Fenerbahçe'nin o kadar puan alabileceğini düşünmüyorum .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız
Daraltma
X
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep ve Sivas Deplasman en zor maçlar sanki
Antalyasporu yabana atmamak lazım şifo t.d olduktan sonra bayağı iyi bir hava yakaladılar.Kupadaki bejeke maçları hariç iyi bir performans sergilediler.bizi de zorlayacaklardır
Yorum
-
Baskanin deyimiyle önümüzdeki 4 maci kazanmaliyiz.
Bunu basarirsak önümüz iyice acilacaktir,bu durumda eziklere en az 8 puan fark atmis olacagiz.
Bu firsat kacirilmamali,önümüzdeki 3 ic saha ve 1 dis saha maclari kazanmamiz gereken cinsten.
Kilit oyuncularimiz formda olurlarsa basarmamamiz icin bir neden yok."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
@zafer6161
şimdiye kadar gördüğüm en gerçekçi tahminler olmuş.. hatta fazla gerçekçi buldum, daha çok puan bile toplayabiliriz...
Şahsım adına en çekindiği maç, daha doğrusu maç ikilisi gese ve antep maçları.. Uzun yıllardır içeride geseye dışarıda antepe üstünlük kuramıyoruz..
Bu maçlardan alınacak 4 puan çok çok iyi olur.. Bence şu 4 maçta aldığımız 8 puandan bile önemli bir başarı olur.. zaten buradan 4 puan çıkarırsak, kutlama hazırlıklarına da başlarız herhalde..
Yorum
-
.................................................. ..................
.......................
............
.............Ancak geriye kalan 14 maçı da fener maçında olduğu gibi aynı motive ile oynamak lazım. Bunu yapacak kapasite bugünkü takımda var, geçmişte yaşadığımız maçlardaki performanslar bunun en iyi örnekleri , özellikle son fb ve Ankara maçları. Şu ligi kaldıracak ayrı bir zorlamaya, farklı tarzlar aramaya gerek yok bana göre. Mücadele............ mücadele............. mücadele........ en iyi yaptığımız şey ve farkı yaratan .................
Yaaa ! geriye 14 maç kaldı , sıkın dişinizi, 3 ay özel hayattan biraz kısın, sahada gaza biraz daha basın, 24 sene sonra TARİHE GEÇİN.
Bu fırsat bir daha gelmez.08/02/2009, 21:26
İLAVETEN ; Haftaya Pazartesi'ye kadar en büyük rakibimiz DENİZLİ şampiyonluk yolunda..........................''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri çıkıp gs derse şaşırmam.Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
Bence yapılan değerlendirmede sivas deplasmanda o kadar puan toplayamaz bence.. kendi evimizde de kayseriyi kesin yeneriz bence.. Ayrıca şu başlığı 10 galibiyete indirirsek bu başlığın da bi anlamı olur.. 14 maçta 13 galibiyet pek gerçekçi olmuyo
Yorum
-
Kaderimiz mi ne, Denizli,Antalya,Konya küme mücadelesi veren takımlar. Bu takımlar bizi çok zorlar.
9 Puan almak gerek@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak onur_6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegese geĞİlde antep ve sİvas yenebİlİr ama İnŞallah Öle bİŞe olmaz
renkdaş takımımız tam motive olursa o iki maçıda alırız hayırlısıylaDallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
14 macta 13 galibiyeti değiştirelim artık
8 maç içerde 2 maç dışarda aldıkmı tamam sayacı 10 yapalım2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Haklı talepleri gözönüne alarak aldığımız 6 beraberliği 2 galibiyet yerine saydım ve sayacı 11'e düşürdüm arkadaşlar.
Gerçi bu sezon şampiyon olmak için 75 puan bile fazla olacak gibi ama olsun, ihtiyatlı davranmakta fayda var.Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklı talepleri gözönüne alarak aldığımız 6 beraberliği 2 galibiyet yerine saydım ve sayacı 11'e düşürdüm arkadaşlar.
Gerçi bu sezon şampiyon olmak için 75 puan bile fazla olacak gibi ama olsun, ihtiyatlı davranmakta fayda var.VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam puan koyup puandan geri saysak olmazmı? 74 puanın şampiyon olmak için yeteceğini düşünürsek 32 puan kaldı... yani 32 yazalım ve her aldğımız puanda geri gidelim...
Nasıl etmeli?
Yorum
Yorum