Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haber paketine abone oldum...haberler artık cebimde
    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• yeni önerim destek bekliyor

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireys...ali.heryone300

merhabalar

Trabzoncell içinde böle tarifeler olursa cok mutlu oluruz ve trabzoncell cok daha fazla ilgi olur ben faturasız böle tarifeler olursa direk faturalıya geçerim.bol çeşit olursa seviniriz
      150 dakika konuşturan “HerYöne150” tarifesi KDV dahil 19 TL’ye
      300 dakika konuşturan “HerYöne300” tarifesi KDV dahil 36 TL’ye,
      500 dakika konuşturan “HerYöne500” tarifesi KDV dahil 49TL’ye,
      1000 dakika konuşturan “HerYöne1000” tarifesi ise KDV dahil 59 TL’ye
      HerYöne90” ise abonelerine ayda KDV dahil 12 TL’ye yurtiçinde her yöne 90 dakika konuşma imkanı sağlıyor.
      kolay bi olur zaten avenin tarifesi şimdiden teşekürler

------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.trabzoncell.com/ burdan üstte call center ordan tıklayım öneriler bulunabilrsiniz
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bugün iyice inceleme fırsatım oldu bu işi.

Aslında beklediğimden çok daha uygunsuz bir tarife. Tarife tamamen aylık 100 ve 150 kontör üzerine kurulmuş. Yüklemezseniz en pahalı şekilde konuşuyorsunuz.

Gerçekleri konuşmak gerekirse çok cazip bir tarife değil, ama Trabzonspor geçeecğiz gibi duruyor.

Yorum

• Satislar cok iyimis.....Istanbul ve Trabzon basa bas...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kontorlü Hat Alan Arkadaşlara Bir Soru..

Hattı Aldıktan Ne Kadar Süre Sonra Kullanıma Açıldı..?
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kontorlü Hat Alan Arkadaşlara Bir Soru..

Öglen saat 1-2 gıbı aldım Aksam 4-5 gıbı acıld
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Hattıni Bilen TrabzonCell’liye, VIP bilet hediyeOy kullanmışsınız.
                Bu habere 4 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Trabzonlular ve Trabzonspor taraftarlarına özel bir dünyanın kapısını açan TrabzonCell, sunduğu avantajlı kampanyalarıyla kazandırmaya devam ediyor.

30 Ağustos Pazar günü Trabzon’da oynanacak Bursaspor maçı öncesinde TrabzonCell’den abonelerine özel maç bileti kampanyası. BILET yazıp 1967 ye en çok mesaj atan TrabzonCell abonesi, 2 adet VIP bilet kazanma şansı elde edecek.
                Trabzonspor-Bursaspor maçını VIP tribünde izlemek ve takımına destek olmak isteyenler için şimdi mesaj atma zamanı.
                İlk 10 günde 5.000 aboneye ulaşan TrabzonCell’de abonelere sağlanan avantajlar hızla devam edecek.
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kontorlü Hat Alan Arkadaşlara Bir Soru..

Benim hemen açıldı. 4 hat aldım su dağıtım işi yaptığım için ayda 100 kontör yükleyeceğim aramızdaki konuşmalar 967 dk bedava konuş konuş bitmiyor valla,bir tek bu iş de yüzümü güldürdü TRABZONSPOR

Yorum

• Avea bayisine gittim bugün.Hatlar gelmiş ama başvuru formları daha gelmemiş o yüzden işlem yapamadılar.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• Aveada hazırsızlık yakalandı.Çoğu bayide hat yok.

Yorum

• süper bordo tarifesi kontörlü tarifelere göre çok daha iyi... şu atamalar belli olsa da bende süper bordolu olsam hemen.....
                        sürmene

Yorum

• 30 ağustosta yüksek kontor fiyatlarını protesto için cep telefonlarını kaptma eylemi var.ayrıntılar facebook grubunda...
                          Bordo Mavi

Yorum

• bakırköy caruselden aldım hatta vardı formda 2.ci katta

Yorum

• la direk alın hep kendınızı dusunmeyın kulup de kazansın biraz ben direk aldım 4 uncu hattım oldu trabzoncell
                              OrDu dAn AdAm ÇıKmAz dErLeR aMa bEn ÇıKtIm TrAbZoN sPoR Lu OlDuM

Yorum

• birtek bizim trabzoncell e geçmemiz yetmez bütün tanıdıklarımızıda bu yola itmeliyiz biraz ikna edici bir tavırla herkesi tscell li yapmalıyız bu büyük bi sorumluluk bence
                                Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X