güzel güzel ben ve annem geçtik sırada kardeşim ve babam var kardeşim içinde başvurmuştuk problem çıktı bi sonra dayım dedem herkesi geçirmeye çalışacam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabicim ben bu mantığı anlamıyorum.geçmeyecekseniz geçmezsiniz ama gelip de buraya yazmayın.insanlar kararsızken gelip bu yazıyı okusa hoş mu yani?
geçmeyen geçmesin ama gelip de yazmasın buraya kimse.kararsızları aksi yönde yönde etkileyemeyelim lütfen.
ben de tam aksini düşünüyorum.kendim geçtim çok memnunum.
ailem de turkcellden kazık yemekten bıktı.yılbaşına kadar geçemiyorlar anlaşmaları dolayısıyla ama yeni yılda ilk işim onları da trabzoncelli yapmak olacak.80liralık faturalarını 30-35e indireceğiz bu yolla ve kulübümüz kazanacak.
burdaki arkadaşlardan da rica ediyorum.kullanan ve olumsuzluğuyla karşılaşan arkadaşlar insanları bilgilendirmek için yazsın ama ben geçmeyecem yazılmasın.
Yorum
-
Hattıni Bildi kazandı
Trabzonlular ve Trabzonspor taraftarlarına özel bir dünyanın kapısını açan TrabzonCell, sunduğu avantajlı kampanyalarıyla kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda bugün oynanacak Beşiktaş öncesinde TrabzonCell’den abonelerine özel maç bileti kampanyası düzenledi. BILET yazıp 1967'ye en çok mesaj atan TrabzonCell abonesi Süleyman Özgenç, 2 adet VIP bilet kazandı.
Özgenç ailesine VIP biletlerini Yönetim Kurulu Üyemiz Ömürden Yavuz takdim etti.
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
trkcll hattımı avea bayisine götürüp TRABZONCELL'e geçiş yaptırmak için başvurdum.anında herhangi bir ücret ödemeden bana son derece şık tasarlanmış bi grafik ve bordo mavi renklere boyanmış sim kartımı verdiler.
6 gün içinde hattım açıldı bu altı gün içinde eski hattımı kullanmaya devam ettim
kontör yükleyince 300 dakika heryöne bedava kazandım(trkcll gibi sadece işine gelenlere değil heryöne dakika hesabı,hattımı taşıdığım için bu her ay 300 olmak üzere 4 ay sürecek)
hiç bir avantajı olmasa bile sadece telefonumda TRABZONCELL yazması gurur verici.
ben hattimi bildum,darısı hala arayanlara*********ŞERAHLI*********
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzgenç ailesine VIP biletlerini Yönetim Kurulu Üyemiz Ömürden Yavuz takdim etti.
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHattıni Bil Başkan, TrabzonSel`e gidiyor !
Yorum
-
Bugün Trabzoncell'den aradılar, forma kazanmışım. Adresimi ve bedenimi aldılar, 2 hafta içinde göndereceklermiş? Formayı da yeni almıştım, neyse bir tane daha olmuş olur.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Turgay 6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün akşam bir arkadaş ile iddiaya girdim.en çok satan taraftar bizde dedim oda hayır sizde değil 8jk da dedi.bilgisi olan varmıdır acaba ?...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Normal şartlar altında Turksel hattı kullanıyorum ekonomik bir hattım var ama klübe destek olmak için birde Hattini bil hattından alacağım arasıra konuşur mesaj atarım.....
Bu arada abone sayımız 20 bini çoktan geçmiş.... Güzel bir haber...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Turgay 6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün akşam bir arkadaş ile iddiaya girdim.en çok satan taraftar bizde dedim oda hayır sizde değil 8jk da dedi.bilgisi olan varmıdır acaba ?
Şöyle açıklayayım.
En çok hattı olan takım Fenerbahçe.
Onun arkasından Galatasaray,
Onun ardından da Trabzonspor geliyor.
En sonda da daha bir kaç gün önce açılan Beşiktaşın hattı var.
Ancak şöyle bir durum var.
Büyüme rakamalarında en hızlı büyümeyi gerçekleştiren hat Trabzoncell.
Çok kısa bir sürede 20.000 rakamına ulaştı.
Bu konuda ne kadar övünsek azdır.
Bunun yanında Kartalcell'in abonesi yeni olması hasebiyle çok çok az.
Müjdemi de vereyim; iddiayı sen kazandın
Yorum
Yorum