Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İbb MAÇINDA olimpiyat stadına bol bol abone sayısını artırmak için stant açarlar her halde...
    Gökhan abi illaki açarlar ondan şüphem yok..

Yalnız o bol bol kısmında ciddi şüphelerim var

Hatta ve hatta yeteri sayıda hat yanlarına almazlar bile belkide..

Umarım yanılırım..
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• yeni rakam nedir 10.000 oldumu?...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yeni rakam nedir 10.000 oldumu?...
        O kadar olmamıştır ya
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• en son 6000 di

Yorum

• TrabzonCell neden yok ...?

Arkadaşlar ben düzcede oturuyorum ve 02,09,2009 tarihi itibari ile düzcedeki bütün avea bayi
            lerini gezdim ve hiç birinde avea hattı yok kayıt forumları var boy boy reklamlar var ama abone olmaya girdiğinizde ben trabzoncell e geçmek istiyorum dediğinizde uzaylı görmüş köylü gibi aval aval bakıp sonrada şu an elimizde yok birkaç güne gelecek isterseniz biz kaydınızı oluşturalım siz daha sonra uğrayıp alın diye saçma sapan bir mazeret üretiliyor üstelik aveanın merkez bayisi bir kaç günde değil tam bir hafta sonra gelecek deyince vitesten attım bu ne vurdumduymazlıktır standlara baktığımda gs ve fb nin hatları var ama trabzoncell dediğinizde yok bu sorunu sizde yaşıyorsanız lütfen buradan sesimizi duyuralım ki AVEA görsün rezilliğini ...
            Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• biz hattimizi bilecezde bi futbolcularda bilsede doğru dürüst oynasalar
              BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• Hattımı bildim numaramı taşıdım.Faturalı geçişler için forma hediye falan deniyodu kampanya devam ediyomu acaba bilgisi olan varmı?

Yorum

• kolayına köntür yemıyor 250 köntür 1 ay dayındı
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Bakanay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hattımı bildim numaramı taşıdım.Faturalı geçişler için forma hediye falan deniyodu kampanya devam ediyomu acaba bilgisi olan varmı?
                    Yanılmıyorsam ilk 967 kişiye forma verilecekti. Rakamlar 5000'i geçti ama bunun ne kadarı numara taşınması sonucu, bilmiyorum.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökhan abi illaki açarlar ondan şüphem yok..

Yalnız o bol bol kısmında ciddi şüphelerim var

Hatta ve hatta yeteri sayıda hat yanlarına almazlar bile belkide..

Umarım yanılırım..
                      Avea stand açarda bizimkiler açar mı ondan epeyi şüphem var.....

Neyse Hattıni Bil Hattıni...
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• hattım babamın üzerine ait. Babamı götürmeden nüfüs kağıdıyla gitsem sadece geçiş yapabilir miyim?
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İbb MAÇINDA olimpiyat stadına bol bol abone sayısını artırmak için stant açarlar her halde...
                          Maça gelecekler kimlik fotokopisiyle gelsinler Bilet kadar değerli o maçta.
                          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kolayına köntür yemıyor 250 köntür 1 ay dayındı
                            normal bir avea hattını aradım 10 dakika için 50 kontorü yedi.

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              normal bir avea hattını aradım 10 dakika için 50 kontorü yedi.
                              hangi tarife?
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Zafer6161 reklamı çıkarları için kullanıyor .

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X