İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
D-Smart Rezaleti
Daraltma
X
-
DEEP BLUE
Aydın Doğan tayfasına,hazırlık maçlarını izlerim diye verdiğim 300 küsür YTL beni fakirleştirmez. Ben taraftarım ve takımımın kurban olduğum renklerini 1 dakika bile olsa görmek için daha fazlasını da veririm. Ama D-Smart denen yalancı, haysiyet ve onur noksanı kuruluş bundan sonra herşeyini de verse benim için onursuzdur...En son Mehdi tarafından düzenlendi; 14.08.2008, 13:09.
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Albayrak dönemi tarihe hep kaos, tam kaos olarak geçecektir.Gider ayak şu D-Smart'a imza atmanın ne alemi vardı? Hemde bu sözleşme bildiğim kadarı ile 5 yıl boyunca geçerli... Yani bizler, 5 yıl boyunca her sezon öncesi hazırlık dönemlerinde; bu şekilde çile çekeceğiz demektir...
Ağabey anlaşmayı fesh etme seçeneği yok mudur sence ...
Vardır bir hukuki prosedürü ...
Adamlar söz verdikleri maçı bile vermedi ...
Kimsenin taraftarı mağdur etme , bedavadan para kazanma hakkı yok ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolimpiyatta d-smart aleyhine tezaurat yapalım. . .Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya artık bırakalım bu tv lerle uğraşmayı biz işimize bakalım şampiyonluk süreci başlamıştır...
olmuyor işte öyle baba, medya seni alaşağı ediyor, karşılarında bir güç olduğunun farkına varsınlar, yerın bir gün yalan yanlış takımımız hakkında atıp tutmaya başlayınca da diyecekmisin bırakalım tv ile uğraşmayı biz işimize bakalım..
olmuyor işte..BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya artık bırakalım bu tv lerle uğraşmayı biz işimize bakalım şampiyonluk süreci başlamıştır...Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğabey anlaşmayı fesh etme seçeneği yok mudur sence ...
Vardır bir hukuki prosedürü ...
Adamlar söz verdikleri maçı bile vermedi ...
Kimsenin taraftarı mağdur etme , bedavadan para kazanma hakkı yok ...''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Online olan arkadaslarımızın dıkkatıne lutfen ınternet uzerınden canlı yayın yapan radıo ve tv kanallarına cumartesı gunu oynanacak olan mac hakkında davetlerınızı dıle getırın.
Internet uzerınden mesaj cekebılecegımız radıolar mevcuttr. http://www.gazeteler.com/radyolar.php adresınden reklam ve mesaj cekebılırsınız.
Lutfen ılgı gosterın.
By.Cengis
Malta 61Dün Her zaman en iyi başlangıca sebebtir.
Cngzgny
Yorum
-
arkadaşlar d smart club brugge maçını veriyor yola geşdiler hayd ihayırşlı olsun kaynak:resmi sitewww.trabzonspor.org.tr
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Trabzonspor Kongre Üyesi
BMN Yönetim Kurulu- 06.03.2007
- 3676
- Bilgisayar Mühendisi, Tercüman, Müzisyen
- İstanbul
para ödemeden uydu üzerinden seyretmek isteyen arkadaşlar müjdem var;
receiverlarında "kör tarama" özelliği varsa link yayınını ücretsiz seyredebilirler
(ben dün bjk maçını yakaladım bu şekilde
link yayın ne demektir; canlı yayın arabasından merkeze gönderim yine uydu üzerinden yapılmakta. feed yayın diye de geçiyor. bu kanalı kullanıyorlar bazen şifreliyorlar ama genelde açık. ses stad sesi. menüden, kör tarama veya otomatik tarama link özelliği on yapıp aratarak yeni kanallar ekleyin uydunuza, 20dk sürüyor. bu yeni eklenen kanallardan bazıları link yayın. maç saati ve öncesi testler yapılıyor ve maçı logosuz izleyebiliyorsunuz. yarın maçta olacağım. evde olsaydımyayın frekansını yakalayıp size iletirdim. ama kör tarama ile linki bulacak arkadaşlar buradan frekansı vererek diğer arkadaşlarında kanal eklemesine olanak tanıyabilir
http://www.telefootball.com/feedlist.php maç günü bu gibi sitelerden de maçın yayınlanacağı ferekansı bulabilirsiniz. şifre girerse şimdiden kusura bakmayın ama maç öncesi en azından antremanları seyirciyi vs. izlersiniz. fazla dillendirmeyin de şifre koymasınlar. benden bu kadar.
not : tamamen yasal olarak izeyeceksiniz. uydu üzerinden evinize kadar geliyorVersinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
Yorum