Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TARKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama başkan, leekenste düştüğü tuzağa tekrar düştü.
    Aynı hatayı tekrar yaptı.

leekens'i futbolcuları fitneleyerek gönderen leekens'in yardımcısı şenol güneştir.
    aksini savunmayın isbat ederim.
    Aksini savunmuyorum ki !!

Buradan çıkarılacak sonuç, leekensi mi kovmaktır, şenol güneşi mi?

Yorum

• 3+2'lik sözleşme, 3 milyon euroluk tazminat.

Benim isteğim bu..
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Ersun Yanalin istifasina ne üzüldüm nede sevindim. Bakalim yerine kim gelicek. Ziya Dogan, Samet Aybaba vs adamlar gelirse keske ersun yanal kalsaydi derim ama yerine saglam yabanci td getirilirse o iyi olur iste.
        HY67...

Yorum

• İlk olarak TARKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

leekens'i futbolcuları fitneleyerek gönderen leekens'in yardımcısı şenol güneştir.
          aksini savunmayın isbat ederim.
          Tabi ya sonrada veda yemeğinde timsah gözyaşları dökmüştür...Öyledir bizim kaptanımız..O kadar adi bir adamdır....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bordo-mavili takım, Yanal yönetiminde lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 62 maç çıktı.

Karadeniz ekibi, bu maçlarda 30 galibiyet, 20 yenilgi, 12 beraberlik elde etti.

LİG MAÇLARI
            Trabzonspor, teknik direktör Ziya Doğan'ın istifasının ardından, geçen sezonun 11. haftasındaki Ankaraspor maçıyla göreve başlayan Ersun Yanal yönetimindeki 53 lig maçında, 26 galibiyet, 16 yenilgi, 11 de beraberlik elde etti.

Bordo-mavililer, söz konusu maçlarda 72 gol atarken, kalesinde 57 gol gördü.

KUPADA 9 MAÇ
            Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Fortis Türkiye Kupası'nda 2 sezon da başarılı bir performans ortaya koyamayan Trabzonspor, gruplardan çıkma başarısı gösteremedi.

Karadeniz ekibi, Fortis Türkiye Kupası'ndaki toplam 9 maçta 4 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

BÜYÜK MAÇLARDA TEK GALİBİYET
            Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor, şampiyonluğa oynayan takımlar karşısında iki sezonda tek galibiyet elde etti.

Bordo-mavililer, geçen sezonun son haftasında sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 yenerek söz konusu maçlar içerisindeki tek 3 puanını kazandı.

ve durum bu olduğu halde halaburada ersunun gitmesini yerel basına,yerel taraftara bağlayanlar varya şaşıtorum.

Ey arkadaşlar!!

Lütfen,
            bize takıntıları,kaprisleri,egoları olan hoca lazım değil.
            bize Trabzonumuza futbol oynattıracak,90 dakika sahada olupta forması terlemeyeni,çamurlanmayanı oturup klübesinde seyretmeyecek,sahaya sürdüğü 11 de adil olacak,formayı karakaşlıya değil,sarı saçlıya verecek (Teşbih) hoca lazım.
            bu 1,5 senelik zaman gösterdiki ersun böyle biri değil.
            E o zaman ne riski,kim almış riski.
            ersunla olmamıştır,olamayacağıda artık iyice günyüzüne çıkmıştır,
            oda bırakıp gitmiştir.
            olayın özeti budur.
            Bu sitede birbirimizi kırıp geçirmenin bir anlamı yoktur.

Şampiyonluk başka kapıya gitmiştir,ancakkkk
            hep söylüyorum,tekrar edeceğim;

BİZİM GİDECEK BAŞKA KAPIMIZ YOKTUR!!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Artık çoğunluğun arkasında durduğu adamı bile kovabilecek kadar değirmen hızlı dönüyor.
              Evet Fatih, işin ilginç yanı da bu zaten..

Ben açıkçası bu kadarını bu kadar kolay bir şekilde beklemiyordum, yalan yok..

Bu bir nevi darbedir aslında..

Hani derler ya, demokrasi falan diye..

Yalayıp yuttuk demokrasiyi falan
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ersun Yanalın ipi 3-4 ay once çekilmişi,ama sezon sonu beklenebilirdi.

Erdal abi seninle kısa bir sohbetımız olmustu hatırlarmısın Özel Mesajdan birseyler söylemiştim,demek istediğimde buydu...
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin lütfen daha dikketli yazalım birisi de çıkıp sana aynı sözü söylese hoş olmaz di mi?
                  Ağabey , Trabzonspor'un bir hocaya endekslenmesi kanıma dokunuyor hakkını helal et yanlış anladıysan . Biz bu kadar küçük değiliz .

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koca Trabzonspor camiasının bu kadar taraftar desteği olan bir hocayı bile yiyecek kadarr büyük bir değirmen olduğunu görünce, 50 sene bile az kalmış bence.

Hala isimlere takılıp kalmışsınız ona yanıyorum.

Kafanızda kurduğunuz sistem mucize gerektiriyor.
                  Mucize gelmeyince de adam öğütüyor.

Mucizeler bitti.
                  Kimse peygamber değil.

Sene 2009, plan, program ve sistemli çalışma ile sonuca varmak zorundasın. Bunu da uzun vadeye yaymaya mecbursun.

Daha 1. yılında, önüne koyduğun hedefi gerçekleştirmeye yakın hocayı kovarsan, hem de kaybedilen maçların ardından laf sokarak, o zaman ortada problem var demektir.

