Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

D-Smart Rezaleti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mail attım cevaben yayın akışındaki maçlar gösterilecek tarzında bir cevap geldi. Yayın akışında ise sadece 3 maç verilmiş.
    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Yorum

bende yaklaşık 10 farklı şekilde şikayet maili attım bazıları biraz sertti ama olsun hakediyorlar
      #Dik oyna

Yorum

Offf herkese aynı cevabı atıyorlar.

Yorum

siz trabzonspor'u çok küçük sandınız sanırım ama trabzonspor bu ligin en önemli takımıdır taraftarlar olarak bu maçları aylardır bekliyoruz siz ihaleyi alıyorsunuz ve keyfinize göre vermeme kararı alıyorsunuz hayat size güzel bu kadar insan enayi mi size inat lig tv diyorum başka birşey demiyorum Allah ıslah etsin, bu maçları vermezseniz var ya bu taraftarın gözünden düşersiniz ki düşüyorsunuz da zaten, bakalım milyonlarca taraftarın dekoder almaması sizi nasıl etkileyecek. alkışlıyor milyonlarca taraftar sizi helal olsun

bende böyle dedim lig tv ye de kızıyorsunuz biliyorum ama böyle çıktı ağzımdan (parmaklarımdan)
          "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yönetimimizin de bu konuda bilgisi yok anlaşılan.Onlar da resmi sitede maçı veriyor diye yazmışlar.
            Colmandante

Yorum

1 ay önce d-smarta abone olmuştum. Az önce http://www.dsmart.com.tr/userinfo.aspx adresine şu maili attım.

D-SMART YÖNETİMİNE
              Yeni üyelerinizdenim. Reklam kampanyalarınızda
              4 büyük futbol takımının tüm hazırlık müsabakalırını
              yayınlayacağını duyurmuştunuz. Doğruluğundan
              çok emin olmamakla birlikte Trabzonsporun bazı
              maçlarını yayınlamayacağınızı öğrenmiş bulunuyorum.
              Öncelikle bu doğru mu ? Doğru ise
              1- Üyeliğimi iptal edin, ödedeğim parayı iade edin , cihazı da başınıza çalın.
              2- Yanıltıcı reklam kampanyanızdan dolayı Tüketici mahkemesinde görüşürüz.

Yorum

Yönetimin bu konudan haberi olursa yapabilecekleri birşey olur elbet oynattırabilirler bence.

Yorum

gelen cevabı buraya yapıştıracak olan yok mu ?
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Tüm renkdaşlarım biliyorum hepimiz günlerdir bu maçı bekliyorduk.
                    Ama vermezlerse bunlara en güzel cevabı biz ereceğiz.
                    olimpiyat stadını doldurup cevabın hasını vereceğiz.
                    çünkü hiçbirinde adamlık kalmamış. ki zaten yoktu

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE 61

Yorum

İlk olarak Aldemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 ay önce d-smarta abone olmuştum. Az önce http://www.dsmart.com.tr/userinfo.aspx adresine şu maili attım.

D-SMART YÖNETİMİNE
                      Yeni üyelerinizdenim. Reklam kampanyalarınızda
                      4 büyük futbol takımının tüm hazırlık müsabakalırını
                      yayınlayacağını duyurmuştunuz. Doğruluğundan
                      çok emin olmamakla birlikte Trabzonsporun bazı
                      maçlarını yayınlamayacağınızı öğrenmiş bulunuyorum.
                      Öncelikle bu doğru mu ? Doğru ise
                      1- Üyeliğimi iptal edin, ödedeğim parayı iade edin , cihazı da başınıza çalın.
                      2- Yanıltıcı reklam kampanyanızdan dolayı Tüketici mahkemesinde görüşürüz.
                      maddeler güzel olmuş eline sağlık
                      ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

bence bu mesajlardan sonra yarınki maçı ayarlayamasalar bile kalan 5 maçı ekrana getirirler diye düşünüyorum
                        #Dik oyna

Yorum

Trabzonspor'un bütün hazırlık maçlarını vericez diye reklam yapıyorsunuz.Fakat yarınki Osnabrück maçını vermiyosunuz.Yani SÖZÜNÜZDE durmuyorsunuz.Ve bizden Dsmart almamızı bekliyorsunuz.Daha çok beklersiniz....

Aynen bunu yolladım.
                          En son Mert67 tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 19:35.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

bana daha cevap atmadılar amaherkese aynı cevabı atıyorlarmışlar galiba
                            Més Que Un Club

Yorum

onlara öyle bir mesaj attımki yarın maçı verirlerse şaşmayın
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Maçları satın aldıklarına göre maçtan 1 saat önce bile isterseler maçı programlarına alabilirler. Yani yarın için iş işten geçmiş değil.

Yorum

Çalışıyor...
                                X