Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana Ersun Yanal'ın gelecek sezon için ümitvar olacağım tek adımını söyler misin alınan futbolculardan başka , oynattığı futbol mu ümitlendirdi seni yoksa yaptığı taktisel değişiklikler mi ?ya da takımı önemli maçlarda aşırı motive etmesi (!) mi ? .

Ersun Yanal burada başarılı olmayı istemedi arkadaşım bu kadar .

İstatistiklere baktığın zaman hücum anlamında takımın ne durumda olduğu yazıyor orada.

Bunu her zaman tekrar ediyorum ama anlamayınca anlatmak zor oluyor.
    Tekrar söyliyeyim.

Birkaç maç dışında her maç oyun rakip oyun sahasında daha fazla oynanmıştır.
    Rakip sahada daha fazla oynanmasına rağmen, pas yüzdesi %80 lerin üzerinde olmuştur.

Bu gelenek yenildiğimiz, veya berabera kaldığımız son 5 maçın 4 ünde de devam etmiştir.

Bu takım ligin en fazla hücum girişiminde bulunan takımıdır.

İlk yarı itibari ile de aynı anda en az poozisyon veren 3 takımından biri.

Zor değil, maç sonları yazan isttatistiki verileri okuyacaksınız o kadar. hepsi yazıyor orada.

Yorum

• cengiz çubukçu

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tabi ki Yavuz Abiler yönetimi eleştirdiler, Ersun Hocanın da hataları olduğunu ama gitmesinin de çok yanlış olduğunu söylediler...
      cengiz arkadaşım bu yaaazdıklarım yanlışmıda hocanın gitmesine üzüldün

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu arkadaşlar, hala burada Ersun Hoca' nın teknik taktik hatalarını falan tartışmaya ne gerek var?

Enerjimizi artık bundan sonraki teknik direktörün kim olacağı yönünde harcamamız gerekir..
        Senin fikrini merak etmiyor değilim Soner...Küs olmasak özel mesajla soracağım
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Şu sonuna kadar güvenilenlerin sonlarını görmekle geçti zaten ömrümüz
          Kendi adıma söyleyeyim kimseye bu kadar güvenmemiştim, hatta bunun yarısı kadar bile güvenmemiştim. Bu yüzden benim için böyle geçmedi ömür.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İstatistiklere baktığın zaman hücum anlamında takımın ne durumda olduğu yazıyor orada.
            Fatih, şu istatist,klere bakacak olursak Sivas maçının istatistiklerini de dün akşam NTV' de 90 dk programında verdiler..

Ezmişiz adamları istatistik verilerde..

Ama bir de sahadaki maça bakıyoruz ki karşımızda sanki Milan var

Bırakalım artık, geçti gitti..
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Basin toplantisi yapilacakti .. yapildimi ? yapilmadiysa saat kacda bilen varmi ??

Yorum

• Hakan abi, şuraya gelip iki satır yazmıyorsunuz ya vebali boynunuza
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senin fikrini merak etmiyor değilim Soner...Küs olmasak özel mesajla soracağım
                  Küs mü? İnceden soğukluk diyelim biz ona

Ben fikrimi ilgili başlığa az önce yazdım..

Pek hoşuna gideceğini sanmam ama..

Buyur

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu her zaman tekrar ediyorum ama anlamayınca anlatmak zor oluyor.
                    Tekrar söyliyeyim.

Birkaç maç dışında her maç oyun rakip oyun sahada daha fazla oynanmıştır.
                    Rakip sahada daha fazla oynanmasına rağmen, pas yüzdesi %80 lerin üzerinde olmuştur.

Bu gelenek yenildiğimiz, veya berabera kaldığımız son 5 maçın 4 ünde de devam etmiştir.

Bu takım ligin en fazla hücum girişiminde bulunan takımıdır.

İlk yarı itibari ile de aynı anda en az poozisyon veren 3 takımından biri.

Zor değil, maç sonları yazan isttatistiki verileri okuyacaksınız o kadar. hepsi yazıyor orada.
                    İstatistiklere bakınca izlediğim maçlardan alındıklarına inanmak zor oluyor Hüseyinin egemenin songun birbirlerine ve kaleciye verdikleri paslarla istatistik tutarsan , yapılan iki pastan sonra Song ve ya Egemen tarafından şişirilen toplarla yapılan ataklara bakarak atak yaptım diyorsan daha söyleyecek sz bulamıyorum . şimdi gereksiz olcak ama bu takımda Syzmekler Gökdenizler Fatihler de oynadı . O zamanlarda yapılan atakların videolarını izle belki bir şeyler hatırlarsın
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Fatih, şu istatist,klere bakacak olursak Sivas maçının istatistiklerini de dün akşam NTV' de 90 dk programında verdiler..

Ezmişiz adamları istatistik verilerde..

Ama bir de sahadaki maça bakıyoruz ki karşımızda sanki Milan var

Bırakalım artık, geçti gitti..
                      Ben bu sene müthiştik demedim soner.

Hani ışık arıyorlar ya..

Niye gitmesine üzüldünüz falan, hiçbir ışık yoktu ne iş vs.vs.vs...

Orada yazıyor diyorum aradığınız ışık.

Sürekli karanlığa bakıp ışık görmeyi arzulamak ayrı bir meziyettir de...

Yorum

• basın topalntıdı stt 3.30 4 arası yapılacakk
                        beşikdüzü_akkese

Yorum

• [QUOTE=magicyattara;2185262]

Bence Ersun Hoca gelinen nokta itibarıyla başarısızdır.
                          İnanın gelecek yıla şu takımdan kalacak 3 oyuncuyu kendi açımdan sayamıyorum.
                          İster yönetime ister hocaya mal edin bu durumu ama ortada bir başarısızlık var.
                          QUOTE]

abi böyle nereye varacağız peki.. her sene bir sonraki sene için kalacak 3 oyuncu sayamıyoruz..
                          demek ki slyva, cale, colman (ilk bunlar geldi aklıma) en az birini göndermemiz lazım

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fb yi savunma arkasına atılan toplarla vurmak
                            Şayet bu planla ilk 20 dk da 3-4 net pozisyon bulduk.
                            2.yarıda Gökhan ve Umtula 2 pozisyon daha bulduk. 1 tane Caleyle bulduk.
                            Toplamda 9 pozisyonumuz var Fb nin ise 90+3 te bir karambolü onun dışında 0.

hani şu 1.5 sezondur kazandığımız tek derbiden bahsediyorsun değilmi??

e tabi Trabzonspor olarak kazandığımız tek derbi nasıl olursa olsun sn. yanal'ın bu taktik dehasıyla kazanılmış büyüüüük bir başarıdır, HAKLISIN KARDEŞİM, 1.5 sezondur tek derbi kazandık (kupa+lig) bu da SAYIN YANAL'IN TAKTİK DEHASI SAYESİNDE OLMUŞ OLSUN!!! darısı nice 1.5 sezonlara

Yorum

• Hocamiz son bir basin toplantisi düzenlemeyecekmiydi?
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ben de bir şey söylemek istiyorum :

Samet Aybaba ve Ziya Doğan gidince neden bu kadar üzülmediniz ?

Onlar da takımı 2. yaptı.

Onlar da gidince istikrar kayboldu.

Ersun Yanal da ayrı bir şey mi var ?
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X