Reklam vallahi cok süper olmus, cok renktli görüntüler var...Insan reklama baktikca memleketini ve oranin Insanlarini özlemeye basliyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
arkadaşlar 20.08.2009 tarihinde müracaat ettim.trabzoncelli olmak için hala daha telefonuma gecersiz sim.geliyor.2 kere uğratım avea ana bayine yanlış yapmışız.72 saat sonra gececek dediler.maalesef 5 gün oldu yine yok.evea bayii herhalde millet avea dan istifa edip trabzoncelle geçtiği için pek umursamıyor.avea ana bayisini aradım.onlarda bizle alakası yok.bulunduğun yerdeki avea bayisinden kaynaklanıyor diyorlar.bu konuda 6 7 arkadaş böyle mağduruz.ne yapmamız gerekiyor.imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...
Yorum
-
İlk olarak tonyalı Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar 20.08.2009 tarihinde müracaat ettim.trabzoncelli olmak için hala daha telefonuma gecersiz sim.geliyor.2 kere uğratım avea ana bayine yanlış yapmışız.72 saat sonra gececek dediler.maalesef 5 gün oldu yine yok.evea bayii herhalde millet avea dan istifa edip trabzoncelle geçtiği için pek umursamıyor.avea ana bayisini aradım.onlarda bizle alakası yok.bulunduğun yerdeki avea bayisinden kaynaklanıyor diyorlar.bu konuda 6 7 arkadaş böyle mağduruz.ne yapmamız gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de büyük ihtimalle Yarın Hattımi biliyorum ve TrabzonCell'e geçiyorum.
Hat onun üzerine aitBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün hattımi bilemedim, Baban gelsin dediler
Hat onun üzerine aitAllah cezanı vermesin
güzeldi kanka
Yorum
-
İlk olarak Lokosuave tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki türkcell gibi iyi çekiyormu avea?TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gün hattımi bilecektim ama hiç güzel numaralar yoktu (:
Biraz daha bekleyeceğim...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak tonyalı Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar 20.08.2009 tarihinde müracaat ettim.trabzoncelli olmak için hala daha telefonuma gecersiz sim.geliyor.2 kere uğratım avea ana bayine yanlış yapmışız.72 saat sonra gececek dediler.maalesef 5 gün oldu yine yok.evea bayii herhalde millet avea dan istifa edip trabzoncelle geçtiği için pek umursamıyor.avea ana bayisini aradım.onlarda bizle alakası yok.bulunduğun yerdeki avea bayisinden kaynaklanıyor diyorlar.bu konuda 6 7 arkadaş böyle mağduruz.ne yapmamız gerekiyor.
Yorum
Yorum