Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

D-Smart Rezaleti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

D-Smartı olanlar iade etsin. Yıl boyunca verebilecekleri 6 maçımız vardı 3 ünü vermiyorlarsa yani yarısını ki ozaman düşünmeye gerek yok abonelikleri iade için. Ben araştırmadım işim gücüm va ama; İlker YASİN'in bu işin başında olduğunu söylüyor bazı arkadaşlar. Bu adamı iyi tanıyorum, geçmişini, karakterini yani.
    Tek cümle : Allah Trabzonsporluları bu adamın anlayışının eline bırakmasın.
    Sonuç cümleris: Abonelikler iptal...Maç verilse de verilmese de iptal...

Yorum

İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugünki fanatik gazetesinde 6 maçın 6sınıda d-smart ın vereceğini yazıyordu?

normalde vermesı gerekıyo yayın hakkı onun ama vermyıo işte
      [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
      [/COLOR]

Yorum

aramızda yok mu şöyle internet kurtları bize yardımcı olabilecek??
        ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beim mailime de cevap geldi

İyi günler

Tarafımıza göndermiş olduğunuz

"Trabzonspor maçlarını trabzon taraftarları bu kaar heyacanla beklerken hangi akla mantıga vermiyorsunuz? Madem göstermeyeceksiniz neden alıyorsunuz? Biz trabzonspor hazırlık maclarıyla başlamak üzere dsmart almayı düşünüyorduk hem yazlıgımıza hem burdaki evimize fakat siz her zaman ki gib yanlış istanbul takımlarını düşünüp diğerlerini önemsememe politikanıza devam ederken televizyonlarda bangır bangır rekalm yapmak dolandırıcılıktan farklı bir şey değil"

mesajınızın cevabı aşağıda yer almaktadır.

" E-Postanızda belirtmiş olduğunuz konuya ilişkin şikayetleriniz yetkili birimlere iletilmiştir. Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor’un hazırlık kapsamında oynayacakları ve D-Smart 7. Kanal Futbolsmart’tan yayınlanacak müsabakaların maç takvimine http://www.dsmart.com.tr/futbol.aspx adresinden ulaşabilirsiniz. * Lütfen bu e-maile cevap yazmayiniz.Görüş,öneri ve şikayetlerinizi yeni bir e-mail olarak tarafımıza göndermek için http://www.dsmart.com.tr/UserInfo.aspx adresini kullanmanızı rica ederiz. "

D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile ilgili daha detaylı bilgi, fiyat ve ödeme seçenekleri için size en yakın Arçelik, Beko, Botech, GoldMaster, Next&Nextstar ve Sunny yetkili bayilerinden birine uğramanızı rica ederiz.

D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 478 03 03 numaralı D-Smart Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bildirebilir, www.dsmart.com.tr adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

D-Smart Müşteri İletişim Merkezi

şimdi aradım şikayetınızı ıeltıcez söylendı bende şikayetlerımızı dıkkate alıcanızı umduğumuz ıcın aradık Ligtv den şikayet Memnun deıldık ama şimdi Dsmart aynı polıtıkayı izlıyo böle olmazzz..ne farkınız var lıg tv den bırakın normal kanallar versın abrı öle ızleyelım dedık
          )
          [/COLOR]

Yorum

İlk olarak forzatsm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şimdi aradım şikayetınızı ıeltıcez söylendı bende şikayetlerımızı dıkkate alıcanızı umduğumuz ıcın aradık Ligtv den şikayet Memnun deıldık ama şimdi Dsmart aynı polıtıkayı izlıyo böle olmazzz..ne farkınız var lıg tv den bırakın normal kanallar versın abrı öle ızleyelım dedık
            )
            güzel yapmışsında o şikayet zor iletilir
            ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aramızda yok mu şöyle internet kurtları bize yardımcı olabilecek??

işyerınde olduğumuz halde sureklı maıl atıyorum sureklı başka ısım yazıp arkadaşalrın tel nıoalrınız yazıyorum 12 kez maıl attım 2 kez aradım yeter daaa
              Bizim yapıcak başka yol yok en fazla DSmart ları iade ederızz kı böle gıderse u işin sonu bu ))
              ama kız telde ıı konuştu ıletıcem dedı )
              [/COLOR]

Yorum

normalde vermesı gerekıyo yayın hakkı onun ama vermyıo işte
                zeki bu d-smartı basalımmı napalım onu istiolar heralde
                bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

benden yok dsmart ama yinede şikayet yazdım
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

işyerınde olduğumuz halde sureklı maıl atıyorum sureklı başka ısım yazıp arkadaşalrın tel nıoalrınız yazıyorum 12 kez maıl attım 2 kez aradım yeter daaa
                    Bizim yapıcak başka yol yok en fazla DSmart ları iade ederızz kı böle gıderse u işin sonu bu ))
                    ama kız telde ıı konuştu ıletıcem dedı )
                    bende mail atıyorum ama biryere varcagını sanmıyorum

Yorum

Bende de yok D-SMART ama bende gene şikayetşmş yazdım...
                      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben d-smart a sıkayet maılı gonderdım. gonderılen cevabı sıze burdan yazıyorum. ıste d-smartın vernıs oldugu yant. ben tatmın olmadım. hatta bızımle kafa buluyorlar gıbı geldı.

mesajınızın cevabı aşağıda yer almaktadır.

"E-Postanızda belirtmiş olduğunuz konuya ilişkin şikayetleriniz yetkili birimlere iletilmiştir. Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor’un hazırlık kapsamında oynayacakları ve D-Smart 7. Kanal Futbolsmart’tan yayınlanacak müsabakaların maç takvimine http://www.dsmart.com.tr/futbol.aspx adresinden ulaşabilirsiniz. * Lütfen bu e-maile cevap yazmayiniz.Görüş,öneri ve şikayetlerinizi yeni bir e-mail olarak tarafımıza göndermek için http://www.dsmart.com.tr/UserInfo.aspx adresini kullanmanızı rica ederiz."

D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile ilgili daha detaylı bilgi, fiyat ve ödeme seçenekleri için size en yakın Arçelik, Beko, Botech, GoldMaster, Next&Nextstar ve Sunny yetkili bayilerinden birine uğramanızı rica ederiz.

D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 478 03 03 numaralı D-Smart Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bildirebilir, www.dsmart.com.tr adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

D-Smart Müşteri İletişim Merkezi

ıste arkdaslar verılen yanıt budur.
                        bana da buna benzer mail geldi
                        Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                        NORTHERNER
                        RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

İlk olarak paşali memo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bana da buna benzer mail geldi
                          herkese aynı cevabı atıyorlar oto cvp herhalde

Yorum

İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herkese aynı cevabı atıyorlar oto cvp herhalde
                            galiba hazırlamışlar bi cvp herkese yolluyolar. gerçi açıklayıcı bi cvp değil
                            Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                            NORTHERNER
                            RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

İlk olarak paşali memo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              galiba hazırlamışlar bi cvp herkese yolluyolar. gerçi açıklayıcı bi cvp değil
                              adamlar bu cevapla direk takmıyoruz sizi diyorr

Yorum

bizim maçlarımızı kim verdi bunlara ya ne güzel showdaydı ?
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X