor'un o büyük avantajı kullanamayacağını..
Çünkü biliyordum Ersun Yanan'ın o Sivas takımıyla on maç yapsa kazanamayacağını..
Çünkü biliyordum Ersun Yanal'ın bırakın şampiyonluğunu Trabzonspor'u Avrupa kupalarına katılmaktan bile mahrum bırakacağını..
Çünkü, biliyordum Ersun Yanal'ın koca bir yalan, şişirilmiş bir balon olduğunu..
Sonuçta Ersun Yanal gitti. Ama geride maddi ve manevi değeri yüzde 50 azalmış bir takım bıraktı.. "Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'nin 5 attığı takımdan 3 yemek Mehmet Demirkol'a göre normaldir ama bana göre değil.
O dönem Sivasspor'un kadrosunu da yazsın Mehmet Demirkol.O dönem Sivas'ta harcanan paraya da baksın bütçelerine baksın.
Herkes Trabzonspor'u çok iyi biliyor ama bir türlü bir maçını izlemek için tenezzül etmiyor.
İstanbul yazarları bizi yazmasın hakkında hiçbrşey bilmedikleri bir şehir hakıkında birşey yazmasın.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamıyor ki anlasa Trabzonsporun başında olurdu.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Ersun Yanal tesislerden ayrıldı
28 Nisan 2009 / 16:57
Görevinden istifa eden Ersun Yanal tesislere gelerek yöneticilerle görüştü.
Görevinden istifa eden Ersun Yanal tesislere gelerek yöneticilerle görüştü.
Yanal, tesisler çıkışında hiç bir açıklama yapmadı, "Gazetecilere hoşçakalın diyerek özel arabasına binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinden ayrıldı.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak TANZER09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay Kafkas, Ünal Karaman ya da Hami Mandıralı GELECEK SEZON TAKIMIMIZ BAŞINDA DİYOR,
benden söylemesiii
Şampiyonluk diyoruz başarı diyoruz yazdığın hocalara bak ve birkaç kez daha düşün hangisi Ersun Yanal'dan daha iyi ve bizi şampiyon yapacak kapasiteye sahip?
Biz bu kafayla gidersek bi 25 daha bekleriz..uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Bu yıl şampiyon olurlarsa aslında en büyük dersi Sivaspor bize verecek. Bülent Uygun ile 4 yıl. Ve sonunda şampiyonluk çok çok yakın.
2008/09 - lider ve en büyük şampiyonluk adayı
2007/08 - 4. averajla (fb 73. bjk 73, sivas 73) lig ikinciside denebilir bir bakıma..
2006/07 - 7.
2005/06 - 8.
Halbuki biz ligi 8'inci veya 7'inci sıralardada bitirmiyoruz...
Yorum
-
[QUOTE=on target;2186054]Bence konu ıle ılgılı en guzel yorumu Mehmet Demirkol yapmıs;
''Geçen yıl şampiyonluk maçında Sivas evinde Galatasaray"dan 5 yedi. Seyirci rakibi alkışladı. Başkan takımını tebrik etti. Basın takımına teşekkür etti. Hoca herkese teşekkür etti. Sezon böyle bitti. Sonra takımın üzerine koydular yazın. Ve Bülent Uygun"lu 4. sene geldi.
4. senenin şampiyonluk maçında Sivas Trabzon"a 3 attı. Trabzonsporlular ne yaptı? Başkan "bana sormayın hocaya sorun. Emeklerime acıyorum. Yazık" dedi. Hoca ne yapacağını şaşırdı, şoka girdi "pozisyon vermedik" dedi. Basın hem teknik heyetin hem de futbolcuların kovulmasını istedi. Hâlâ Şampiyonlar Ligi şansı varken sezon bitti. Ayaklanma var Trabzon"da. Sezon başında önüne hedef olarak Avrupa kupalarına katılımı Trabzon, şampiyonlar ligi şansı hâlâ varken havlu atmakla kalmadı, tüm kadroyu da evine hapsetti. Takımın %80"i ilk sezonları bitmeden sokağa çıkamaz hale geldi.
Şimdi sakinleştiysek soralım "Allah rızası için bu atmosferden başarı çıkar mı?''[/QUOTE
Mehmet Demirkol bizi bizden daha iyi tanıyan bir kişi çok güzel özetlemiş.Sağolsun.
Başkanımız faturayı hocaya kesti.Yattara nın transfer balonu,Yusuf'un en az Sivas hezimeti kadar küçük düşürücü transfer komedisi,Siyaseti takımdan uzak tutamaması ve maçlardan sonraki talihsiz açıklamaları bence başkanımızın hataları.Yönetim İnşallah kendi hatalarını görürlerde ders çıkarırlar.
Ersun Yanal ın derbi karnesini kötüleyen arkadaşlar Sivas ın öceki senelerdeki büyüklerle olan maçlarına vede bu seneki maçlarına baksınlar.Hoca göndererek değil destek olarak başarıyı yakaladılar.
Yorum
Yorum