Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

D-Smart Rezaleti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu lanet olası kanal dan başka tv yok mu sankı.. neden başka kanal ile anlaşmıyoz ?

Yönetimin daha duyarlı olması lazım bu konuda..

Hepsi aynı kumaş bunların..En iyisi TsTv' yi hayata geçirmek, yoksa hiçbirisi bizi sevmiyor, çekemiyor zaten..
    Boş durmak yok, maile devam.....!!
    Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

Burda sallamayın tıklayın Şikayetinizi bize yakışan cümlelerle dile getirin

Yorum

hazılık maç yayınını bu kadar abartmaya gerek yok bence. yarın 2 ş ligi maçı var aynı saatlerde. hazırlık maçı bu anlamda bizim için çok önemli ama onlar için 2. planda kalıyor. buda bizim açımızdan üzücü ama onlar açısından gayet doğal bişi. o yüzden sakin olmakta yarar var.
        SABIR = BAŞARI

Yorum

İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hazılık maç yayınını bu kadar abartmaya gerek yok bence. yarın 2 ş ligi maçı var aynı saatlerde. hazırlık maçı bu anlamda bizim için çok önemli ama onlar için 2. planda kalıyor. buda bizim açımızdan üzücü ama onlar açısından gayet doğal bişi. o yüzden sakin olmakta yarar var.
          Kocaman (!) D-Smartın 3 tane daha kamerası bir tane daha canlı yayın arabası yoksa, Bu işe niye kalkıştı???

Bence sende fazla sakin olma!!!!
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

İşte al sana taraftar profiline bi örnek...Dostum olay hazırlık maçı, ş.ligi maçı falan filan mhbbti değil, niye bu kadar basite alıyorsunuz; tıpkı onların TRABZONSPORUMUZU hafife basite almaları gibi...!!
            Madem yayınlamayacaktın niye ta bugüne kadar bas bas bağırıyordun maçı BİZ yayınlıyorz diyee..

Sen istersen rahat ol, takma ammaaa bu şerefsizler artık akıllarını başlarına almalılar..Kimle dalga geçtiklerini bilmeleri lazım..!!!
            Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kocaman (!) D-Smartın 3 tane daha kamerası bir tane daha canlı yayın arabası yoksa, Bu işe niye kalkıştı???

Bence sende fazla sakin olma!!!!
              siz sakin olmayan arkadaşların ne tür bir sonuç alacaklarını merakla bekliyorum. sonuç alamadıkça gittikçe artan adrenalin seviyeniz sizi hangi sözleri söyletmeye sevkedecek. trabzonspor taraftarına yakıştırabildiğiniz hangi hareketleri yaptıracak.
              sabırsızlığından şüphe duymadığım taraftarımızın sanırsam sezon öncesindeki sabır antremanları pekte ii gitmiyor. hadi hayırlısı şu lig başlasada futbola doysak.
              SABIR = BAŞARI

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burda sallamayın tıklayın Şikayetinizi bize yakışan cümlelerle dile getirin
                http://www.d-smart.com.tr/userinfo.aspx

"Trabzonsporun Biefeld ile yapacağı maçı yayınlamayacağınızı büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.
                Türk futbol tarihine 4.büyük olarak geçmiş bu büyük klube yapılan bu saygısızlık elbetteki hakettiği karşılığı D-Smart abonelik iptalleri ile alacaktır."
                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

İlk olarak dido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte al sana taraftar profiline bi örnek...Dostum olay hazırlık maçı, ş.ligi maçı falan filan mhbbti değil, niye bu kadar basite alıyorsunuz; tıpkı onların TRABZONSPORUMUZU hafife basite almaları gibi...!!
                  Madem yayınlamayacaktın niye ta bugüne kadar bas bas bağırıyordun maçı BİZ yayınlıyorz diyee..

Sen istersen rahat ol, takma ammaaa bu şerefsizler artık akıllarını başlarına almalılar..Kimle dalga geçtiklerini bilmeleri lazım..!!!
                  burda d smart denen illet yayıncı kuruluşun savunucusu değilim ama gerçekler var. trabzonsporumuzun hazırlık maçları aylar öncesinden belliydi. ama ş ligi maçalarının tarihleri geçen hafta belirlendi. ve iki takımın maçıda aynı gün ve aynı saate konuldu. bu konuda ciddi bir ekipman ve eleman gerektirmekte.
                  SABIR = BAŞARI

Yorum

renkdaşlar tam emin olmamakla beraber benim bildiğim 5 yıl boyunca d-smart yurtdışındaki maçları yayınlama hakkını eline aldı.yani olası avrupa kupası maçlarını da verebilirler.bu konu hakkında kesin bir bilgisi olan var mı?

