Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Reklam vallahi cok süper olmus, cok renktli görüntüler var...Insan reklama baktikca memleketini ve oranin Insanlarini özlemeye basliyor...
    #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
    Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• arkadaşlar 20.08.2009 tarihinde müracaat ettim.trabzoncelli olmak için hala daha telefonuma gecersiz sim.geliyor.2 kere uğratım avea ana bayine yanlış yapmışız.72 saat sonra gececek dediler.maalesef 5 gün oldu yine yok.evea bayii herhalde millet avea dan istifa edip trabzoncelle geçtiği için pek umursamıyor.avea ana bayisini aradım.onlarda bizle alakası yok.bulunduğun yerdeki avea bayisinden kaynaklanıyor diyorlar.bu konuda 6 7 arkadaş böyle mağduruz.ne yapmamız gerekiyor.
      imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• İlk olarak tonyalı Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar 20.08.2009 tarihinde müracaat ettim.trabzoncelli olmak için hala daha telefonuma gecersiz sim.geliyor.2 kere uğratım avea ana bayine yanlış yapmışız.72 saat sonra gececek dediler.maalesef 5 gün oldu yine yok.evea bayii herhalde millet avea dan istifa edip trabzoncelle geçtiği için pek umursamıyor.avea ana bayisini aradım.onlarda bizle alakası yok.bulunduğun yerdeki avea bayisinden kaynaklanıyor diyorlar.bu konuda 6 7 arkadaş böyle mağduruz.ne yapmamız gerekiyor.
        6 Günün Sabahi Gelir Benimde Öyle Oldu..

Yorum

• yoğun uğraşlar sonucunda abimi trabzoncelle geçirmeyi başardım bugün turkcellden trabzoncell e geçmek için başvuru yaptı sıra anneme geldi

Yorum

• 011 De Maç Skorlari Geliyor Haberiniz Olsun

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de büyük ihtimalle Yarın Hattımi biliyorum ve TrabzonCell'e geçiyorum.
              Bugün hattımi bilemedim, Baban gelsin dediler

Hat onun üzerine ait
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün hattımi bilemedim, Baban gelsin dediler

Hat onun üzerine ait
                Allah cezanı vermesin güzeldi kanka

Yorum

• Hattımı Trabzona geldiğimde bilecem
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• artık bende hattimi bildim
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Lokosuave tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peki türkcell gibi iyi çekiyormu avea?
                      Nerede lanet olsun. Kurban olayım Turkcell'e. Bu gidişle tekrar Turkcell'le bağlanıcaz hayata.
                      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Babam temin İzmir Fuar'ına gitmişti, Stand'dan Trabzoncell'e geçmiş,D benden önce davrandı,D Bende bugun yarın geçeceğim. Üni işleri ile uğraşıyorum şu ara!
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu gün hattımi bilecektim ama hiç güzel numaralar yoktu (:
                          Biraz daha bekleyeceğim...
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu gün hattımi bilecektim ama hiç güzel numaralar yoktu (:
                            Biraz daha bekleyeceğim...
                            Eğer Numaralar Kolaysa Hiç Bekleme..
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Benim ilk 100 kontür bitmek üzere ama 2.ci yüzkontürü alacak para yok

Yorum

• İlk olarak tonyalı Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar 20.08.2009 tarihinde müracaat ettim.trabzoncelli olmak için hala daha telefonuma gecersiz sim.geliyor.2 kere uğratım avea ana bayine yanlış yapmışız.72 saat sonra gececek dediler.maalesef 5 gün oldu yine yok.evea bayii herhalde millet avea dan istifa edip trabzoncelle geçtiği için pek umursamıyor.avea ana bayisini aradım.onlarda bizle alakası yok.bulunduğun yerdeki avea bayisinden kaynaklanıyor diyorlar.bu konuda 6 7 arkadaş böyle mağduruz.ne yapmamız gerekiyor.
                                bende avealıydım trabzoncelle geçtim. banada 72 saat dedi fakat evraklarımı hemen genel merkeze faksladı yalan olmasın 15 dakika sonra hattım kapandı trabzoncell devreye girdi. tekrardan evrakları avea genel merkeze fakslatacksınız çünkü aveadan tscell geçiş yapma anca öle oluyor diğer hatlardan geçiş yapanları bayi kendisi aktivasyon yapıyor.kısacası tekrar evraklarını fakslattır evrak eksik e düşmüş olabilirsin...

Yorum

Yükleniyor...
                                X