Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artık çalışma vakti sayaç !
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Beşiktaş Jimnastik Kulübünün Çirkef terbiyesiz taraftarları Dün bir çirkefliğe imza attılar,
      Eğer BJK ya ceza vermeslerse Büyük bir TERBİYESİZLİĞE de Federasyon imza atmış olacak,Yada Bjk nın Terbiyesizliğine ortak olacaklar.
      Dün maç boyunca özellikle 60.dakikdan sonra İBB takımına küfür ettiler,Abdullah avcı gibi efendi bir adama küfür ettiler.Yani Avcı Bunlara karşı oynamayacak meydanı boş bırakacak kalesini açıp gol yiyecekti,Onu bekliyrolardı.Hayatlarında İlk kez Belediyeyi yendiler ve hakem hatası ile yendiler.
      Kendi kalecilerine küfür ettiler.
      Hasgiç sakatlanmış yerde kıvranıyor,Kalkın ayağa erkek gibi oynayın diye Böğürüyorlar,hasgiç o posizyon sonrası ayağa kalkamıyor,Oyundan Çıkıyor.
      Ayrıca Bir de Kendi kendilerine Küfür ettiler,Adamlar bu kadar beyinsiz olabilirmi ya.
      "Haydi haydi Allah aşkına İstanbulun p....dönsün şaşkına"
      Kendileri nerenin takımı idi acaba.
      Bence FEDERASYON bu tür çirkefliklere prim vermemeli,Bu Çirkef taraftarın sahasını kapatmalı.
      İstanbulu 5-0 yen şampiyon ol bu saatten sonra benim gözümde Yoktur.
      Ben yaşanan çirkefliğe dikkat Çekiyorum.Ayrıca 2 haftadır hakemle 6 puanı götüren Tüpçüden açıklama bekliyorum.
      Cüney Arkının filmindeki Bizans kargası bile bu kadar onursuz değildi.
      Bu tür İstanbul takımlarına karşı hakem hataları oldukça neyin sayacını hesap edeceksiniz.
      Adamlar yarıştan Kopartılmamak için her şey yapılıyor,GS FB ilk devre yarış içinde Tutuldu şimdi baktılarki onlardan fayda Yok BJK yarışın içinde Tutuluyor.
      Trabzonspor hakemle tek puan kazanmamıştır.Ama en az 5 puan kaybetmiştir.
      Sivas hakemle tek puan kaybetmemiş ama en az 7 puan kazanmıştır.
      GS-FB-BJK hakemlerle kaybetmemiştir.
      GS FB EN az 7 puan BJK 5 Puan kazanmıştır.
      Neyin sayacını yapacağız.
      Hakemleri ve federasyonu yenecek takım kurmadıkça Bana göre Şampiyonluk hayaldir.
      Eğer hakem hataları olmasa şu an Puan durumu
      Trabzonspor 47
      Sivasspor 38
      BJK 37
      FB 30
      GS 30
      Şeklinde bir tablo ile karşı kaşıya idik.
      O yüzden kandi aramızda TARTIŞMALARI bırakıp,Bizans Oyunlarına karşı birlik olmalıyız.
      şu Türkiye Liginde Oynanan Bizans oyunları Haçlı sferleri döneminde Oynanmamıştır.
      Bizans oyunlarını bertaraf ettiğimiz gün banko Şampiyonuz.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• cefr abi dün amçı izlerken bende duydum o küfüelerii..songolde ofsayt ama benc yan heken etkilendi vede cesaret edemedi ofsaytı kaldırmaya.beşiktaşlı oyuncular özeliklede gökhan zan maç boyunca hakem üzerine oynadılar çünkü biliyolra istanbulu oynayarak yenemicekler..
        beşikdüzü_akkese

Yorum

• Habu sayaca kim naptı ?
          Durmuş.
          Az vurun kafasına.

Yorum

• Yarın 10'a düşmek dileğiyle

Yorum

• Haydi bismillah, saatler kaldı, bu macı alıp yolumuza dewam etmeliyiz
              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Önümüzde Cidden Çok Zor Maçlar Var Az Hata İle Oynamalıyız

Yorum

• Bana göre;

Bu hafta Sivas'ın yenilmesinden sonra Sivas düşüşe geçer, alsaydı fb maçını avantaj sağlar ve o hava ile lig sonuna kadar zirvede kalabilirdi.
                  fb'nin belirtildiği gibi deplasman maçları zor, artı puan farkı da var.
                  gs'nin yine puan farkı ve uefa maçlarının olması zirveden biraz uzaklaştırıyor.
                  Asıl rakibimiz bjk gibi görünüyor ve fikstüre bakılırsa görünür olarak MAYIS ayına kadar Sivas deplasmanı hariç zor bir maçları da yok, asıl maçları Mayıs ayında oynamaya başlayacaklar, yani bjk'nin iyi bir fikstürü var.Tabi iyi değerlendirirlerse.........

Bizim bjk ile zirvede en iddialı takımlar haline gelmemiz için bjk'nin fikstür avantajı değerlendirmesinin yanında bizim açımızdan bugünkü maç çok önemli, artı Konya ve gs maçlarından 6 puan çıkarmamız lazım.
                  En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 01.03.2009, 13:07.
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• artık 10' na düşsün şu sayaç.. tek basamaklı sayıları görmek istiyorum artık
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• 10 yapın şu sayacı lütfen
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Haftaya 9'a hazırlıklı olun
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 2 maclik kredimiz var. 2 mac haric butun maclari kazanmamiz lazim...Antep, Fener, Kayseri, Galatasaray, Sivas, Bursaspor bu maclarin en azindan 4 tanesini kazanmak zorundayiz yani...

Yorum

• 10 yazabiliriz artık

Yorum

• Hele şükür sayactaki tutukluk atlatıldı.

Yorum

Yükleniyor...
                              X