Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saçma saçma cevap verme..!

Gir kendin yaz tarayıcı adres satırına..

com.tr alan adlı sitemizi zaten biliyorum.. "Salak" değilim..

www.trabzoncell.com bu adresin fenercell'e yönlenmesi seni rahatsız etmiyorsa

bilemiyeceğim tabiki..

La havle yahu..
    1. Estağfrllah ..
    2. Ben Bir Yerden Kopya Link oLarak Görüp Canının Sıkılmış oLucağını Düşünerek Denedim
    3. Benimde Dikkatsizliğime Geldi .tr Yazdım Ben Sende öLe Yazdın Sanmışdım.
    4. Rahatsız Ediyor ve Haklısın
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir kaç tane de İzmir'de Eshotlara reklam verilse ne kadar güzel olurdu...

Yorum

• Bu otobüslerden geçen gün Bakırköy'de de gördüm.
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Trabzoncell üyeleri eğer 12 aylık taahhüt verirse orjinal formayı kapacak.....Gönderilen faturada yazıyordu.444 0 967 yi aradım ve teyit ettirdim.Sizde arayın bir sorun...
          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Aveadaki mobil öğrenci neden trabzoncellde yok?????

Yorum

• cok hos resimler ne güzel yapmislar

Yorum

• Bende bugün Kadıköyde denk geldim
                16 Kadıköy - Pendik hattı
                Çok güzel duruyor

En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 12.10.2010, 23:50.
                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzoncell üyeleri eğer 12 aylık taahhüt verirse orjinal formayı kapacak.....Gönderilen faturada yazıyordu.444 0 967 yi aradım ve teyit ettirdim.Sizde arayın bir sorun...
                  yarın arayayım

Yorum

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzoncell üyeleri eğer 12 aylık taahhüt verirse orjinal formayı kapacak.....Gönderilen faturada yazıyordu.444 0 967 yi aradım ve teyit ettirdim.Sizde arayın bir sorun...
                    evet bende dün konuştum 23 tl verip 240 dk her yöne konusuyordum, 49 tl verecem avealılarla 5000 dk sabit hatlarla 1000 dk turkcell vodafone ile 750 dk konuşacağım formada cabası olacak....

-------------------------------------------------------------
                    trabzoncell reklamlı otobüslere bende rastladım kadıköyden dönerken çok hoşuma gitmişti..
                    geçen avea bayisine gittim muhabbet ediyorduk sahibiyle bi bayan geldi trabzoncell hattı istemiş daha önce almaya geldi o ara dedim herhalde trabzonsporludur ama değilmiş. sırf 1967 dakik kazanmak uğruna trabzoncell almış işte biz böyleyiz şimdilik adamı trabzoncelli yaparız sonrada trabzonspor lu....

Yorum

• 2 de 1 mavi tarifesi yenileniyor + olarak trabzoncell içi 1967 dk. hediyesi var üstelik her ay her yüklemeye 20tl
                      BMN KOCAELİ

Yorum

• Kampanyalar nerdeyse aynı duruyor, yeni kampanyalar yapılsa güzel olacak.

Bu arada telefon hediyeli kampanyalar neden yapılmıyor ki ?

Örneğin Iphone kampanyaları felan ?

Gidip vodafone'ye bayılacağıma Trabzonuma bayılayım parayı be.

Yorum

• Alacam alacam diyorum bir türlü alamadım. Nasıl iştir ya

Yorum

• İETT'yi yazmaya girmiştim.Önceden verilmiş.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Arkadaşlar öğrenciye göre güzel paketi var mı?

Mesajlaşmak için Turkcell hattımı kullanıyorum. Konuşmak için de Tscell hattımı kullanmayı düşünüyorum da..
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Trabzoncellde de 11000 sms var

Yorum

Yükleniyor...
                                X