Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

D-Smart Rezaleti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hazırlık maçlarını yayınlayacaklar diye anlaşma yapıldı bu yaratıklarla. Şimdi maçı yayınlamadıkları için anlaşmayı feshetme hakkımız yok mudur hukuki açıdan?
    Mağdur olduk sonuçta

Yorum

bende yolladım mail bakalım ne derler....

trabzonsporun hazırlık maçlarının tamamını niye yayınlamıyorsunuz biz süs için mi aldık bu d smartı hani maçları verecektiniz sizde lig tv gibi çıktınız al birini vur ötekine misali yazık çok yazık...
      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

Recep ivedik bi gecede d smartı bassın

Yorum

ben arkadaşlarim ile birlikte 70 mesaj attım hadi geyik yapmayalım burada sizlerinde parmakları çalışsın
          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

yau adamlara atıyorum mesajı e-posta adresime bir tane mesaj gelmiyor e-postanız alınmıştır diyede olsa :@
            Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

bu haberi okumasam yarın bağlatıcaktımiyiki yatmadan bir göz attıım buraya
              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
              K.ATATÜRK

Yorum

Gerçekten bunların ayıptığı cok ayıp. Kac gündür o macı bekliyordum. Şok oldum. Bu arada mesajlarınıza bize klasik cevap yazmayın bu macları vermemenizin sebebi ne diye yazın acık acık.

Yorum

Zaten bir gariban bizi görüyorlar. Vur Ts e . Nasıl olsa gıkı çıkmaz diyorlar...
                  61>34 Trabzonspor
                  En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                  Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

bunlar para kazanmasın diye lig tvde almıyorum cafeden izliyorum bunlar para kazanıcagına esnaf kazansın
                    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Yarın peki macı nasıl takip etcez?

Yorum

Bende tepkimi uygun bir diilde ilettim,umarım yarınki maça kadar birşeyler yaparlar.Günlerdir yarınki maçı bekliyodum.İzleyememek hayal kırıklığı olacak gerçekten.

Yorum

Al birini vur ötekine bitane doğru iş yapan yokmu şu memlekette...
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

ya arkadaşlar bunlar hepsi satılmış medya bende ntvspor için bir konu açmıştım bende maçın yayınlanmayacağını babamdan öğrendim şaşırtım ilk olarak hayır yayınlaması lazım öyle reklam veriyorlardı konu açıldığını görünce şaşırdım
                            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

AYNEN şikayetimi ilettim sanki dekoderi bedeva veriyorlar madem maçı yayınlayacak çapın yok neden buyuk laf edersin d_İSYAN
                              1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

Çalışıyor...
                              X