Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

D-Smart Rezaleti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yöneticinin trabzonsporlu olmasına ne gerek var adamlar para için yapıyor bu işi o zaman adamlar aynı anda hem bjk hem gs hem fb yimi tutuyorlar.

Yorum

resmi sitede yarınki maç canlı yayında görünüyor...fanatikte de yayınlanacağı haberi vardı...bence maçı yayınlayacaklar...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        resmi sitede yarınki maç canlı yayında görünüyor...fanatikte de yayınlanacağı haberi vardı...bence maçı yayınlayacaklar...
        d-samrtın sitesi vermiyo
        ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

Bende Ağzıma geleni söledim valla...gönderdim şikayetimi
          TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

Peki arkadaşlar benim d-smartım yok.. bizim uydu kanalları vermiyomu maçların hiç birisini.???
            TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki arkadaşlar benim d-smartım bizim uydu kanalları vermiyomu maçların hiç birisini.???
              altın soru geldi

Yorum

almanyanın buyuk kulubu ıle yapacagımız macları vereceklermıs. ama bıze buyuk mac lazım degıl. zaten bız senede 34 tane buyuk takım macı seyredıyoruz. bız takımızı en kısa zamanda gormek ıstıyoruz. tepkıler bugun ıtbarı ıle yogunlassa da yarınkı macın verılemsı cok zor arkadasları.

ama ben yıne de bugun ıcın gonderdım bır sıkayet.

Yorum

İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki arkadaşlar benim d-smartım bizim uydu kanalları vermiyomu maçların hiç birisini.???
                  hayır hayır hayır vermiyo
                  ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

bir kanala yayin hakari satilirken bu maclari yayinlayacagina ve takimin taraftarlarini magdur duruma dusurmeyecegine dair tazminat maddesi konulmalidir!

eger 6 macin 3nu yayinlayacaksalardi diger 3nu bize baska bir kanala satardik isine geleni yayinlayip isine gelmeyeni yayinlamamasi bizi magdur ediyor.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

benim de d-smartım yok ama olan arkadaşlar için şikayet mektubu yazdım
                      "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

ne güzel şurada zevkli zevkli takımımızı görecektik bizleri bu zevkten mahrum bırakanlar utansın
                        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

bende d-smart satıcısıyım dükkandaki malı bitirim birdaha satmam d-smart m-smart

Yorum

İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bende d-smart satıcısıyım dükkandaki malı bitirim birdaha satmam d-smart m-smart
                            sanırım daha satamayacaksın kolay kolay en azından trabzonlulara
                            "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sanırım daha satamayacaksın kolay kolay en azından trabzonlulara
                              macları versinde satmayalım

Yorum

Aylardır 29 temmuzu sayıyordum ya resmen mac günü gelsede izlesem diye. Şimdi 2 ağustosa kadar beklicez yanlıs isimle ve mail ile girip sövecem aslında bunlara. Ama tekrar tekrar dediğim gibi kulübe bu sorunumuzu iletmeliyiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X