Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu haftalarda kesinlikle puan kaybetmemiliyz ligin sonlarına doğru fikstür zorlaşıyor
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• gs maçına kadar kazanmalıyız.gs yi de yenelim demek isterim ama çok zor maç şimdilik 3 te 3 yapalım gs le berabere kalsak bile yeterli.
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Muhtelemelen surpriz bi maglubiyet cikabilir aradan.. Sivas ve Antep maclari ve hatta GS maclarindan 1 veya ikisinde maglubiyet gelebilir.. Umarim olmaz.. Onumuzdeki 3 maci kazanirsak, ki rahat kazanmamiz lazim, GS macina avantajli gireriz.. O macta alinacak bir galibiyet de takimi artik son 100metreye acik ara onde sokar.. Ondan sonrasi artik her mac final olur.. Sampiyonluk icin bu yil 72-73 puan yetecek gibi geliyor bana..
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Denizlispor , Antalyaspor ve Konyaspor maçlarını kayıpsız geçmeliyiz. Zira Sivas ve geysenin daha zorlu, puan kaybedecekleri maçları çok daha fazla.

Galatasaray maçı en önemli kritik maç olarak görülüyor. Kesinlikle 3 puan almalıyız. O zaman yolu büyük ölçüde yarılarız. Kendi sahamızda başka çaremiz yok !.

Gaziantep, İst.Bld , Hacettepe , G.Birliği. Bu maçlardan tek korkum Gaziantep olur. Ondada takımımıza güvenimiz sonsuz. Buradan en az 10 puan ya da 12 puan alırsak, yolun yavaş yavaş sonuna geliyoruz.

Sivasspor maçına gelince. Bizim dönüm noktalarımızdan biriside bu maç olacaktır. Eğer yukarıda ki maçları en az kayıpla geçersek bu maç fasa fiso olur. Sivas bizim maça gelene kadar büyük maçlar yapacak ve puan kaybedecek.

Kayseri,Kocaeli,Bursa,Eskişehir maçları arasında tek korkum olan Kayseri ve Eskişehir maçlarıdır. Eskişehir'li futbolcular ilk yarıdaki maçın binevi intikam alma maçı olarak görebilirler bu maçı.

Ve Fenerbahçe. İnşallah bu maça gerek kalmayacak ve biz çoktan şampiyon olmuş olacağız. Ve o gururla bıldırcınlarada koyacağız.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Eskişehir deplasmanı beni de korkutuyor. Zor deplasman ama son haftalara doğru bir maç. Belki de herşey bitmiş olur.

İçerideki Kayseri maçından çok tırsmasam da çok zor takım Kayserispor. Beraberlik çıkabilir, kazanmalıyız.

Gs maçında 3 puan en iyisi. Olmazsa yenilmemeliyiz de.

Sivasspor maçı belki de dönüm noktası. Ben o noktaya kadar çok puan kaybeceklerine inanmıyorum, inanamıyorum. Adamlar şansla balla yukarıda kalmaya devam ediyorlar.

Antep deplasmanı da var, o da zor bir maç ama kazanabiliriz.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• ilk önce gs maçına kadar fire vermemeliyiz ondan sonrasına ayrıca bakarız....
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Adım adım gitmeliyiz bence kaç maçımız kaldı 14 mü

Bizim şuan da en önemli maçımız Denizlidir her maçı kazanmalıyız...

Futbolumuzda 2.yarı maçlarında sırasıyla düşüş yaşadık umarım bu 8jk taşının gerginliğidir...
                2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                Kafalarda 61
                Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• sayac naber ne var ne yokk bu hafta seni dinlemeye aldik biraz dinlen haftaya tekrar kaldigin yerden devam edeceksin..
                  u will need justice at the end..

Yorum

• 8 iç saha maçı , 6 deplasman maçı . Deplasmanlara bakarsak , Antalya - Antep - Hacettepe - Sivas - Kocaeli - Eskişehir . Hacettepe dışında seyirci desteği olan deplasmanlar yani . Ama Hacettepe maçınıda iç saha sayarsak , 9-5 taraftar üstünlüğünün bizde olacak olması ciddi avantajdır . Bir de Kocaeli son haftalara doğru düşmüş olabilir o zamanlarda , o da avantaj olur bizim adımıza .

