Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarikasın Özge.
Heralde sizin evde bi Ts Club açıcak kadar lisanslı ürün vardır.24 forma var diğer ürünleri saymıyorum hiç
-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıcaksan Ankara'ya aç çok makbule geçer valla.Bayiliğini alabiliriz. ççç
Yeri ayarlayın geliyorum
-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs clube gidip fotolar çekip "bunlar benim" demeyelim
İlk olarak kabux61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız yattara hem orta sahada hem forvette olmuş numara değişti diye mi-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak kabux61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız yattara hem orta sahada hem forvette olmuş numara değişti diye mi
Yorum
-
İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Rizedeyim vede Rizeliyim buralarda yokbiri çıksa şu kardeşine bitane forma veya thişört hediye etse ne güzel olurdu pehh
...özge 24 diyo
Masallah ya ama 23 olsa pek bişi değişmez dimi
:P
Yorum
-
İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Rizedeyim vede Rizeliyim buralarda yokbiri çıksa şu kardeşine bitane forma veya thişört hediye etse ne güzel olurdu pehh
...özge 24 diyo
Masallah ya ama 23 olsa pek bişi değişmez dimi
:P
Of / İmza Giyim ulaşabileceğin en yakın TS ClubBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum