Mail attım cevaben yayın akışındaki maçlar gösterilecek tarzında bir cevap geldi. Yayın akışında ise sadece 3 maç verilmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
D-Smart Rezaleti
Daraltma
X
-
siz trabzonspor'u çok küçük sandınız sanırım ama trabzonspor bu ligin en önemli takımıdır taraftarlar olarak bu maçları aylardır bekliyoruz siz ihaleyi alıyorsunuz ve keyfinize göre vermeme kararı alıyorsunuz hayat size güzel bu kadar insan enayi mi size inat lig tv diyorum başka birşey demiyorum Allah ıslah etsin, bu maçları vermezseniz var ya bu taraftarın gözünden düşersiniz ki düşüyorsunuz da zaten, bakalım milyonlarca taraftarın dekoder almaması sizi nasıl etkileyecek. alkışlıyor milyonlarca taraftar sizi helal olsun
bende böyle dedim lig tv ye de kızıyorsunuz biliyorum ama böyle çıktı ağzımdan (parmaklarımdan)"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
1 ay önce d-smarta abone olmuştum. Az önce http://www.dsmart.com.tr/userinfo.aspx adresine şu maili attım.
D-SMART YÖNETİMİNE
Yeni üyelerinizdenim. Reklam kampanyalarınızda
4 büyük futbol takımının tüm hazırlık müsabakalırını
yayınlayacağını duyurmuştunuz. Doğruluğundan
çok emin olmamakla birlikte Trabzonsporun bazı
maçlarını yayınlamayacağınızı öğrenmiş bulunuyorum.
Öncelikle bu doğru mu ? Doğru ise
1- Üyeliğimi iptal edin, ödedeğim parayı iade edin , cihazı da başınıza çalın.
2- Yanıltıcı reklam kampanyanızdan dolayı Tüketici mahkemesinde görüşürüz.
Yorum
-
.....
Tüm renkdaşlarım biliyorum hepimiz günlerdir bu maçı bekliyorduk.
Ama vermezlerse bunlara en güzel cevabı biz ereceğiz.
olimpiyat stadını doldurup cevabın hasını vereceğiz.
çünkü hiçbirinde adamlık kalmamış. ki zaten yoktu
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE 61
Yorum
-
İlk olarak Aldemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 ay önce d-smarta abone olmuştum. Az önce http://www.dsmart.com.tr/userinfo.aspx adresine şu maili attım.
D-SMART YÖNETİMİNE
Yeni üyelerinizdenim. Reklam kampanyalarınızda
4 büyük futbol takımının tüm hazırlık müsabakalırını
yayınlayacağını duyurmuştunuz. Doğruluğundan
çok emin olmamakla birlikte Trabzonsporun bazı
maçlarını yayınlamayacağınızı öğrenmiş bulunuyorum.
Öncelikle bu doğru mu ? Doğru ise
1- Üyeliğimi iptal edin, ödedeğim parayı iade edin , cihazı da başınıza çalın.
2- Yanıltıcı reklam kampanyanızdan dolayı Tüketici mahkemesinde görüşürüz.ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
Trabzonspor'un bütün hazırlık maçlarını vericez diye reklam yapıyorsunuz.Fakat yarınki Osnabrück maçını vermiyosunuz.Yani SÖZÜNÜZDE durmuyorsunuz.Ve bizden Dsmart almamızı bekliyorsunuz.Daha çok beklersiniz....
Aynen bunu yolladım.En son Mert67 tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 19:35.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
Yorum