siparis verdikten 8 gün sonra elime gecti... 5 günde para vardi trabzona... sonra parayi aldiklari gün isimler yazildi ve kargo' ya verildi... 3 günde geldi... sali paketiniz en gec cuma gelir diye mail geldi kargo' ya verildigine dair ve bugün geldi... =) helal olsun... tek sorun iste türk telekom yazilarinin azda olsa kavlamis olmasi... ben sahsen formayi camasir makinesine atmayi düsünmüyorum... okadar bekleyemem yine... kendim yapistiririm... =) bu paraya iyi... babam cubuklu ben parcali aldim... ikiside harika... cubuklu bu sene daha güzel olmus... ileride banada uzun kollu cubuklu gözüktü... =) ütüsüz paketden taze actim... sasirmayin... ütülenince dahada sahane duracaktir eminim...
En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 16.07.2010, 17:07.
siparis verdikten 8 gün sonra elime gecti... 5 günde para vardi trabzona... sonra parayi aldiklari gün isimler yazildi ve kargo' ya verildi... 3 günde geldi... sali paketiniz en gec cuma gelir diye mail geldi kargo' ya verildigine dair ve bugün geldi... =) helal olsun... tek sorun iste türk telekom yazilarinin azda olsa kavlamis olmasi... ben sahsen formayi camasir makinesine atmayi düsünmüyorum... okadar bekleyemem yine... kendim yapistiririm... =) bu paraya iyi... babam cubuklu ben parcali aldim... ikiside harika... cubuklu bu sene daha güzel olmus... ileride banada uzun kollu cubuklu gözüktü... =) ütüsüz paketden taze actim... sasirmayin... ütülenince dahada sahane duracaktir eminim...
Forvet yoksa forma almakta yok. yok oyle karsılıksız sevda benim literatürümde....
kesinlikle katılıyorum.. taraftarın duygularını kullanıp da taraftarı kandırmak çok ayıptır.. bu yönetiminde yaptığı şuanda budur..
ve de formayıda ne zaman istenildiği gibi yaparlarsa o zaman alacağım..
aldıktan 2 hafta sonra armaları yazıları kopacaksa niye alayım ki..
En son Sacit tarafından düzenlendi; 16.07.2010, 22:02.
Bende Almanyadan Siparis vermeyi düsünüyorum Parasal yönde ekstra birsey oluyormu Kargo olsun Gümrük olsun veya Para gönderirken
Ve Para nasil ödeniyor normal "Überweisung" mu yoksa Kredi Karti gibi birsey gerekmi ??
Bende Almanyadan Siparis vermeyi düsünüyorum Parasal yönde ekstra birsey oluyormu Kargo olsun Gümrük olsun veya Para gönderirken
Ve Para nasil ödeniyor normal "Überweisung" mu yoksa Kredi Karti gibi birsey gerekmi ??
kargo ücretini takim karsiliyor... cok almayinca ekstra gümrük parasi yok... yani kusku dumuyacaklar senin pazarliyacagina dair... okadarda almazsin herhalde... ben sadece aldigim formalara verdim para... parayi überweisen yaptim... önemli olan trabzonspor.com.tr' da herseyi dogru vermen adresi felan... ve oturdugun sehirde hangi banka varsa havale yerinde o bankayi secmen... misal bizim burada is bankasi var... ben is bankasi hesabini sectim ve gönderme parasi ödemedim... diger bankalardan gönderirsen gönderme parasi aliyorlar... hemde baya bir... o paraya bir forma daha alinir
Aynı sorun bende de vardı abi...
Gittim hemen baskı yaptılar tekrardan...
Şimd fazlası ile sağlam (:
bendede var... ama yine beklemek istemiyorum... kendim hallederim... japon yapistiricisi ile nasil olsa bizimkilerde farkli birsey yapmiyor bende yapiskan izleri bile var ama yinede formalar cok güzel...
Yorum