trabzoncell e numaranla gecınce kod numarası avea mı oluyor??????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzoncell e numaranla gecınce kod numarası avea mı oluyor??????bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Baktım bayiye hat gelmiyor Bakırköy TS Cluba uğradım ve orada Hattımi Bildim
Süper Bordo'ya geçmek istediğimi söyledim tarife olayı hat açılınca müşteri hizmetleri üzerinden oluyor dediler, doğrudur heralde!Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Basın Bülteni
28 Ağustos 2009
Hattıni Bilen, Dakikaları Kazanıyor
Trabzonspor taraftarlarına özel bir dünyanın kapısını açan TrabzonCell, sunduğu avantajlı tarifeleriyle hem taraftara, hem de kulübe kazandırıyor.
Türkiye’nin 4 büyük kulübünden biri olan Trabzonspor, taraftarının hizmetine sunduğu TrabzonCell ile hem kazanıyor, hem de kazandırıyor. Faturalı ve faturasız tarifeleriyle TrabzonCell, pek çok avantajı taraftarına bir arada sunuyor.
Faturalı hatlara özel “Süper Bordo” Tarifesi :
“Süper Bordo” tarifesine numarasını taşıyarak gelen TrabzonCell’liler, 2009 yılı sonuna kadar ayda sadece 49 TL ödeyerek; diğer operatörleri aramak için 750 dakika, TrabzonCell’lileri, sabit hatları ve tüm Avea’lıları aramak için de 6.000 dakika hediye kazanıyor. Bu tarifeyi tercih eden diğer aboneler ise ayda 60 TL’ye tüm bu avantajlardan faydalanabiliyor.
Üstelik tarifeye geçen ilk 1.000 kişi de 3 ay boyunca 100 MB internetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor.
Faturasız hatlara özel “2’de 1 Mavi” Tarifesi :
“2’de 1 Mavi” tarifesine numarasını taşıyan TrabzonCell’li aboneler, 100 kontör yükleme karşılığında her yönü 2 dakikası 1 kontörden arayabiliyor. Tarifedeki diğer aboneler ise 150 kontör yükleme karşılığında “2’de 1 Mavi” tarifesi kapsamında her yönle 2 dakikası 1 kontörden konuşuyor.
Sunduğu avantajlı tarifeleri ve katma değerli hizmetleriyle TrabzonCell, abonelerine doyasıya konuşma imkanı sağlarken hem taraftarına, hem de Trabzonspor Kulübü’ne kazandırıyor.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni önerim destek bekliyor
http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireys...ali.heryone300
merhabalar
Trabzoncell içinde böle tarifeler olursa cok mutlu oluruz ve trabzoncell cok daha fazla ilgi olur ben faturasız böle tarifeler olursa direk faturalıya geçerim.bol çeşit olursa seviniriz
150 dakika konuşturan “HerYöne150” tarifesi KDV dahil 19 TL’ye
300 dakika konuşturan “HerYöne300” tarifesi KDV dahil 36 TL’ye,
500 dakika konuşturan “HerYöne500” tarifesi KDV dahil 49TL’ye,
1000 dakika konuşturan “HerYöne1000” tarifesi ise KDV dahil 59 TL’ye
HerYöne90” ise abonelerine ayda KDV dahil 12 TL’ye yurtiçinde her yöne 90 dakika konuşma imkanı sağlıyor.
kolay bi olur zaten avenin tarifesi şimdiden teşekürler
------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.trabzoncell.com/ burdan üstte call center ordan tıklayım öneriler bulunabilrsiniz
email cvp geldi
Değerli Müşterimiz,
Trabzoncell için, siz değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri büyük önem taşımaktadır. Değerli zamanınızı ayırarak görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Trabzoncell, ürün ve hizmetlerinde sürekli olarak yenilik yapmayı ilke edinmiştir. Görüşleriniz, ilgili departmana iletilmiş olup, en kısa süre içinde değerlendirilecektir.
Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınıza yanıt almak üzere, anında görüşmek için 7 gün 24 saat Trabzoncell hatlı cep telefonunuzdan 967’yi, sabit hatlardan ise 444 0 967 tuşlayarak Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşkar bişi soracam ben bugün faturasız hat aldım içinde 20 kontör wr dediler ama açtığımda 1 kntör wardı nedenini bilen war mı acaba
19 Kontor Hediye Diye Biliyorum..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 + 19 Kontor..
19 Kontor Hediye Diye Biliyorum..
Yorum
-
İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya biraz açar mısın hediye derken nasıl kullanılcak o hediye kontör
Paketlerden Yararlanmak İçin Sanırım İlk Aldığında En Az Bir 100 Kontor Yüklemen Gerekecek..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
Yorum