Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• avea iyi değil diyolar zart zurt hat düşüyomuş abuksabuk sorunlar oluyomus birde arama yapıldıgında bı uyarı sesı gelıyor önce, o da cok sacma sınır bozucu bişey o yuzden ben şahsen kararsız kaldım gecıp gecmemekte öylece beklemedeyım

Yorum

• İlk olarak ZORESMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      avea iyi değil diyolar zart zurt hat düşüyomuş abuksabuk sorunlar oluyomus birde arama yapıldıgında bı uyarı sesı gelıyor önce, o da cok sacma sınır bozucu bişey o yuzden ben şahsen kararsız kaldım gecıp gecmemekte öylece beklemedeyım
      Abi Avea Turkcell kalitesinde çekmiyor evet ama o dediklerine hiç rastlamadım şu ana kadar. 2 Senedir kullanıyorum.
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• içim sızlıyor ya nalet olsun ıcımdekı bu trabzon sevgısıne ) gıdıp gececem dayanamıyom cekmesede olur napım yaa bu takım benı öldürcek sonunda
        En son Fatih tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 23:37.

Yorum

• vodafone kullanıyom iskenderun avea bayilerinde gs mobile ve fenercell varmış sadece

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            8 Eyylül'de ben de hattını bilenler arasına katılıyorum kısmetse.
            Bu camia bana bile 10 yıl aradan sonra cep telefonu aldırdı ya ne diyeyim.

Suç taraftarda değil mi Sayın Başkan ve Daha Sayın Yönetim ve En Sayın Akil Ademler?
            ,
            Bu iyi haber...Çok iyi haber
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 6 yıldır kullandığımız (eşim ve ben) vodafone hatlarımızı trabzoncell e transfer etmeyi düşünüyorum. Tarife olarak zarar edeceğim ama olsun. Geçişlerde ücret alıyorlarmı? Faturasız hat.
              #!/bin/bash

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                6 yıldır kullandığımız (eşim ve ben) vodafone hatlarımızı trabzoncell e transfer etmeyi düşünüyorum. Tarife olarak zarar edeceğim ama olsun. Geçişlerde ücret alıyorlarmı? Faturasız hat.
                Geçişte ücret alınmıyor. Ben de Vodafone faturalıdan Cuma günü geçtim ama geçiş olanlarda 6 iş günü sürer diyorlar. Bu arada Vodafone kullanmaya devam ediyorsun.
                En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 02.09.2009, 13:15.
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Avea abonesiyim ve mevcut tarifem kamu ile trabzoncell geçiş yapamıyorum, bu nedenle almam zor,

Artık kızım büyüdüğünde ona kısmet olur...
                  Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçişte ücret alınmıyor. Ben de Vodafone faturalıdan Cuma günü geçtim ama geçiş olanlarda 6 iş günü sürer diyorlar. Bu arada Vodafone kullanmaya devam ediyorsun.

Teşekkür ederim Şakoğlu.
                    #!/bin/bash

Yorum

• Geçişte ücret alınıyor. Avea'dan geçişler 8TL diğer operatörler 15 TL olması lazım.
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçişte ücret alınıyor. Avea'dan geçişler 8TL diğer operatörler 15 TL olması lazım.
                        Hayır, Avea'dan geçersen alınıyor yalnızca.
                        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Babam ve ben numaramızı taşıdık. Hayırlı olsun.

Yorum

• İbb MAÇINDA olimpiyat stadına bol bol abone sayısını artırmak için stant açarlar her halde...
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçişte ücret alınıyor. Avea'dan geçişler 8TL diğer operatörler 15 TL olması lazım.
                              ne ücreti ya .bedavaya geçiyoruz trabzoncell e ...

Yorum

• Eşimin, annemin ve babamın hatlarını taşıdım sadece benimki kaldı turkcell ile olan sözleşmemden dolayıı 13 ay sonra onuda taşıyacağım

Yorum

Yükleniyor...
                                X