Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• avea da 150 kontür yukleyince patlicandan 180 dk ucretsiz konusma geliyodu...trabzoncell gelecek mi yine..
    Çaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker

Yorum

• İlk olarak lazfatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      avea da 150 kontür yukleyince patlicandan 180 dk ucretsiz konusma geliyodu...trabzoncell gelecek mi yine..
      hayır gelmeyecek...

Yorum

• vodafonedan numaramı taşıyıp trabzoncelle geçtim
        tarifemi de hattım geldikten sonra 2 de 1 mavi olarak değiştirdim
        no taşıyıp gelenler 100 kntr yükleyince diğerleri 150 kntr yükleyince her yöne 2 dksı 1 kontüre konuşacaklardı fakat hattım geldiğinde 2 de 1 mavi tarifesinde olmadığı için her seferinde 150 kntr yüklersem 2 dksı 1 kntre konuşabilcekmişim aksi takdirde dk da 1 kntr gidiyor
        bu benim için hayal kırıklığı oldu

Yorum

• sonununda trabzoncell lı oldum haddimide bildim bakaılım ne gıbı avantajlarımız varmış....
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sonununda trabzoncell lı oldum haddimide bildim bakaılım ne gıbı avantajlarımız varmış....
            Beklentilerini yüksek tutma bence, fazla bir avantaj bulamayacaksın. Ama konuşmak için harcadığın paranın bir kısmı şimdi Trabzonspor'un kasasına gidecek, bununla gurur duyabilirsin, en büyük avantajın bu.

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Karadenizspor otobüsünde Trabzonspor futbolcularının fotoğrafları? güzelmiş
              Fotoları görünce,
              TS yerine bi Göksunun Karmil'in Kadir'in vs.. fotoları kullanılmış olsa nasıl olurmuş diye düşündüm.
              Başta güzel bişi olurdu dedim. ama ''oldum -piştim'' havasına girebileceklerini düşündüm budefa.
              Her otobüse binerken Trabzonsporlu futbolcuları görmeleri hedefleri açısından da iyi olur diye düşünüyorum şimdi
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ben de 31 Ekim gecesi saat 20.40 dan itibaren TrabzonCell li oldum. Tarifem Bordo 360.
                Şimdilik Avea'nın çekmeme sorunu ile karşılaşmadım. Bakalım Maçka'nın dağlarında çekecek mi

Yorum

• Arkası harka olmuş ya.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• adıma kayıtlı birde kontörlü turkcell var.
                    Hattımi bilecem bu hafta sonu
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Son 3 ayda turkcelle ödediğim para 175 TL. Bu ay ilk Trabzoncell faturam geliyor. Ödeyeceğim para 19 küsür lira. Ayrıca her yöne aynı tarife olduğu için de hiç kendimi sakınmadım konuşmaktan. Ey gidi turkcelle ödediğim avanak paralar. Trabzoncell'e helal olsun.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• NİHAYET BEN VE RESİMDEKİ OĞLUM HATLARIMIZI TRABZONCELL'E TAŞIDIK

Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• arkadaşlar çok önemli lütfen şu duvar kağıtları ve videolar filan ücretsiz mi ona göre indiricem de...
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar çok önemli lütfen şu duvar kağıtları ve videolar filan ücretsiz mi ona göre indiricem de...
                            Ücretliymiş galiba, ilk günler birkaç arkadaş öyle demişti. sitede ücretsiz yazıyor ama data ücreti kullanıcıya ait falan diyor. sonuç olarak kontörün gidiyor yani, hem de biraz fazla gidiyor demişti o arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar çok önemli lütfen şu duvar kağıtları ve videolar filan ücretsiz mi ona göre indiricem de...
                              Ücretli sade msjdan ücret almıyorlar.

Bayağı bir kontör gidiyor
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ücretli sade msjdan ücret almıyorlar.

Bayağı bir kontör gidiyor
                                melodi için 82 kontür gitti birde çalsa neyse telefon desteklemiyor dedi

Yorum

Yükleniyor...
                                X