Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sivas'ta 10 ay kadar kaldım, yükselti ve soğuk kesinlikle önemli bir faktör rakip takım için, sivasspor alışık soğuğa

O soğuk havayı ciğerlerine çeken biri sarhoş olur

Geçen yıl Ocak ayı, Umut Bulut kulağı donmuştu hatırlatırım, o maçta vardım..

Sivas ile maçımız Nisan ayında çook soğuk olmasa yinede soğuk..
    Ben soğuk havanın etkilemediğinden bahsetmiyorum , dikkatinizi çekerim . Asıl önemli avantajlarının yüksek rakımda antreman yapıyor ve yaşamlarını sürdürüyor olmaları olduğunu söylüyorum . Soğuk hava ile iç saha maçlarını açıklayabiliriz belki , öyleyse sene başından ligin son periyotlarını en rahat oynayan takımı ve en az pozisyon veren takımı olmalarını ( hem içeride hem dışarıda ) nasıl açıklayacağız ?

10 ay Sivas'ta yaşamaya gerek yok . Çok hareketli birisi değilseniz ve deniz seviyesinde bir yerde yaşıyorsanız bir gün kalkıp Sultan Murat şehitliğine çıkın . Ne demek istediğimi anlayacaksınız .

Yorum

• Bursaspor (d)
      Eskişehir
      Fenerbahçe (d)
      Ankaraspor
      Ankaragücü (d)
      Beşiktaş

İlk 4 maç bizim için çok önemli diyorduk , biz o dört maçın üçünü iyi bir şekilde atlattık . Yarında bir aksilik olmazsa en az bir puanı cebimize koyarız . Şimdi bizim atlattığımız fikstür bir nevi Sivasspor'da var . Sivasspor 'un sene sonuna kadar gidip gidemeyeceğini belirleyen maçlar bu altı maçlık süreç olacaktır . Eğer buradan en az 7-8 puan kaybı yaşarlarsa ben Sivasspor 'un şampiyonluk şansı olacağını düşünmüyorum . Çünkü bizim bu maçların olduğu süreçte Beşiktaş - Galatasaray maçları harici Sivasspor'a göre maçlarımız daha kolay ve muhtemelen puan kaybı yaşamayız farkı açarız ...

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rakım konusuna katılıyorum. Yaylaya top oynamak ile şehirde top oynamanın farkını çok iyi bilirim. Yayladan şehire döndüğüm zaman ne kadar fark ettiğini he hep hissederdim.Aslında takımımızın değerlendirebileceği bir husus bu. Neden yükseklerde yapmazlar en azından 1-2 idmanı anlamam.

Sivas'ın yarıştan kopması bir tahmin ve varsayım tabiki.biraz duygusallık da var. Kötü oynadıklarını gözlemliyorum ve artık "anadoludan çıktılar helal olsun adamlara" diyemiyor kimse, herkeste bir antipati var sivasa karşı.Bugüne kadar hakemlerden en az zarar görmüş takım olmaları da ayrı bir nokta.

Elbette Sivas ve biz şu 5-6 hafta sonunda gene başbaşa çıkarsak yukarılara bizden daha avantajlı konuma gelirler. Zira, bizim son 5 maçlık dönemecimiz çok fena. Sivas'a da gideceğimizi düşünürsek hiç belli olmaz.

Öyle bir sezon ki zaman zaman ligi 5. falan tamamlarız diyorum, zaman zaman rahat şampiyon oluruz diyorum. Bir türlü net olmayı başaramıyorum.Tek bildiğim şey bu saatten sonra ne olursa olsun, hiç yaşamadığım güzel duyguları yaşadığım ve takımımla her zamankinden fazla gurur duyduğum.
        Özellikle , kalınlaştırdığım kısma aynen katılıyorum . Üstelik yaylalar konusunda anormal zengin bir şehir olmamıza rağmen bunun sportif faaliyetlere hizmet edememesi çok üzücü .

Düşünsene , oksijen cenneti Maçka yaylalarında Trabzon kulüplerinin yararlandığı bir kamp ve eğitim tesisi olduğunu . Ya da yalnız sezon öncesi hazırlıklarda kullanılacaksa KTÜ'nün Halduzen'deki kamp bölgesi bir futbol takımının hazırlık yapacağı şekilde düzenlenebilir . Hem KTÜ'nün Türkiye çapında bir tesisi olur hem de Trabzonspor muazzam seviyede kondisyon kazanacağı bir tesis haline gelir .

Elbette Sivas ve biz şu 5-6 hafta sonunda gene başbaşa çıkarsak yukarılara bizden daha avantajlı konuma gelirler. Zira, bizim son 5 maçlık dönemecimiz çok fena. Sivas'a da gideceğimizi düşünürsek hiç belli olmaz.
        Bu senaryo gerçekleşirse benim korkum fikstür zorluğu değil .
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 14.02.2009, 18:44.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben soğuk havanın etkilemediğinden bahsetmiyorum , dikkatinizi çekerim . Asıl önemli avantajlarının yüksek rakımda antreman yapıyor ve yaşamlarını sürdürüyor olmaları olduğunu söylüyorum . Soğuk hava ile iç saha maçlarını açıklayabiliriz belki , öyleyse sene başından ligin son periyotlarını en rahat oynayan takımı ve en az pozisyon veren takımı olmalarını ( hem içeride hem dışarıda ) nasıl açıklayacağız ?

