Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    :meşale2:Trabzoncell'e geçtiğim için kazandığım formam Trabzoncell tarafından geldi....

Siz de Trabzoncell kullanın kulübümüze destek olun..
    Forma nasıl birşey, yenilerden mi, çizgili mi?
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• bencede trabzonda 800.000 nüfusu var tam bilmiyorum en az 150000 aboone olmalı , ben geçeli 2 ay oldu nerdeyse ,memnunum çok hesaplı

Yorum

• Bu işe geçen sene başlasaydık 100 bine dayanmıştık şimdiye kadar, geçen sene taraftarda o coşku vardı çünkü...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• www.trabzoncell.com.tr sitesinde enteresan bir durumla karşılaştım. Sitede Trabzoncell hakkında sekmesine tıklayıp sol alttaki sekmelerden Reklam filmlerine girdiğimizde 4 ayrı videoyla karşılaşıyoruz. Ama ne gariptir ki videoların 4ü de 1 yani aynı ve Trabzoncell le alakası olamayan, tamamen Ferarri bir arabanın egsozundan başka bişey göremediğimizi söyleyebilirim. Bu bilgilendirmeyi aveaya nasıl yönlendirebiliriz?
          DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            www.trabzoncell.com.tr sitesinde enteresan bir durumla karşılaştım. Sitede Trabzoncell hakkında sekmesine tıklayıp sol alttaki sekmelerden Reklam filmlerine girdiğimizde 4 ayrı videoyla karşılaşıyoruz. Ama ne gariptir ki videoların 4ü de 1 yani aynı ve Trabzoncell le alakası olamayan, tamamen Ferarri bir arabanın egsozundan başka bişey göremediğimizi söyleyebilirim. Bu bilgilendirmeyi aveaya nasıl yönlendirebiliriz?
            Evet Firefoxtan Girenler Büyük İhtimalle Bununla Karşılaşıyordur..

Bende Aynı Durumla Karşılaştım..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzoncell'e dün itibariyle başvuru yapıp geçmiş oldum. 3 gün içinde resmi Trabzoncell'i oluyorum. Ama şöyle bir sorun var. Ben BJK, FB, ve GS takımlarına yapılan hatlarda BJKye 1903 dk BJKlilerle, FBye 1907 dk FBlilerle ve GSye de 1905 dk GSlilerle kendi aralarında görüşecekleri ücretsiz dakikalar verdiler. İnternet sitesinde okuduğum tarifelerinde biz Trabzonlularada aramızda 1967 dk. konuşacağım ücretsiz dakikalar vereceklerini yazdılar. Nitekim yazılanlarla kaldı! Bana bu kampanyanın AVEA ve Trabzonspor arasında hala görüşmelerin sürdüğünü belirttiler.

Ben birinci olarak bu kampanyadan yararlanmak ikinci olarakta Trabzonspora katkı olsun diye 10 yıllık Turkcell aboneliğimi bozdum. Buna karşı kampanyası yapılmış ürünü reklamlarla tanıtılmış bir büyük GSM operatörünün böyle bir durumla bana dönmeleri sinirlerimi çok bozdu gerçekten. Üstelik beni arayan AVEA müşteri temsilcisi "-Trabzonsporla hala aramızda olan görüşmeler sürüyor. Bilmem kabul edermisiniz ama BJK 1903 dk GS 1905 dk FB 1907 dk. ücretsiz konuşma süresi veriyor. İsterseniz oraya geçebilirsiniz." dedi. Yoldaydım kaza maza yaparım diye sinirlenmedim. Sadece yok allah korusun kalsın dkkası 50 kontöre konuşurum yine de FB, BJK ve GS'nin olanaklarından yararlanmam dedim.

Eğer 1 ay içinde bir değişim olmazsa Turkcell'e geri dönecem... Çok büyük saçmalık....
              Ben 3 aydır Trabzoncell'lilerle 1967 dakika bedava konuşuyorum. Yalnız şöyle bir durum var. 9333 ü arayıp kontör bilgisini öğrenirken ne kadar dakikan kalmış söylemiyor. Başka yollarla da ulaşamadım ne kadar dakikam kaldığına. Ama emin ol Trabzoncell'le bedava konusuyorsun. Hatta kontör de gitmiyor, diğer operatörden geçtiğim için verdikleri her yöne dakikalar da gitmiyor. Ama dediğim gibi ne yazık ki kaç dakikan var öğrenemiyorsun.

Yorum

• Arkadaşlar Trabzoncell'e geçince Avea kampanyaları aynen devam ediyor mu ?
                Mesela, şu an arkadaşımın kullandığı hatta 150 kontör yükleyince, 10 dakikası 2 kontör oluyor tüm Avealılarla...
                Aynı durum Trabzoncell'de de devam eder mi ?
                Arkadaşı Trabzoncell'e geçirmek için ikna etmeliyim de (:
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar Trabzoncell'e geçince Avea kampanyaları aynen devam ediyor mu ?
                  Mesela, şu an arkadaşımın kullandığı hatta 150 kontör yükleyince, 10 dakikası 2 kontör oluyor tüm Avealılarla...
                  Yok, Trabzoncell tarifelerinde ne yazıyorsa o. Fazlası yok. Benim bildiğim bu yani. Bugüne kadar hep bedava kısmından konuştuğum için, kimle konuşunca ne kadar kontör gittiğini anlama şansım da olmadı henüz

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar Trabzoncell'e geçince Avea kampanyaları aynen devam ediyor mu ?
                    Trabzoncellde de 10 dksı 1 kontör tarifesi var trabzoncell.com.tr adresinde yazıyor

Yorum

• İlk olarak Refik Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzoncellde de 10 dksı 1 kontör tarifesi var trabzoncell.com.tr adresinde yazıyor
                      Teşekkürler (:
                      Hamiş

Yorum

• Hem Tarifesi Güzel Hemde Adi Güzel..

Yorum

• kaç olduk ...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaç olduk ...
                            Bende Merak Ediyorumda Hiç Soylemıyolar

Yorum

• Ne sayı delisi olmuşuz. Çekmiyor Avea! Çok pişmanım Trabzoncell'e geçtiğim için. Evimde bile sinyal arada gidip geliyor.
                              Herkes ne kadar mutlu hattından. Bir tek ben mi şikayetçiyim.. 3 ayım bitsin çıkacağım..

Yorum

• ben herşeyden memnunum ama bir tek sms ler uygun değil 39 kontöre 500 sms her yöne benim için biraz az da
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X