Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forvet yoksa forma almakta yok. yok oyle karsılıksız sevda benim literatürümde....
    olur olur oda olur... platonik ask bizimkisi renkdas platonik... vatani görev gibi forma almak
    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• yükleyemedim
      En son atomania tarafından düzenlendi; 16.07.2010, 16:31.

Yorum

• siparis verdikten 8 gün sonra elime gecti... 5 günde para vardi trabzona... sonra parayi aldiklari gün isimler yazildi ve kargo' ya verildi... 3 günde geldi... sali paketiniz en gec cuma gelir diye mail geldi kargo' ya verildigine dair ve bugün geldi... =) helal olsun... tek sorun iste türk telekom yazilarinin azda olsa kavlamis olmasi... ben sahsen formayi camasir makinesine atmayi düsünmüyorum... okadar bekleyemem yine... kendim yapistiririm... =) bu paraya iyi... babam cubuklu ben parcali aldim... ikiside harika... cubuklu bu sene daha güzel olmus... ileride banada uzun kollu cubuklu gözüktü... =) ütüsüz paketden taze actim... sasirmayin... ütülenince dahada sahane duracaktir eminim...
        En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 16.07.2010, 17:07.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türkiye'de son iki sezondur bizden önce forma tanıtımı yapıp, forma satışı yapan bir kulüp oldu da biz mi duymadık, hayırdır?

26.06.2010
          Bizden önce çıkartan yok abi, onu biliyoruz...

Fakat örnek olma adına biraz daha erken çıkabilir formalar...

Fiyasko dediğim kısım da forma dizaynları, yaka şekillleri ve baskılar hakkında..

Çubuklu formanın yakası o kadar bunaltıcı ki ben halısahada bunalıuyosam, eminim futbolcular da sahada bunalacaklardır...

Ayrıca daha makinaya atmadan "türk telekom" yazısı sökülmeye başladı...

Bu takım bizim, formalar da bizim. Her türlü alırız formamızı ama böyle diye iyice basitleştirirseler olmaz ki..
          En son faik celikoflu tarafından düzenlendi; 16.07.2010, 17:14.
          Bordo Mavi

Yorum

• parçalı forma çok güzel

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

siparis verdikten 8 gün sonra elime gecti... 5 günde para vardi trabzona... sonra parayi aldiklari gün isimler yazildi ve kargo' ya verildi... 3 günde geldi... sali paketiniz en gec cuma gelir diye mail geldi kargo' ya verildigine dair ve bugün geldi... =) helal olsun... tek sorun iste türk telekom yazilarinin azda olsa kavlamis olmasi... ben sahsen formayi camasir makinesine atmayi düsünmüyorum... okadar bekleyemem yine... kendim yapistiririm... =) bu paraya iyi... babam cubuklu ben parcali aldim... ikiside harika... cubuklu bu sene daha güzel olmus... ileride banada uzun kollu cubuklu gözüktü... =) ütüsüz paketden taze actim... sasirmayin... ütülenince dahada sahane duracaktir eminim...
              güle güle giy

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forvet yoksa forma almakta yok. yok oyle karsılıksız sevda benim literatürümde....
                kesinlikle katılıyorum.. taraftarın duygularını kullanıp da taraftarı kandırmak çok ayıptır.. bu yönetiminde yaptığı şuanda budur..
                ve de formayıda ne zaman istenildiği gibi yaparlarsa o zaman alacağım..

aldıktan 2 hafta sonra armaları yazıları kopacaksa niye alayım ki..
                En son Sacit tarafından düzenlendi; 16.07.2010, 22:02.

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  güle güle giy
                  Danke. =) tesekkur ederim...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

siparis verdikten 8 gün sonra elime gecti... 5 günde para vardi trabzona... sonra parayi aldiklari gün isimler yazildi ve kargo' ya verildi... 3 günde geldi... sali paketiniz en gec cuma gelir diye mail geldi kargo' ya verildigine dair ve bugün geldi... =) helal olsun... tek sorun iste türk telekom yazilarinin azda olsa kavlamis olmasi... ben sahsen formayi camasir makinesine atmayi düsünmüyorum... okadar bekleyemem yine... kendim yapistiririm... =) bu paraya iyi... babam cubuklu ben parcali aldim... ikiside harika... cubuklu bu sene daha güzel olmus... ileride banada uzun kollu cubuklu gözüktü... =) ütüsüz paketden taze actim... sasirmayin... ütülenince dahada sahane duracaktir eminim...
                    Bende Almanyadan Siparis vermeyi düsünüyorum Parasal yönde ekstra birsey oluyormu Kargo olsun Gümrük olsun veya Para gönderirken

Ve Para nasil ödeniyor normal "Überweisung" mu yoksa Kredi Karti gibi birsey gerekmi ??
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• En son Erdinç Barutçu tarafından düzenlendi; 17.07.2010, 01:06.
                      Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet malesef yine yapıştırma...

hatta şunu da söyliyim, türk telekom yazısı daha hiç yıkanmadan çıkmaya başladı
                        Aynı sorun bende de vardı abi...
                        Gittim hemen baskı yaptılar tekrardan...
                        Şimd fazlası ile sağlam (:
                        Hamiş

Yorum

• FOREVER TRABZONSPOR
                          1461
                          TS rh (-)

Yorum

• Bu formayı yeni aldım yuvarlak yaka hoşuma gitmedi birde Trabzonspor yazmıyor yaka arkalarına yenilerde.... yenilerden alırsam gri olanı alacam inş.
                            FOREVER TRABZONSPOR
                            1461
                            TS rh (-)

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende Almanyadan Siparis vermeyi düsünüyorum Parasal yönde ekstra birsey oluyormu Kargo olsun Gümrük olsun veya Para gönderirken

Ve Para nasil ödeniyor normal "Überweisung" mu yoksa Kredi Karti gibi birsey gerekmi ??
                              kargo ücretini takim karsiliyor... cok almayinca ekstra gümrük parasi yok... yani kusku dumuyacaklar senin pazarliyacagina dair... okadarda almazsin herhalde... ben sadece aldigim formalara verdim para... parayi überweisen yaptim... önemli olan trabzonspor.com.tr' da herseyi dogru vermen adresi felan... ve oturdugun sehirde hangi banka varsa havale yerinde o bankayi secmen... misal bizim burada is bankasi var... ben is bankasi hesabini sectim ve gönderme parasi ödemedim... diger bankalardan gönderirsen gönderme parasi aliyorlar... hemde baya bir... o paraya bir forma daha alinir

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynı sorun bende de vardı abi...
                                Gittim hemen baskı yaptılar tekrardan...
                                Şimd fazlası ile sağlam (:
                                bendede var... ama yine beklemek istemiyorum... kendim hallederim... japon yapistiricisi ile nasil olsa bizimkilerde farkli birsey yapmiyor bende yapiskan izleri bile var ama yinede formalar cok güzel...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X