10 ay Sivas'ta yaşamaya gerek yok . Çok hareketli birisi değilseniz ve deniz seviyesinde bir yerde yaşıyorsanız bir gün kalkıp Sultan Murat şehitliğine çıkın . Ne demek istediğimi anlayacaksınız .
          Hatırladığım kadarı ile Erzurumspor Süper Lig de iken Erzurum'la oynayacak takımlar Erzurum'a bir kaç gün önceden gelip kampa girerlerdi. Biz de oynayacağımız zaman Sivas da tabiki varsa kampa girmeyeliyiz.
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Özellikle , kalınlaştırdığım kısma aynen katılıyorum . Üstelik yaylalar konusunda anormal zengin bir şehir olmamıza rağmen bunun sportif faaliyetlere hizmet edememesi çok üzücü .

Düşünsene , oksijen cenneti Maçka yaylalarında Trabzon kulüplerinin yararlandığı bir kamp ve eğitim tesisi olduğunu . Ya da yalnız sezon öncesi hazırlıklarda kullanılacaksa KTÜ'nün Halduzen'deki kamp bölgesi bir futbol takımının hazırlık yapacağı şekilde düzenlenebilir . Hem KTÜ'nün Türkiye çapında bir tesisi olur hem de Trabzonspor muazzam seviyede kondisyon kazanacağı bir tesis haline gelir .

Bu senaryo gerçekleşirse benim korkum fikstür zorluğu değil .
            Korkunuzu Sivas takımına diğer takımların direnmemesi olarak değerlendiriyorum.
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Korkunuzu Sivas takımına diğer takımların direnmemesi olarak değerlendiriyorum.
              Özetle ; istanbul takımları liderlik yarışından uzaklaşırsa medyası ve çeşitli güç odakları hizmet anlayışında bir takım geçici değişikliklere gidebilir .

Bunun içinde bir kaç tane Anadolu takımlarında yöneticilik yapan kişi olsada söylediğinizden yana bir kaygım yok .

Yorum

• Sivas ligin son maçı A.S.Yen de GS ile oynayacak. O maçın sonucuna göre şampiyonluk şansı olsa, GS bizim şampiyon olmamızımı ister Sivas'ınmı ?
                Böyle bir senaryoda GS nin Sivas'a zorluk çıkarmayacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sivas ligin son maçı A.S.Yen de GS ile oynayacak. O maçın sonucuna göre şampiyonluk şansı olsa, GS bizim şampiyon olmamızımı ister Sivas'ınmı ?
                  Katılmıyorum;Gs'de yaptığı 3 Sivas maçı sonrasında acayip bir Sivas antipatisi oluştu.

Yorum

Özetle ; istanbul takımları liderlik yarışından uzaklaşırsa medyası ve çeşitli güç odakları hizmet anlayışında bir takım geçici değişikliklere gidebilir .

Bunun içinde bir kaç tane Anadolu takımlarında yöneticilik yapan kişi olsada söylediğinizden yana bir kaygım yok .
                    Şunu gözden kaçırıyoruz gibi. Diğer İstanbul takımlarının Avrupa Kupası şansları zirveden uzaklaşmalarına rağmen devam edecek. Onlar da bunun için maçlarını oynayacaklardır.

Ancak aradaki fark şurada. İstanbul takımlarını tutan bir çok Anadolu Klübü yöneticisi var. Güçlenen şampiyon olmuş bir Trabzonspor onların başına diğer seneler de bela olabilir. İşte bu yüzden İstanbul Takımları Sivas takımının şampiyon olsa bile geçici olduklarını düşünüyorlar.

Yorum

• İlk olarak INSTINCT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Katılmıyorum;Gs'de yaptığı 3 Sivas maçı sonrasında acayip bir Sivas antipatisi oluştu.
                      Söz konusu biz olunca, onlar gene canciğer kuzu sarması olurlar

Yorum

Sivas ligin son maçı A.S.Yen de GS ile oynayacak. O maçın sonucuna göre şampiyonluk şansı olsa, GS bizim şampiyon olmamızımı ister Sivas'ınmı ?
                        en büyük sıkıntı orda zaten, kocaeli bize nasıl top oynadı sivasa nasıl yada yarın bursayı göreceğiz
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          en büyük sıkıntı orda zaten, kocaeli bize nasıl top oynadı sivasa nasıl yada yarın bursayı göreceğiz
                          Herkes Sivas'ı gelip geçici, dönemsel performans olarak görüceği için sıkıştıkları an Sivas'ın yolunu açıcaklardır.
                          Ama biz öyle değiliz. Uyuyan bir devin uyanıp, bir çığ gibi önümüze geleni ezdikçe büyüyeceğimizin farkındalar.
                          Biz şampiyon olursak, önümüze duramazlar iki üç yıllık bir hanedanlık kurabiliriz. Ama Sivas öyle değil şampiyon bile olsa basarsın parayı talan edersin kadrosunu, hocasını Ertuğrul misali sen bizim evladımızsın diye koparırsın 3 ay sonra kapının önüne koyarsın bir bakmışsın şampiyon Sivas 2 sezon sonra kümeye gitmiş.
                          Laylaylom havasını bi kenara bırakalım ve işimize bakalım...
                          Çeşitli başlıklarda görüyorum çoğunluk rakiplerimizin maçlarının spikerliğini yapıp, oynadıkları rakiplerinin amigoluğuna soyunuyorlar. Bu bize düşman kazandırmaktan başka bir şeye yaramaz...
                          En büyük rakibimiz bu şımarıklık ve laylaylom havasına girmemiz olucak gibi.

Yorum

Bence öyle bir durumda Gs, Sivas'a yenilmez.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

şu andan ıtıbaren gs sıvası nerede gorse bogazına yapısacaktır nefret edıyorlar o takımdan bıde pespese mac yapıp galıp gelemedıler ya ıntıkamları acı olacaktır her ıhtımalde son mac gs nın bence
                              HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• yarın besıktas macından yenılmez,sahamızda gs yı yenersek bu ıs bıter son maca kalmaz..70 puan alan sampiyon olur..

Yorum

Yükleniyor...
                                X