Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSümeyye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kalmasından yanaydım..üzüldüm gitmesine..inşallah seneye de yeni hocanın alışmasını bekleyip sonraki seneye bırakmayız şampiyonluk umutlarımızı..

maalesef olacağı o olmadı bir dahaki sene o olmadı bir dahaki sene ömür dediğin neki beklemekle bitiyor işte..

Yorum

• Genelde arabama otostop yapan insanları almam,genelde değil hiç almam.Birkaç gün önce amasyadan samsuna doğru gidiyorum,havzadan geçerken birisini aldım 30lu yaşlarda,üzerinde bordo mavili eşofman takımı vardı.Biraz sohbet ettik,beden eğitimi öğretmeni ama trabzonlu veya trabzonsporlu değil,çok şaşırdım.(Bir istanbul takımını tutuyor)Sordum peki bu eşofmanı nerden aldın dahada önemlisi neden aldın.
      Cevap:Ben almadım ,iddaada kazandım!Bir Trabzonlu arkadaşı varmış 96 yılında iddaaya girmişler,trabzon önümüzdeki12 yıl şampiyon olur mu olamaz mı diye.Ben kazandım diyor...Üzülme ama bir 10 sene daha iddaya girerim dedi.....

Yorum

• güle güle ersun yanal sen bu takıma küçük geldin daha önce bırakman lazımdı ama şimdi oldu

şimdi sezon sonuna kadar sadi tekelioğlu ile devam edip iyi bir hoca ile sezon başı yapmalıyız
        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Faik çok merak ediyorum, benim ömrüm sen ve bu kafa yapısındaki insanları doyuracak, tatmin edecek bir hoca görmeme yetecek mi??

Aslında cevabı biliyorum.. Hayır..
          Ama gene de beyhude yaşayacağım bu ömrü.

Disiplinli egoları ve yıldız takıntısı olmayan bir hoca istiyorum sadece..... Ertuğrul Sağlam mesela Alilerle Velilerle takımına bizim kadar puan toplattı mesela....

Fatih Can oynadığımız futbolda azıcık ışık görsem sonuna kadar arkasında olurdum....

Avni Akerde 20 tane maç izledim yendiklerimiz dahil hepsi cehennem azabıyla geçti.....

Hadi burada taraftar baskısı var takım oynayamıyor dedik deplasmanda Sivasspora bile rezil olduk....Onabile derken biz adam gibi oynasaydık rahat yenerdik ayarımızda bile değil...

Antalya bir maçta eze eze yendi onu diğer maçta 1-0 zor yenildi...oda 87. dakikada gelen şans golüyle.....öyle bir mağlubiyete amenna başımın üstünde yeri var....

ama 50 maç sonra 2 pas edemeyeceksin tel tel döküleceksin sonrada diceksinki istikrar......
          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 28.04.2009, 08:55.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Futbolcularda istek yok , Forvet Gol atmaz , orta saha pas yapmaz defans son haftalar evlere şenlik fatura Ersun Yanal'a Kesiliyor. Yazık Gerçekten. Sadri Şener bu sene için Avrupa kupalarını hedef koymuştu ve Ersun hocada bunu başardı sayılır. Ama Fatura ona kesildi yazık ya valla bu kafayla nice 25 yıllar daha var önümüzde. Neyse hayırlısı olsun bakalım. Ama yazık yani sabah sabah okuyunca çok üzüldüm.
            Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
            Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Sahiden mi?

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son 5 hafta hayır.
              Lakin ondan önceki haftalarda evet.

Siz ne bekliyordunuz onu merak ediyorum.

Bu ayet gibi birşeydir.

Yeni kurulan takım, dengesiz top oynar.
              İki iyi bir kötü, bir iyi iki kötü.

Durmadan sağlam oynayacağını mı düşünüyordunuz?
              Vicdanlı bir şekilde söyleyin lütfen, ne oynadığımızın belli olduğu, kazandığımız- berebare kaldığımız- yenildiğimiz bir maç sadece bir maç söyleyin lütfen.

Ziya D. döneminde - Syzmkowiak'a da haklı olarak katıldığımız- defans oyuncularının geriden şişir ileri gitsinininden haka silken biz değil miydik? Farklı olarak özellikle 2. devrenin başından beri ne yaptı Ersun Hocanın sahaya sürdüğü takım. İstikrara sonuna kadar evet dedik Ama İNADA sonuna kadar HAYIR.

Herkese sordum bu soruyu burada defalarca kimse cevap vermedi ( Ersun Yanal haklıdır kalsın diyenlerden bahsediyorum)

Neredeyse tüm maçlarında dökldü Selçuk ve Hüseyin, ve neredeyse tüm maçlarda bize saç baş yoldurdu Gökhan ve Umut. Bunda hem fikir olmayanımız yok değil mi?

Soru: Hal böyle iken,cesur adam, ileri görüşlü TD, gençlere sonuna kadar güvenen futbol adamı dediğimiz ve öyle bildiğimiz Ersun Yanal bu kadar dökülen adamın yerine KÜÇÜK ve SORUMLULUĞU daha az olduğuna inandığı bir takımda olsaydı ( mesela MANİSA) PAPY'i, GÖKSU'yu ve BARIŞ'ı en azından bir kaç maç bu dökülenlerin yerine oynatır mıydı oynatmaz mıydı??

