İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
arkadaşlar dün mecidiyeköydeki ts clubdan beyaz formamızı aldım..orda çalışan abiye sordum bu formadan klube ne kadar para kalıyo diye..85 tl olan formadan 65 tl klube gidiyor dedi...bu da demek oluyo ki forma klup için gerçekten ii bi gelir kapısı ..artık forma alırken tereddütt etmemize gerek yok demektir..trabzonspor için herkes bi forma alsın...
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel bir örnek taraftar olma açısından.
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum