Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şuanda ; %80
    bjkyi yenersek ; % 95

Yorum

• yarin saat 22:21 de bu sayac 25 - "13" = 12 olacak...
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Almamız gereken galibiyet sayısını , aldığımız galibiyet sayısından az yapma vakti geldi

Yorum

• 75 puanın her halükarda yeteceğine inanıyorum.

Sivas'ın şampiyon olamayacağını varsayarsak. Diğer takımlar tüm maçlarını kazanma opsiyonuna sahip olmadığına göre 75 fazlasıyla yeterlidir.

75 puan olmak çok kolay bir iş değil şu anki fikstürümüzle. bakalım hayırılısı.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Bu süreçten sonra şampiyonluk yarışında Sivas ile çekişeceğimizi düşünüyorum.

Sivasspor'un kaybedeceği maçlar ;
            • Sivasspor& Eskisehirspor
            • Fenerbahce& Sivasspor
            • Sivasspor& Ankaraspor
            • Sivasspor& Besiktas
            • Sivasspor& Antalyaspor
            • Konyaspor& Sivasspor
            • Sivasspor& Trabzonspor
            • Gaziantepspor& Sivasspor
            • Galatasaray& Sivasspor

Bu maçların çoğunda Sivasspor'un puan kaybedeceğini düşünüyorum.
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              75 puanın her halükarda yeteceğine inanıyorum.

Sivas'ın şampiyon olamayacağını varsayarsak. Diğer takımlar tüm maçlarını kazanma opsiyonuna sahip olmadığına göre 75 fazlasıyla yeterlidir.

75 puan olmak çok kolay bir iş değil şu anki fikstürümüzle. bakalım hayırılısı.
              Neden Sivas'ın şampiyon olamayacağını varsayıyorsunuz ?

Yorum

• En büyük rakibimizin Galatasaray olduğunu düşünüyordum, Sivas mı acaba ?
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neden Sivas'ın şampiyon olamayacağını varsayıyorsunuz ?
                  Önümüzdeki 5 maç içinde Sivasspor'un çok ciddi puanlar kaptıracağını düşünüyorum. Bence diğerlerinin de arkasına düşecekler. Yoksa Sivas'ın istikrarına ve geldikleri noktaya saygım var.

havaların ısınmaya başlamasıyla içerideki avantajlarını da yitireceklerini düşünüyorum. Son hafta Samiyende de kaybedeceklerini varsayınca bana Sivasspor'un bu performansını sürdürmesi mantıklı gelmiyor.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önümüzdeki 5 maç içinde Sivasspor'un çok ciddi puanlar kaptıracağını düşünüyorum. Bence diğerlerinin de arkasına düşecekler. Yoksa Sivas'ın istikrarına ve geldikleri noktaya saygım var.

havaların ısınmaya başlamasıyla içerideki avantajlarını da yitireceklerini düşünüyorum. Son hafta Samiyende de kaybedeceklerini varsayınca bana Sivasspor'un bu performansını sürdürmesi mantıklı gelmiyor.
                    Anladım . Düşücülerimizde çok farklı değil . Ancak 26-27. haftadan sonra yukarıda iki takım kalırsa ilerleyen haftalar daha farklı gelişebilir .

Birde Sivas'ın saha avantajındaki önemli faktörlerden birisi yüksek rakımda oynamaları . Deniz seviyesinde antreman yapan takımların bir çoğu Sivas'a karşı son 20 dakikalık bölümde tükeniyor . ( Bu konuya daha önce Travelair değinmişti ) Bu durumun etkilediği sonuçlardan biri ; Sivas geride kalan 19 maçın son 15 dakikasında yalnızca 1 gol yedi . Yani havaların ısınmasının Sivas'ın saha avantajını dramatik ölçüde kaybettireceğine inanmıyorum .

Yorum

• Sivasla çekişip çekişmeyeceğimiz 2-3 hafta içinde belli olur.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ben sivasın iyi futbol oynadığını düşünmüyrum maçlarını izliyorum az çok.Bu hafta bursada kesin puan kaybedecekler kaybetmeseler bile haftaya gaziantep maçları var ondan soraki hafta fener maçları var.

