Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

D-Smart Rezaleti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyasin@hurriyet.com.tr

Şöle bir adres buldum hürriyet yazarları bölümünde. İlker Yasinin spor genel müdürü olduğuna eminmisiniz?
    Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı ile Spor Koordinatörü İlker Yasin diye bir yazı buldum

Yorum

Teşekkür ederim bilgi için. İlker Yasinede mail attım ben.

Yorum

d-smart a mail i attım
        bunlara en güel cevap ve pretosta oynadıgımız futbol olucak
        Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
        NORTHERNER
        RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

Kimseye bir cevap yazmadılar mı ya. Bu nasıl bir site.

Yorum

bende mail attım açıkça tavrımı koydum yazacağımı yazdım vallahi !!
            ''Trabzonspor''

Yorum

Ben yazdım mail..
              Cevabı da geldi..
              Resmen dalga geçiyorlar ..
              Cevapda şu link var sadece :

Vermiyoruz kardeşim işte dercesine..

Yorum

cok güzel bir mail, herkez bunu yollasin onlara.....

lig tv olsun d-smart olsun bizlen niye bu kadar ugrasiyorlar anlamadim, trabzonspor gibi bir deger varken niye destek cikmazlar
                En büyük TS

Yorum

bu maçları nasılsa hotbird de polsat vb kanallar verecektir ordan da takip edilir. geçen sene uefa kupası maçlarını nerdeyse tamamını yabancı kanllardan takip ettim.

Yorum

hiç merak etmeyin herkes üşenmeden yollasın şikayetini biz kimleri yola getirdik d smart kimmiş....
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

d-smart aldığımdan değilya
                      ben bu doğan grubuna günahımı bile vermem

bende mail imi attım
                      Bordo Mavi...

Yorum

trabzonsporu yıldıramayacaklar d smart sen anca otur kendi derdine yan böyle macları cok görürsün sen
                        SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

Ben de iletimi gonderdim. hic de nezaket gosterecek bir durum degil!
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Beim mailime de cevap geldi

İyi günler

Tarafımıza göndermiş olduğunuz

"Trabzonspor maçlarını trabzon taraftarları bu kaar heyacanla beklerken hangi akla mantıga vermiyorsunuz? Madem göstermeyeceksiniz neden alıyorsunuz? Biz trabzonspor hazırlık maclarıyla başlamak üzere dsmart almayı düşünüyorduk hem yazlıgımıza hem burdaki evimize fakat siz her zaman ki gib yanlış istanbul takımlarını düşünüp diğerlerini önemsememe politikanıza devam ederken televizyonlarda bangır bangır rekalm yapmak dolandırıcılıktan farklı bir şey değil"

mesajınızın cevabı aşağıda yer almaktadır.

" E-Postanızda belirtmiş olduğunuz konuya ilişkin şikayetleriniz yetkili birimlere iletilmiştir. Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor’un hazırlık kapsamında oynayacakları ve D-Smart 7. Kanal Futbolsmart’tan yayınlanacak müsabakaların maç takvimine http://www.dsmart.com.tr/futbol.aspx adresinden ulaşabilirsiniz. * Lütfen bu e-maile cevap yazmayiniz.Görüş,öneri ve şikayetlerinizi yeni bir e-mail olarak tarafımıza göndermek için http://www.dsmart.com.tr/UserInfo.aspx adresini kullanmanızı rica ederiz. "

D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile ilgili daha detaylı bilgi, fiyat ve ödeme seçenekleri için size en yakın Arçelik, Beko, Botech, GoldMaster, Next&Nextstar ve Sunny yetkili bayilerinden birine uğramanızı rica ederiz.

D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 478 03 03 numaralı D-Smart Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bildirebilir, www.dsmart.com.tr adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

D-Smart Müşteri İletişim Merkezi

Yorum

bu ucuz adamların hepsi böyle.bir kurtuluşu olmalı ama nasıl?
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

İlla tüm iletişimlerini kilitlettirecekler bize..
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Çalışıyor...
                                X