İlk olarak UğuR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
www.trabzoncell.com.tr sitesinde enteresan bir durumla karşılaştım. Sitede Trabzoncell hakkında sekmesine tıklayıp sol alttaki sekmelerden Reklam filmlerine girdiğimizde 4 ayrı videoyla karşılaşıyoruz. Ama ne gariptir ki videoların 4ü de 1 yani aynı ve Trabzoncell le alakası olamayan, tamamen Ferarri bir arabanın egsozundan başka bişey göremediğimizi söyleyebilirim. Bu bilgilendirmeyi aveaya nasıl yönlendirebiliriz?DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.trabzoncell.com.tr sitesinde enteresan bir durumla karşılaştım. Sitede Trabzoncell hakkında sekmesine tıklayıp sol alttaki sekmelerden Reklam filmlerine girdiğimizde 4 ayrı videoyla karşılaşıyoruz. Ama ne gariptir ki videoların 4ü de 1 yani aynı ve Trabzoncell le alakası olamayan, tamamen Ferarri bir arabanın egsozundan başka bişey göremediğimizi söyleyebilirim. Bu bilgilendirmeyi aveaya nasıl yönlendirebiliriz?
Bende Aynı Durumla Karşılaştım..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzoncell'e dün itibariyle başvuru yapıp geçmiş oldum. 3 gün içinde resmi Trabzoncell'i oluyorum. Ama şöyle bir sorun var. Ben BJK, FB, ve GS takımlarına yapılan hatlarda BJKye 1903 dk BJKlilerle, FBye 1907 dk FBlilerle ve GSye de 1905 dk GSlilerle kendi aralarında görüşecekleri ücretsiz dakikalar verdiler. İnternet sitesinde okuduğum tarifelerinde biz Trabzonlularada aramızda 1967 dk. konuşacağım ücretsiz dakikalar vereceklerini yazdılar. Nitekim yazılanlarla kaldı! Bana bu kampanyanın AVEA ve Trabzonspor arasında hala görüşmelerin sürdüğünü belirttiler.
Ben birinci olarak bu kampanyadan yararlanmak ikinci olarakta Trabzonspora katkı olsun diye 10 yıllık Turkcell aboneliğimi bozdum. Buna karşı kampanyası yapılmış ürünü reklamlarla tanıtılmış bir büyük GSM operatörünün böyle bir durumla bana dönmeleri sinirlerimi çok bozdu gerçekten. Üstelik beni arayan AVEA müşteri temsilcisi "-Trabzonsporla hala aramızda olan görüşmeler sürüyor. Bilmem kabul edermisiniz ama BJK 1903 dk GS 1905 dk FB 1907 dk. ücretsiz konuşma süresi veriyor. İsterseniz oraya geçebilirsiniz." dedi. Yoldaydım kaza maza yaparım diye sinirlenmedim. Sadece yok allah korusun kalsın dkkası 50 kontöre konuşurum yine de FB, BJK ve GS'nin olanaklarından yararlanmam dedim.
Eğer 1 ay içinde bir değişim olmazsa Turkcell'e geri dönecem... Çok büyük saçmalık....
Yorum
-
Arkadaşlar Trabzoncell'e geçince Avea kampanyaları aynen devam ediyor mu ?
Mesela, şu an arkadaşımın kullandığı hatta 150 kontör yükleyince, 10 dakikası 2 kontör oluyor tüm Avealılarla...
Aynı durum Trabzoncell'de de devam eder mi ?
Arkadaşı Trabzoncell'e geçirmek için ikna etmeliyim de (:Hamiş
Yorum
-
İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Trabzoncell'e geçince Avea kampanyaları aynen devam ediyor mu ?
Mesela, şu an arkadaşımın kullandığı hatta 150 kontör yükleyince, 10 dakikası 2 kontör oluyor tüm Avealılarla...
Arkadaşı Trabzoncell'e geçirmek için ikna etmeliyim de (:
Yorum
-
İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Trabzoncell'e geçince Avea kampanyaları aynen devam ediyor mu ?
Arkadaşı Trabzoncell'e geçirmek için ikna etmeliyim de (:
Yorum
-
İlk olarak Refik Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzoncellde de 10 dksı 1 kontör tarifesi var trabzoncell.com.tr adresinde yazıyorHamiş
Yorum
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç olduk ...
Yorum
Yorum