Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız o hattıni değil Hattuni olmalıydı ...Çaykara'da öyle derler
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Reklamı çok beğendim. Bence çok güzel olmuş. Bizi gayet güzel ifade etmiş. İlk fırsatta yeni bir hat alıp onu taşıyacağım inşallah.

Yorum

• Para kazanırmı kulüp bu işten?
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @ asimetrik abi benim amacım kötüye sevketmek deil sadece izlenimlerim kimseye alma demem ben yahu

@ erdal abi eziklerinkilerle avea gibi faydalanıyorsun bizimki nie öyle değil. benim tepkim buna.
          Mesela tarife konusuna katılırım. Detayları incelemedim ama genel tarifeler avea dan daha pahalı gibi geldi.
          Her neyse imkanları elveren alacaktır mutlaka ve konuşurken kasmayacağımız tek operatör bu bizim için artık. Hesap yaparken de en azından paranın acayip yerlere gitmediğini bileceğiz.
          Hem de 61 versiyonları bitmeden acele etmeliyiz

Yorum

• Arkadaşlar http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireys...l.tsheryone180 adresine girerseniz trabzoncell'in aveanın bir parçası olduğunu ve şimdilik güzel kampanyaları olduğunu görürsünüz. Ben avea hattımı en yakın zamanda trabzoncelle çevircem

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalnız o hattıni değil Hattuni olmalıydı ...Çaykara'da öyle derler
              yani madem şive yapacan hattıni ne yahu

bu arada hemen bizi taraftarlıkdan dışlayanlar var bence onlar 2 düşünüp 1 söylesin bizi tanıyan tanır. taraftarlığımız sorgulanmaz bunların bilinmesini istedim sadece.

Yorum

Para kazanırmı kulüp bu işten?
                1000. mesajım şerefine, inşallah.

Yorum

• Reklamlar yaratıcı ve çok müthiş olmuş.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yorum

• sizce beklenen 200-250bin üye sayısını ulaşılabilinirmi??

Yorum

• Tahminen ne gelir?

Yorum

• 100 bin bence iyi bir rakam. Ütopik de değil.

Yorum

Para kazanırmı kulüp bu işten?
                          Herkes İstanbul takımlarından daha fazla satacağımızı düşünüyor. İstanbul takımlarını tutanlar bile.. Eğer düşünülen rakama ulaşırsak epey kar elde ederiz.

Yorum

Tahminen ne gelir?
                            başkan 1 milyon üye olursa ekstradan 10 milyon € alıcağımızı söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

Yorum

• Yenisahra TSClub'da var mı şu an TrabzonCell acaba?

TSClub'dan almakla Avea bayisinden almak arasında klüp açısından bir fark mıdır?

Mevcut Turkcell kontürlüyü Trabzoncell'e çevirmek kaç para, klübe katkısı nasıl?
                              Sıfırdan Trabzoncell kontürlü almak kaç para, klübe katkısı nasıl?

Amma çok soru sordum di mi. ?
                              Derin Trabzonspor
                              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yenisahra TSClub'da var mı şu an TrabzonCell acaba?

TSClub'dan almakla Avea bayisinden almak arasında klüp açısından bir fark mıdır?

Mevcut Turkcell kontürlüyü Trabzoncell'e çevirmek kaç para, klübe katkısı nasıl?
                                Sıfırdan Trabzoncell kontürlü almak kaç para, klübe katkısı nasıl?

Amma çok soru sordum di mi. ?
                                hepsinin cevabı www.trabzoncell.com.tr de

Yorum

Yükleniyor...
                                X