Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 forma sozum vardı 1ı yazın aldım dıgerını pazartesi alıp tahaddutumu yerıne getırecegım, alanzınho yu da ek olarak alabbılırım
    abı sen gelıyormusun ankara maçının kadıkoydekı toplanmasına ?
    Hastikoz

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugünkü Ts Clup alışverişimiz10 forma var sanırım
      mükemmelsin yawww. keşke herkes senin gibi resmi ürünlerimi alsa. tekrar bravooo
      TRABZONSPOR
      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
      Mesut Keleş (19)

Yorum

• az kaldı ...haftaya cumartesi pazara alıp koyucam resmimi inşallah henüz para biriktirme aşamasındayım
        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abi sen ne iş yapıyon. kluplen konusalımda sen formadan ve reklamdan sorumlu müdür yapalım yaww süper çizimlerin var üstüne üstlük resimlerinde süper çekilmiş. ts tanıtımını böyle yapsa 2 kat formaa satardı
          TRABZONSPOR
          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
          Mesut Keleş (19)

Yorum

Koleksiyon gibi
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• arkadaşlar dün mecidiyeköydeki ts clubdan beyaz formamızı aldım..orda çalışan abiye sordum bu formadan klube ne kadar para kalıyo diye..85 tl olan formadan 65 tl klube gidiyor dedi...bu da demek oluyo ki forma klup için gerçekten ii bi gelir kapısı ..artık forma alırken tereddütt etmemize gerek yok demektir..trabzonspor için herkes bi forma alsın...

Yorum

masallah masallah TS club mu acicaksiniz
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bu sezon için 1 forma 1 eşofman aldım.
                  Şimdi isim yazılmaya başlamış
                  3 tane parçalı forma siparişi veriyorum.
                  1 kendime 2 hediye,
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• 1 forma daha alırsam 11 kişilik kadro çıkarırımAlanzinho yazdıracaktım ama henüz kalıp gelmemiş o yüzden yazamadılar bugün.Haftaya gelecek o zaman yazdırırız
                    -1461 TRABZON-

Yorum

Bir taraftar bu kadar forma alırsa kulüp banka açar Güzel bir örnek taraftar olma açısından.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yorum

• En yakın zamanda parçalı formadan alıp ekleyeceğim buraya...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Özge, harikasın..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

bravo
                              tebrik ve teşekkür ediyorum

Yorum

• Maaşallah

Çeşit çeşit forma var orada yahu.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...