sayaç bu hafta tehir etti,neyse canı sağolsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız
Daraltma
X
-
Allah'ınızı severseniz şurdan 13 rakamını kaldırın yahu. bu kadar mantıksızlık olmaz. 15 maçta 13 galibiyet olmaz dedik o kadar anlatamadık. şimdi kaldı 14 maç hala 13 galibiyet diyorsunuz. böyle bir mantık olamaz. şunu 10 galibiyet 3 beraberlik yapın yada 11 galibiyet diye yazın. orda 13 rakamını görünce moralimiz bozuluyor...Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ınızı severseniz şurdan 13 rakamını kaldırın yahu. bu kadar mantıksızlık olmaz. 15 maçta 13 galibiyet olmaz dedik o kadar anlatamadık. şimdi kaldı 14 maç hala 13 galibiyet diyorsunuz. böyle bir mantık olamaz. şunu 10 galibiyet 3 beraberlik yapın yada 11 galibiyet diye yazın. orda 13 rakamını görünce moralimiz bozuluyor...
13 maç almak zorundayız demedik zaten...
Başlığın tanıtım mesajını okursanız biraz sakinleşebilirsiniz..."İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ınızı severseniz şurdan 13 rakamını kaldırın yahu. bu kadar mantıksızlık olmaz. 15 maçta 13 galibiyet olmaz dedik o kadar anlatamadık. şimdi kaldı 14 maç hala 13 galibiyet diyorsunuz. böyle bir mantık olamaz. şunu 10 galibiyet 3 beraberlik yapın yada 11 galibiyet diye yazın. orda 13 rakamını görünce moralimiz bozuluyor...Hedefimiz 13 olsun 10 galibiyet 3 beraberlik alalım.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinerjiyi bozma GökhanHedefimiz 13 olsun 10 galibiyet 3 beraberlik alalım.
Şampiyon Trabzon
Sayaç bozuldu, 75 Puan bizi şampiyon yapar..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
13 uğursuz bir rakam Beşiktaş'a takıldı Denizli'ye takılmaz inşallah.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13 uğursuz bir rakam Beşiktaş'a takıldı Denizli'ye takılmaz inşallah.
Hz. Peygamber’in doğum tarihi 20 Nisan (9 Rebîülevvel) 571 >>>> 5 + 7 + 1 = 13 Bilmem anlatabildimmi Avrupalı yada hristiyanalrın neden 13 ü uğursuz saydıklarınıHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
20 maç
12 galıbiyet
6 beraberlik
2 malubiyet
42 puan
14 maç kaldı
3...Ankaraspor...3
3...Ankaragücü...3
1...Beşiktaş...1
3...Denizlispor