Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün şansa kız arkadaşıma da bulduk bir yedek sim ve taşımaya başvurduk sonunda.ben de aradım tarifem belirtilmedi için açılmamışmış.belirtilmesini söyledim bayiye umarım yarın açılır
    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• 3 hattımıda değiştiriyorum yani hattimi biliyorum ama türkcel çok sorun çıkarıyor bilerek ama bekliyorum geçmeyş
      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Bende hattimi bildim ekranda Trabzoncell yazıyor daha güzeli yok....
        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende hattimi bildim ekranda Trabzoncell yazıyor daha güzeli yok....
          bide yanında Avea yazmasa
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• olsun artık bunada razı
            trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• Ben de numaramı taşıyarak geçecektim ama hat annemin üzerine...

Var mı acaba bi çaresi?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de numaramı taşıyarak geçecektim ama hat annemin üzerine...

Var mı acaba bi çaresi?
                Annenin kimlik kartını götür tanıdıksa yapar adam ama tanımıyorsa seni, annenle görüşmek ister..

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Annenin kimlik kartını götür tanıdıksa yapar adam ama tanımıyorsa seni, annenle görüşmek ister..
                  Olur da, yine yeni hat olacak onun üstüne.
                  Daha değişik bi çözüm olmalı...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olur da, yine yeni hat olacak onun üstüne.
                    Daha değişik bi çözüm olmalı...
                    18 yaşını geçtin mi ..

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• ÖNEMLİ KAYNAK
                      Trabzonspor’da yönetimin önemli bir maddi kaynak beklediği ‘Trabzoncell projesinde’ taraftarın ilgisi memnunluk yaratıyor. Trabzoncell’in hizmete girmesinde sadece bir ay dolmasına rağmen 10 bin rakamının aşılması Bordo-Mavili yönetimi mutlu ederken, diğer GSM oparetörlerine sahip F.Bahçe ve G.Saray’da satışların oldukça yavaşladığı belirtildi.
                      DESTEK İSTEDİ
                      Kulüp Müdürü Sinan Zengin, Trabzonsporlular’ın Trabzoncell’e destek vermelerini beklediklerini ifade ederek, “10 bin rakamı bir ay için iyi. Ancak Trabzonsporlular’ın bu kampanyaya daha büyük destek vererek hem kulübe katkı yapması hem de takımına sahip çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu.
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• bende sonunda hattımi bildim
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• herkez hattini bilsin bende bildim...
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• artık bende trabzoncelliyim..hala hattini bilmeyen varsa bilsin

Yorum

• Bu slogan insanı Trabzoncell'den soğutur. Siz de yapmayın arkadaşlar. Biris bana Trabzoncell için dahi hattıni bil dese gider Turkcell alırım. Sanırım bu sloganı TRabzonspor dışında başka hiçbir şey için sindiremeyiz.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu slogan insanı Trabzoncell'den soğutur. Siz de yapmayın arkadaşlar. Biris bana Trabzoncell için dahi hattıni bil dese gider Turkcell alırım. Sanırım bu sloganı TRabzonspor dışında başka hiçbir şey için sindiremeyiz.
                                sloganın nesi varki anlamadım.. ne dmk istediklerini biliosun tüm trabzonlular almalı bu hattı ve bu bi slogan üzerinden herkes hattini bilsin olrak söyleniyor.. tam olarak kızdığın nedir ?

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

Yükleniyor...
                                X