Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de numaramı vodafone den aveaya taşıdım bugün; ne diyelim ts için değer... Hayırlı olsun.

Ya burada trabzoncelle geçenlerin listesini oluşrrup bir gövde gösterisi yapsak mı?

Ey avea, bizden çekeceğin var, yeni kampanya ve tarife isrekleriyle kapını çalacağız. Bu arada, umarız bizi yolunacak kaz olarak görmezsiniz, çünkü bu, yapacağınız en büyük hata olur.

Beyler üretken önerilerimizle trabzoncell i daha cazip hale getirebiliriz, bu konuda beyin fırtınası yapmalıyız.
    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstediğin Yerle Konuşarak Kullanabilirsin.. Ha Ben Hala Kullanmadım O Ayrı..

Paketlerden Yararlanmak İçin Sanırım İlk Aldığında En Az Bir 100 Kontor Yüklemen Gerekecek..
      teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah razı olsunn

Yorum

• Arkadaşlar dün kontörlü avea hattımım tscell gecirdim ama hala aktif degil ne zaman aktif oluyor...

Yorum

• Az önce aradılar, en fazla mesajı ben gönderdiğim için Vip biletleri kazanmışım. Ancak şuanda Trabzon'a gidemeyeceğim. Biletleri kendi arkadaşlarıma devretme hakkım olmadığı için benden sonra en çok mesaj gönderen kişiye vermelerini istedim. İnşallah o da aramızdan biridir.
          İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hattıni Bilen TrabzonCell’liye, VIP bilet hediyeOy kullanmışsınız.
          Bu habere 4 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Trabzonlular ve Trabzonspor taraftarlarına özel bir dünyanın kapısını açan TrabzonCell, sunduğu avantajlı kampanyalarıyla kazandırmaya devam ediyor.

30 Ağustos Pazar günü Trabzon’da oynanacak Bursaspor maçı öncesinde TrabzonCell’den abonelerine özel maç bileti kampanyası. BILET yazıp 1967 ye en çok mesaj atan TrabzonCell abonesi, 2 adet VIP bilet kazanma şansı elde edecek.
          Trabzonspor-Bursaspor maçını VIP tribünde izlemek ve takımına destek olmak isteyenler için şimdi mesaj atma zamanı.
          İlk 10 günde 5.000 aboneye ulaşan TrabzonCell’de abonelere sağlanan avantajlar hızla devam edecek.
          En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 29.08.2009, 11:48.
          Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Az önce aradılar, en fazla mesajı ben gönderdiğim için Vip biletleri kazanmışım. Ancak şuanda Trabzon'a gidemeyeceğim. Biletleri kendi arkadaşlarıma devretme hakkım olmadığı için benden sonra en çok mesaj gönderen kişiye vermelerini istedim. İnşallah o da aramızdan biridir.
            Trabzonspor'a katkıların için teşekkürler abla.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar dün kontörlü avea hattımım tscell gecirdim ama hala aktif degil ne zaman aktif oluyor...
              Bayii'ye git bi güzel fırça at bence çünkü istese hemen yapabiliyorlar. Bayii sadece yedek sim kart işlemi ve tarife değişikliği işlemi yapıyor. Bu işlemleri de herhangi bi bayii yapabilir(ana bayii olması gerekiyor)

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Basın Bülteni
                28 Ağustos 2009

Hattıni Bilen, Dakikaları Kazanıyor

Trabzonspor taraftarlarına özel bir dünyanın kapısını açan TrabzonCell, sunduğu avantajlı tarifeleriyle hem taraftara, hem de kulübe kazandırıyor.
                Türkiye’nin 4 büyük kulübünden biri olan Trabzonspor, taraftarının hizmetine sunduğu TrabzonCell ile hem kazanıyor, hem de kazandırıyor. Faturalı ve faturasız tarifeleriyle TrabzonCell, pek çok avantajı taraftarına bir arada sunuyor.

Faturalı hatlara özel “Süper Bordo” Tarifesi :

“Süper Bordo” tarifesine numarasını taşıyarak gelen TrabzonCell’liler, 2009 yılı sonuna kadar ayda sadece 49 TL ödeyerek; diğer operatörleri aramak için 750 dakika, TrabzonCell’lileri, sabit hatları ve tüm Avea’lıları aramak için de 6.000 dakika hediye kazanıyor. Bu tarifeyi tercih eden diğer aboneler ise ayda 60 TL’ye tüm bu avantajlardan faydalanabiliyor.

Üstelik tarifeye geçen ilk 1.000 kişi de 3 ay boyunca 100 MB internetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Faturasız hatlara özel “2’de 1 Mavi” Tarifesi :

“2’de 1 Mavi” tarifesine numarasını taşıyan TrabzonCell’li aboneler, 100 kontör yükleme karşılığında her yönü 2 dakikası 1 kontörden arayabiliyor. Tarifedeki diğer aboneler ise 150 kontör yükleme karşılığında “2’de 1 Mavi” tarifesi kapsamında her yönle 2 dakikası 1 kontörden konuşuyor.