Denizli-Konya-Gs-Belediye-Gençlerbirliği-Kayseri-Bursa-Fb

Bunlarda iç saha maçlarımız , Gs ve Fb ile dış saha yerine içerde oynamak avantajdır . Özellikle Fenerbahçe maçına kadar iş bitmiş bile olabilir . Kayseri - Bursa ile içeride oynamamızda iyi sayılır ki ilk devre deplasmanda puan kaybettiğimiz takımlar .

Benim çekindiğim maçlar :

Gs ile içeride oynayacağımız maç ve peşinden gelen Antep maçı . Bu virajdan dört puanla dönmek önemlidir . Tabi ondan önce Denizli - Antalya - Konya maçlarından 9 çekmek lazım .

Sonra Belediye-Hacettepe-Gençlerbirliği maçları var , Ankara ekiplerine karşı başarımız ve Belediye maçı 9 çekilmesi gereken bir periyot daha . Burada belki Gençlerbirliği maçı tehlikeli olarak gözükebilir ama Gençler'in puan cetvelinde giderek yükselmesi tehlikeli bölgeden epey uzaklaştıracaktır bizim maça kadar onları .

Sivas-Kayseri , dört puanın yeterli olacağı bir aralık daha . Puan kaybetme lüksünü Sivas maçına verdim . Sivas'ın önümüzdeki dört-beş maçta ciddi puan kaybı yaşayacağını ve o maça bizim puan farkı ile önde gireceğimizi düşünüyorum Sivas karşısına . Sivas'ta kayıp yaşarsak , Tolunay hocanın takımını yenmek şart .

Kocaeli-Bursa-Eskişehir-Fb

Son haftalara doğru puan durumu bu maçların gelişimi için çok önemli . Eskişehir deplasmanı kritik , Bursa 'yı içeride yenmek lazım . Bu ikisi olursa bir şey kaybetmeyiz dört maçlık periyottan .

Şimdi Galatasaray maçına kadar sayacı 10'a düşürmek gerekiyor ...

Yorum

• % 60 galibiyet yüzdesi ile oynuyoruz
                      aynı oranı tutturursak 21 galibiyet ve 63 puan eder
                      bundan sonra hiç yenilmezsek 11 beraberlik ile toplam 74 puan toplarız
                      sivas, gs ve fb maçlarından ikisini kazanırsak 74 puan ile de şampiyon oluruz

Yorum

• Sayacın sıfıra düşmesi ihtimalı azaldı
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• analizler mükemmel
                          şampiyon olunca bu başlıkta Türkiyenin ekonamisini analiz edelimm
                          medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

• Antalya ve Gaziantep deplasmanlarından korkuyorum iki takımda ters geliyor bize

Yorum

• sayacın sıfırlanması imkansız.denizli maçında sayaç çalışır yolumuza devam ederiz.
                              Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• aslında bakarsanız nekadar hesap kitap yapın hiç biri tutmayacak,örnek verirsek 2 yarı başladığından beri kim hesap etti fenerin istbbl,antepe puan kaybedeceğini,yada gs nin evinde kayseri,dışarda sivas antalya bjk nın konyada ,yani hesaplarımızın hiç biri tutmaz,o bu takıma yenilirse yada şu şu takımı yenerse,arkadaşlar bu derenin altından daha çok sular akacak,ve biz bile bakarsanız hiç tahmin edemeyecemiz maçta puan kaybedebilriz,keza rakiplerimizde puanlar kaybedebilriz,ama şunu göz ardı etmemek gerekir,bu yarışta en şanslı takım biziz
                                kendi tahminime göre sivas gs ve bjk 3-4 hafta sonra yarışta devre dışı kalacak,fener büyük toparlamaya girecek ve bu saatten sonra bizim en büyük rakibimiz yine fener olacak

3-4 hafta sonra görüşmek üzere ;
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yükleniyor...
                                X