Ben yönetim istifa falan demem...
                  Kimse adını telaffuz etmezken, anketlerde ismi yokken, ilk burada Sadri Şener de bu ankette olmalı diyen adamım.

Umarım onun tekerrür eden hatası, Trabzonsporun tekerrrür eden kaderi olmaz.
                  Kardeşim, öğütülmek istemiyorsan takıma her koşuda hakim olacaksın , futbol oynattıracaksın , kendini futbolcuların elinde oyuncak yapmayacaksın .
                  Ancak böyle başarabilirsin Trabzonspor'da...
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• http://www.yayinonline.com/radyo/Lig_Radyo.asp#
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi bütün bu saydıklarınız bu memlekette sadece bizde mi oluyor desem bütün bu saydıklarınızı savunuyor olmakla itham edilebilirmiyim diye korkuyorum...
                      Estağfirullah hocam mesajlarınızı zaman zaman okuyabiliyorum ki sözkonusu bile olmaz.
                      Yalnız bunları başkaları yapıyor olsa bile,onların başarı yevmiyesi bir şekilde(legal veya illegal)çalışıyor.Biz onlar kadar üretemiyoruz maalesef.
                      Bizim böyle bir lüksümüz yok açıkçası ve bu kısır döngüden en çok bizim kurtulmamız lazım.
                      Ayrıca hocaya,topçuya galiz küfürü ben bırakın taraftarı bir kere Trabzon şehrine yakıştıramıyorum.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Maçı bana değil, hocaya sorun" demek çok talihsiz ve yakışıksız bir açıklama oldu. Ersun Yanal bu takımın hocası; yollarınızı ayırmaya kafaya koymuş olsanız bile yorum yapmayarak geçiştirilebilirdi bu durum...

Ersun Yanal'ı göndermek bence iyi olmadı. Bu yanlış karara rağmen yine de destek vereceğiz yönetime Trabzonspor için... Fakat unutmasınlar "bu karar hatadır!.."
                        Ersun Yanal aleyhine A.Akerde 10-15 maçtır çıkan çatlak sesler, son maçlarda "koro" halinde çıkmaya başlamadı mı? A.Akerin yarısı "Ersun İstifa" diye bağırırken, diğer yarısı Hoca lehinde bağırsaydı şimdi koparılan bu yaygarayı anlar ve saygı duyardım.

Ersun Yanala veya başka bir hocaya ve hatta bir futbolcuya-başkana destek onlar takımdan ayrıldıktan sonra değil, bütün Türkiye'nin gözünü diktiği A.Aker de olur. Bilet kesilmeden olur. "Neredeydiniz?" diye sorarım o zaman.

1-Ersun Hoca camianın çok büyük bölümüne ilerisi için istikrar uğruna devam konusunda en ufak bir ışık vermedi
                        2-Başkan, taraftarla aynı düşündü. Taraftarın sesini dinlemedi, sadece aynı düşündü

Ben Ersun hocaya A.Akerde hiç "istifa" diye bağırmadım. Başkan göndermediği sürece de bağırmayacaktım.

Ama karar doğrudur. İlerleyen günler bunu kanıtlayacaktır.
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• bence en azindan sezon sonu beklenmeliydi. su anda boyle bir karar verilmesi cok sacma bence. ama yinede verdigin kararlarin arkasindayiz baskanim.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                          Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Başkan İsitikararın Ersun Yanala olabileceğine inanmamış ise tamamen desteklıyorum bende istikrarın Ersun Yanala olucağına zerre inanmıyordum Olumsuz yonleri Olumlu yonlerinden fazla...

ama soylenildiği gibi siyaset gönderdiyse Ersun Yanalı Yazıklar olsun Yonetim İstifa derim!!
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugune kadar gelmiş antrönörlerin hepsinden daha adam gibi adam.
                              Uzun zaman sonra bana şampiyon olabileceğimize inandıran kişi.
                              Futbol bilgisine çok güvendiğim birisi. BUNU BURADA HERKESE AÇIKLA LÜTFEN
                              Bilgisayar sistemleriyle, oyuncuların antremanlardaki değerlerini ölçüp, sakatlanmaları önleyen. Bunu Türkiyede ilk yapan antrönör.
                              Takımı sürekli bir bütün halinde tutmayı başaran bir antrönör.NE Gs ve Fb gibi oyuncular arasında gruplaşma yok.
                              Koyduğu hedefin yerinde bırakıp giden 2 antrörnörümüzden birisi(Diğeri V.Halilodzic)
                              Ve Sadece ben değil 1 ay öncesinde %85 arkasında olduğu bir antrönör.

***Futbol bilgisine çok güvendiğim birisi.

BUNU BURADA HERKESE AÇIKLA LÜTFEN

sn. yanal'ın taktiksel olarak herhangi bir katkısının olduğu 1 tek maç gösterebilirmisin??, farklı bir taktikle oynadığı tek bir maç (son 3 hafta hariç)???
                              oyun içerisinde taktiksel olarak takıma yön değişikliği yaptırdığı TEK BİR MAÇ?????????

sadece LAF OLSU DİYE KONUŞMAYIN!!! tek bir maçı yok sn.yanal'ın taktiksel olarak öne çıktığı.... Hayret bir şeysiniz!!!

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun Yanalın ipi 3-4 ay once çekilmişi,ama sezon sonu beklenebilirdi.

Erdal abi seninle kısa bir sohbetımız olmustu hatırlarmısın Özel Mesajdan birseyler söylemiştim,demek istediğimde buydu...
                                Ama ona ipi çekildi demeyelim Napoli...Ben her iki tarafın o hatalarına rağmen yürüyeceğini düşünmüştüm...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X