Sivasın bundan soraki 6 maçı

15.02.2009 15.00 Bursaspor - : - Sivasspor TSL

22.02.2009 14.00 Sivasspor - : - Eskişehirspor TSL

28.02.2009 19.00 Fenerbahçe - : - Sivasspor TSL

08.03.2009 15.15 Sivasspor - : - Ankaraspor TSL

14.03.2009 15.15 Ankaragücü - : - Sivasspor TSL

22.03.2009 Sivasspor - : - Beşiktaş TSL

Sivas bu maçları kaldırabilecek kapasitede oyun oynamıyor.Dolayısı ile bu 6 haftada çok fazla puan kaybedeceklerini düşünüyorum.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Anladım . Düşücülerimizde çok farklı değil . Ancak 26-27. haftadan sonra yukarıda iki takım kalırsa ilerleyen haftalar daha farklı gelişebilir .

Birde Sivas'ın saha avantajındaki önemli faktörlerden birisi yüksek rakımda oynamaları . Deniz seviyesinde antreman yapan takımların bir çoğu Sivas'a karşı son 20 dakikalık bölümde tükeniyor . ( Bu konuya daha önce Travelair değinmişti ) Bu durumun etkilediği sonuçlardan biri ; Sivas geride kalan 19 maçın son 15 dakikasında yalnızca 1 gol yedi . Yani havaların ısınmasının Sivas'ın saha avantajını dramatik ölçüde kaybettireceğine inanmıyorum .
                          Sivas'ta 10 ay kadar kaldım, yükselti ve soğuk kesinlikle önemli bir faktör rakip takım için, sivasspor alışık soğuğa

O soğuk havayı ciğerlerine çeken biri sarhoş olur

Geçen yıl Ocak ayı, Umut Bulut kulağı donmuştu hatırlatırım, o maçta vardım..

Sivas ile maçımız Nisan ayında çook soğuk olmasa yinede soğuk..
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Rakım konusuna katılıyorum. Yaylaya top oynamak ile şehirde top oynamanın farkını çok iyi bilirim. Yayladan şehire döndüğüm zaman ne kadar fark ettiğini he hep hissederdim.Aslında takımımızın değerlendirebileceği bir husus bu. Neden yükseklerde yapmazlar en azından 1-2 idmanı anlamam.

Sivas'ın yarıştan kopması bir tahmin ve varsayım tabiki.biraz duygusallık da var. Kötü oynadıklarını gözlemliyorum ve artık "anadoludan çıktılar helal olsun adamlara" diyemiyor kimse, herkeste bir antipati var sivasa karşı.Bugüne kadar hakemlerden en az zarar görmüş takım olmaları da ayrı bir nokta.

Elbette Sivas ve biz şu 5-6 hafta sonunda gene başbaşa çıkarsak yukarılara bizden daha avantajlı konuma gelirler. Zira, bizim son 5 maçlık dönemecimiz çok fena. Sivas'a da gideceğimizi düşünürsek hiç belli olmaz.

Öyle bir sezon ki zaman zaman ligi 5. falan tamamlarız diyorum, zaman zaman rahat şampiyon oluruz diyorum. Bir türlü net olmayı başaramıyorum.Tek bildiğim şey bu saatten sonra ne olursa olsun, hiç yaşamadığım güzel duyguları yaşadığım ve takımımla her zamankinden fazla gurur duyduğum.

Yorum

• Bizim gese ile yapacağımız maçtan sonra sıralamanın nasıl biteceği belli olur...

Bülent Uygun'u oynattığı futboldan dolayı kendisinden haz etmesemde hep taktir etmişimdir ama son haftalarda son derece korkak oynatıyor takımını rakip kim olursa olsun...

Az önce bundan sonraki 4 maçına baktım çok zor bi fikstür var önlerinde...

Nefesleri yetmez bence...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Sivasspor'un Fotis Türkiye Kupasında yoluna devam etmesini çok istiyorum. Ordanda bize ekmek çıkacak
                                @tsmustafakemal

Yorum

Yükleniyor...
                                X