Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

D-Smart Rezaleti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

D-Smart Rezaleti

Zaten ligtv ile uğraşıyorduk şimdi de başımıza d-smart çıktı. Gecen haftalarda 4 büyüklerin bütün hazırlık maclarını vereceğini taahhüt etmişti. Ancak 6 hazırlık maçımız olmasına rağmen tv programına göre sadece 3 ünü vericekler. Birçok kişi hazırlık maçlarını izleyebilmek için dsmart satın aldı ancak bu yaptıkları besbelli art niyet. 3 eziklerin resmen antremanlarını vericekler ancak bizim hazırlık maçımızı vermiyorlar ki taraftarın bu kadar takımını merak ettiği bir zamanda.

Çözüm Yolu

1-http://www.dsmart.com.tr/userinfo.aspx Adresinden uygun bir dille sorunumuzu dile getirmek

2-Bu konuyu kulübüze herhangi bir yolla duyurmak sanırım onlar yayınlanmasını sağlayabilirler.

Öncelikli olarak herkes http://www.dsmart.com.tr/userinfo.aspx adresine şikayetlerini iletsinler. Daha başka çözüm yolları olan kişiler belirtebilirler.

evet ya izleyemiyeceğiz
    Més Que Un Club

Yorum

bence d smarta en basından tavrımızı koyalım yoksa bunlarda lıgtv gıbı bızı avuclarına alıp kukla gıbı oynatacaklar daha sımdıden basladırla dala verelere...

Yorum

bunların al birini vur ötekine zaten. yıllardan beri ligtv'yi eleştiriyoruz haklı olarak ama d-smart'ta aynı ve yeni gelecekler de aynı olacak.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

0212 478 03 03 cagrı merkezınden sıkayetlerınızı bıldıreblırsnız arkadaslar ben daha oncelerı aramıstım hala yayın akışımız bellı degıl fakat onemlı macları yayınlıyacagız demıslerdı bunun uzerıne reklam kampanyalarınızda macların hepsını yayınlıyacagınızı belırtmıstınız dememe ragmen onemlı maclar yayınlanacaktır demıstı yıne. bu yayı n akısının degısecegını sanmıyorum ama yınede arayıp sıkayetımız bıldırmek ılerıde duzenlecek olaylarda gozununde bulundurulabılecek bır krıter olması acsından onemlı olabılır
          Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
          Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
          Mustafa Korkmaz

Yorum

http://www.dsmart.com.tr/userinfo.aspx bu kısım çok önemli herkes en azından bir şikayet maili atsın tepkimizi koyalım !!!
            #Dik oyna

Yorum

Hadi renkdaşlar..

Bunların e-mail sistemleri hiç kitlenmemiş...Bir taddıralım kendilerine...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Aynen al birini vur ötekine.

Yorum

Hadi arkadaşlar ben tekrar tekrar mail atıyorum. Madem önemli macları vermiyeceklerdi. Fenerbahce-ceske bilmemne macı cok mu önemliydi? Galatasaray paderborn cok mu önemliydi?

Yorum

gönderdim mailimi ama pek bişi değişeceğini sanmıyorum...sabırsızlıkla trabzonumu izlemeyi beklerken bu haber çok üzdü beni ...
                    TEK BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen al birini vur ötekine.
                      tam bunu yazmak için bu başlığa girmiştim..hiçbir farkları yok
                      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

Ben attım bir mail bakalım
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Neyse herkes atmaya devam etsin. Ve de cevap gelirlerse gelen cevaplarıda aktarırlarsa sevinirim.

Yorum

Reklam yapıp durdunuz.4 büyüklerin hazırlık maçları felan filan.Geçen hafta istanbul takımlarının bütün maçlarını verdiniz.Bizim 6 tane maçımız var ve sadece 3'ünü izleyeceğiz.Helede yarinki maç yok.Trabzonsor'dan bahsediyorum.Madem vermicektiniz.Niye aldınız?İstanbul takımlarının nerdeyse antremanlarını canlı vermeye çalışcaksınız, bizim bir hazırlık maçımız yok.Lütfen bu şikayetimi dikkate alıp ilgili makamlarla görüşülüp bizim maçımızı yayına koyulacağını sanıyorum.Boşunamı D-SMART alıyor bu millet.

diye yazıp attım
                            Més Que Un Club

Yorum

Bugünki fanatik gazetesinde 6 maçın 6sınıda d-smart ın vereceğini yazıyordu?
                              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

Çalışıyor...
                              X