Efendim??

Cevabınızı lütfen Ersun Hocaya yakıştırdığımız SIFATLARA göre veriniz.

Teşekkürler.
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Çok üzüldüm,verdiği hizmetler için teşekkür ederim,gitmesinden yana değildim böyle bitmemeliydi,onunla yeni bir süreç başlatmıştık böylemi sona erecekti,resmen yeniden yapılanmaya darbe vuruldu.
                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son 5 hafta hayır.
                  Lakin ondan önceki haftalarda evet.

Siz ne bekliyordunuz onu merak ediyorum.

Bu ayet gibi birşeydir.

Yeni kurulan takım, dengesiz top oynar.
                  İki iyi bir kötü, bir iyi iki kötü.

Durmadan sağlam oynayacağını mı düşünüyordunuz?
                  Yedigimiz gollere bakarsak (son 5 hafta disinda da) daha saglam bir takim olmamiz gerektigini dusunuyorum. Dengesizlik yeni bir takim icin tolare edilebilir elbette, fakat goze hos gelen futbolu fener maci disinda pek oynayamadigimiz kanisindayim. Oyun kurmada olan eksikliklikler, Egemenin lanet top sisirmeleri, Songun anlamsiz ileri cikislari, Colman'in basarisiz casper taklitlerinin devamliligi takimda bir ciddiyetsizlik oldugu izlenimini veriyor. Nitekim duran toplarda futbolcular arasindaki anlasmazliklar da bunu percinliyor. 20 kusur mac oynayan Gokhan-Umut hala on direk arka direk paylasimi yapamiyorsa yine birseyler ters gidiyordur bence. Verimsiz oyuncularda anlamsiz israrin da takima oldukca zarar verdigini goruyorum, terazinin kollari esit degildi Ersun hoca icin...

Yorum

• Suç yönetimde diyenler gülüyorum size.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takımın değerine bakıyoruz Alanzinyo ile Gökhanın değeri bütün Sivası satın alır.... Oynadıkları oyuna bakıyoruz Hacettepe kadar. Sivas takır takır top oynadı biz 3 pası beceripte yapamadık. 90 dakika boyunca bir tane gol pozisyonumuz yok ya .Adamları kahraman yaptık bir Antalyanın yaptığını yapamadık....

Geleli 50 maçı geçmiş hala bir sistemimiz yok. Kaliteli oyuncular gol atacakta maçı çevirecez sonra ecel terleri döküp maç kazanacağız.....

Güya o kadar yükleme yaptı 70 ten sonra bütün takım oyundan düşüyor yenilgiyi kabulleniyor.

Hoca oyunu okuyamıyor oyuna etki edemiyor takımı motive edemiyor......

Bu yüzde gitmesi daha iyi oldu. Sezon sonu olsaydı daha şık olurdu ama.....

Ersun Yanal verdiğin hizmetler için çok teşekkürler....... Gelecek hayatında da başarılar....

Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• gitseydi dahaşık olabilirdi. ama ben gittiğine değil gönderildiğine inanıyorum. hangi teknik adam istifa etmiş ve yönetim gece yarısı bunu basına yansıtmış hocamız istifa etti diye. komik olmayalım.
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Her sene aynı hikaye bıktım bıktım bıktım...Ersun Hocayla 5 senenin 10 senenin hayallerini kuran ben ne salakmışım...yönetim bugüne kadar yaptığı olumlu şeylerin yanına böyle olumsuz bir şeyi de koymuş oldu....helal olsun ne diyeyim !!!!!

Yorum

• 30. haftaya geldik içiniz rahat izlediğiniz bir maçı söylermisiniz benim hiç yok..... 4-0 yendiğimiz İstanbul Bb maçında bile gole kadar öldük öldük dirildik....

Evet tonla pozisyon bulduk ama tonlada pozisyon verdik..... defans bloğuyla orta saha arasındaki 30 metre farkı 20 maçtır göremeyen bir adamdan ne gelecek bekliyoruzki Allah aşkına......
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• hiç bi şekilde kabullenemezdim heralde hocamızın istifasını..ama başkanımıza güvenim sonsuz..vardır bi bildiği...herkes için hayırlı olur inşallah...
                              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Burada yorum yapan arkadaşlardan şunu istiyorum. Şu anda Ersun Yanal ın istifa etmesini olumlu bulan arkadaşları iyi tanıyın. Olumsuz bulanlarıda tanıyın. Gelecek teknik adam takımın başına geçsin. Size iddia ediyorum en fazla 10 maç sonra Ersun Hocanın gitmesini olumlu karşılayanlar bu sefer yeni teknik adama giydirmeye başlayacaklar. Yani yine sil baştan yapacağız. Zihniyet değişmedikçe biz bu döngünün içinde kaybolup gideriz.

Ersun hocanın hataları vardı. Bizimde eleştirdiğimiz bir sürü hatası oldu ama böyle zırp pırt teknik adam değiştirmekle bu işlerin olmayacağını artık anlamalıyız. Bence 1 sene daha takımın başında kalmalıydı.

Şimdi yeni teknik adam gelir, şunu şunu gönderin der, şunları alın der, bir sürü masraf, yine sil baştan offff bıktık
                                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

Yükleniyor...
                                X