Yorum

burda d smart denen illet yayıncı kuruluşun savunucusu değilim ama gerçekler var. trabzonsporumuzun hazırlık maçları aylar öncesinden belliydi. ama ş ligi maçalarının tarihleri geçen hafta belirlendi. ve iki takımın maçıda aynı gün ve aynı saate konuldu. bu konuda ciddi bir ekipman ve eleman gerektirmekte.
                      Abi bahse konu takımlardan biri dikkatini çekerim TRABZONSPOR...!!! istanbulun kenar mahalle takımı değil..!!
                      Sen bu büyük camianın maçını verecek kadar bir kapasiteye sahip değilsen git Gümüşhane' de koyun gözet...
                      Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

İlk olarak dido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi bahse konu takımlardan biri dikkatini çekerim TRABZONSPOR...!!! istanbulun kenar mahalle takımı değil..!!
                        Sen bu büyük camianın maçını verecek kadar bir kapasiteye sahip değilsen git Gümüşhane' de koyun gözet...
                        neyse uzatmaya gerek yok siz bildiğiniz gibi yapın ben bildiğim gibi yapayım.
                        SABIR = BAŞARI

Yorum

siz sakin olmayan arkadaşların ne tür bir sonuç alacaklarını merakla bekliyorum. sonuç alamadıkça gittikçe artan adrenalin seviyeniz sizi hangi sözleri söyletmeye sevkedecek. trabzonspor taraftarına yakıştırabildiğiniz hangi hareketleri yaptıracak.
                          sabırsızlığından şüphe duymadığım taraftarımızın sanırsam sezon öncesindeki sabır antremanları pekte ii gitmiyor. hadi hayırlısı şu lig başlasada futbola doysak.
                          Argo diye tabir edilecek bir laf zaten benim ağzımdan çıkmaz...

Ama ortada hakkı yenen ve kandırılan milyonlarca insan varken, pek sakin olamıyorum. Ama bu öfkemi kontrol edemiyorum manasında değil.

Neyse dediğim gibi bence sende çok sakin olma ve en azından bir elektronik posta yolla...
                          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

olaya cok ters acıdan bakıuyorsun ts taraftarının haklılıgı hazırlık macı ş.ligi su bu degil d smartın kampanyasında 4 buyuklerin ahzırlık maclarını gostercez dediler ve bunun için herks d smart aldı napalım biz fb nin gs nin macını kimi yayınlarsa yayınlasın ama biz d smartı hazırlık maclarımız gosterilcek diye reklam yapıldı ondan dolayı aldık d smart burda sucludur reklamda tuketiciyi yanıltma suctur tuketici haklarını kullanarak isteyen dava acabilir emin olun kazanırsınız

Yorum

İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olaya cok ters acıdan bakıuyorsun ts taraftarının haklılıgı hazırlık macı ş.ligi su bu degil d smartın kampanyasında 4 buyuklerin ahzırlık maclarını gostercez dediler ve bunun için herks d smart aldı napalım biz fb nin gs nin macını kimi yayınlarsa yayınlasın ama biz d smartı hazırlık maclarımız gosterilcek diye reklam yapıldı ondan dolayı aldık d smart burda sucludur reklamda tuketiciyi yanıltma suctur tuketici haklarını kullanarak isteyen dava acabilir emin olun kazanırsınız
                              ii madem bir yolunu bulmuşunuz ve bence vakit kaybediyorsunuz. ben d smart alamdığım için dava edemiyorum. alan arkadaşlar dava açsın. bence bu bağırmaktan daha faydalı ve daha etkili bir yol. en azından mantıklı.
                              SABIR = BAŞARI

Yorum

ii madem bir yolunu bulmuşunuz ve bence vakit kaybediyorsunuz. ben d smart alamdığım için dava edemiyorum. alan arkadaşlar dava açsın. bence bu bağırmaktan daha faydalı ve daha etkili bir yol. en azından mantıklı.

bende tam buna benzer birşey yazıyodum ki gördüm, dava edin kazanırsınız diyen arkadaşlar neden kendileri açmıyor o zaman bunu çok merak ediyorum, ben d-smart almadım ama alan taraftarlarımız için bir kaç şikayet maili attım. ama böyle dava edin kazanırsınız demekle garip geliyor bana
                                "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Çalışıyor...
                                X