Sunduğu avantajlı tarifeleri ve katma değerli hizmetleriyle TrabzonCell, abonelerine doyasıya konuşma imkanı sağlarken hem taraftarına, hem de Trabzonspor Kulübü’ne kazandırıyor.

2009 sonunda ne olcakmış peki???49 tl lik tarifeye şurada ne kaldı 2009 un bitmesine

Yorum

• Ben teşekkür ederim Miraç.

İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar dün kontörlü avea hattımım tscell gecirdim ama hala aktif degil ne zaman aktif oluyor...
                  Ben de kontörlü avea hattımla geçiş yaptım. Ertesi gün halâ açılmadığını görünce telefonumu kapatıp yeniden açtım işe yaradı. Siz de telefonunuzu açık bekletiyorsanız kapatıp tekrar açmayı deneyin.
                  Fanatik Pacci

Yorum

• Aldım ama sonu 61 değil ortası 61

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben teşekkür ederim Miraç.

Ben de kontörlü avea hattımla geçiş yaptım. Ertesi gün halâ açılmadığını görünce telefonumu kapatıp yeniden açtım işe yaradı. Siz de telefonunuzu açık bekletiyorsanız kapatıp tekrar açmayı deneyin.
                      Teşekkür ederim...

Yorum

• Trabzoncell ne kadarlık bir rakama ulaştı acaba?

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzoncell ne kadarlık bir rakama ulaştı acaba?
                          10 günde 5000.

Hilal abla tebrikler.

Yorum

• Ben her yöne 180 dakikalık pakete geçtim. Aylık 24.24 TL'ye; ama bugün okuduğum bir habere göre aylık 22 TL'ye düşmüş fiyatı. Tabii yıl sonuna kadar...

Yorum

• Babamın turkcell telefonunu bu her yöne 180 e taşıyayım da içi bir rahat etsin
                              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• TrabzonCELL'liler müjde!
                                29 Ağustos 2009 / 14:38

TrabzonCell, FenerCell, GSMobile numarasını taşıyan abonelerine yeni kampanyalar sunduğunu açıkladı

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, FenerCell, GSMobile ve TrabzonCell'in hem faturalı hem de faturasız abonelerine yeni tarifeler sunan Avea'nın, diğer operatörden numarasını taşıyarak FenerCell, GSMobile ve TrabzonCell'e geçen abonelerine de kampanyalar düzenlediği belirtildi.

Faturasız hat sahiplerine özel olarak sunulan yeni ''FenerCell 2'de 1'', ''GSMobile 2'de 1'' ve ''TrabzonCell 2'de 1 Mavi'' tarifeleri ile abonelerin her yönü tek fiyata arayabilecekleri ifade edildi.

Bu tarifelere geçmek isteyen Avea abonelerinin, 150 kontör karşılığı her yöne 2 dakikası 1 kontörden konuşma fırsatı kazanacakları vurgulandı.

Numarasını Avea'ya taşıyarak, bu tarifelere geçmek isteyen farklı GSM operatörlerinin abonelerinin ise sadece 100 kontör yükleyerek her yöne 2 dakikası 1 kontöre konuşabilecekleri duyuruldu.

Avea'nın taraftarlara sunduğu ''Fenercell 6-0'', ''GSMobile Eski Açık'' ve ''TrabzonCell Süper Bordo'' tarifelerini seçmek isteyen faturalı Avea abonelerinin, aylık 60 lira ödeyerek bu hizmetten yararlanabileceği ifade edildi.

31 Aralık 2009 tarihine kadar diğer GSM operatörlerinden numaralarını Avea'ya taşıyarak bu tarifelere geçmeyi tercih eden faturalı abonelerin ise ayda sadece 49 lira karşılığında diğer operatörlerle 750 dakika, kendi aralarında, diğer Avea tarifeleriyle ve sabit hatlarla toplam 6 bin dakika konuşabilecekleri duyuruldu.

Faturalı tarifeleri tercih eden ilk bin kişiye 100 MB data hediye verileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Avea'nın mevcut HerYöne180 ve HerYöne360 paketlerinin fiyatları da taraftarlar için daha avantajlı hale getirildi. Bu paketlere yönelik bir kampanya düzenlenerek, 2009 yılı sonuna kadar geçerli olacak hediye dakikalar eklendi. Mevcut'HerYöne180' tarifesinin fiyatı 22 liraya, 'HerYöne360' tarifesinin fiyatı ise ayda 39 liraya indirildi. İndirimlerin yanı sıra,'HerYöne180' tarifesi aboneleri, ekstra 60 dakika ile toplam her yöne 240 dakika, 'HerYöne360' tarifesi aboneleri ise ekstra 180 dakika ile toplam her yöne 540 dakika konuşabilecekler.''
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X