Elime gelen formada rezilliğe bakın.Formayı giymek için başıma soktuğumda başımın içeri girmediğini fark ettim.Forma öyle yapışmış ki zor açtım içini.Yırtılacak diye korktum.Önündeki yazı nasıl kırışmışsa sıcak sıcak baskıyı baket yapmışlar herehalde.kırışıklık bile açılmadı uğraşmam rağmen.
Klulübü aradım geri yollayın değişelim dendi.Bu arada formalar kontrol edilerek kargoya veriliyormuış kargoda yapışmış birbirine ne kadar sıcak varsa dışarda.Bastım bağırdım ağzıma ne gelirse.Yazıklar olsun dünyanın parasını ver.Karşılaştığımız manzaraya bak.Birde akıl verdiler geri yollayın diye yok ben öyle giyecektim.
formalarda amatörlük gerekten var, yani bunun en büyük nedenlerinden birisi yine şahsi kanaatim sabırsız taraftar,
bu işi profesyonelce yapamadıklarını biliyoruz, 15 gün daha beklesekte adam gibi yapsalar formaların yağıştırmalarını daha iyi olacaktı, ama talepleri karşılamak için hızlı hızlı yapılan yapıştırmalar ve paketlemeler hataları da beraberinde getirdi.
sanki temmuzun 15 inde tanıtım yapsaydık olmuyordu, en azından işi düzgünce yapabileceklerdi diye tahmin ediyorum
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
formalarda amatörlük gerekten var, yani bunun en büyük nedenlerinden birisi yine şahsi kanaatim sabırsız taraftar,
bu işi profesyonelce yapamadıklarını biliyoruz, 15 gün daha beklesekte adam gibi yapsalar formaların yağıştırmalarını daha iyi olacaktı, ama talepleri karşılamak için hızlı hızlı yapılan yapıştırmalar ve paketlemeler hataları da beraberinde getirdi.
sanki temmuzun 15 inde tanıtım yapsaydık olmuyordu, en azından işi düzgünce yapabileceklerdi diye tahmin ediyorum
Gerçekten inanıyormusunuz bu sorunların tek nedeninin kısıtlı zaman olduğuna ?
Ben şahsen inanmıyorumda..
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Geç bile kalındı...
Formalar sezon bitiminden bir hafta sonra piyasaya çıkmalı.
Çünkü yılbaşından sonra eski forma alamıyoruz, yenileri çıkacak diye.
Nasıl yaz başlar başlamaz yeni kreasyonlar vitrinlerde oluyorsa, sezon biter bitmez de formalar çıkmalı.
Sonuçta ortada büyük bir fiyasko var, bir daha tekrarlanmaması önemli olan
Off ya, şu formaları adam akıllı düzgün yapmazlarmı arkadaş ya Ts club'ın kıymetini şimdi anlıorum avea yazısı baskıydı amblem dikiş'ti herşey harikaydı..
Kahrolsun Nike! Daha formayı makineye atmadan Türk Telekom yazısı sökülmeye başlamış..
Olamaz böle bişe arkadaş ya, forma almak istiyorum bi yandan da biliyorum ki en fazla 1 ay sonra forma, reklam olsun logo olsun sökülmeye başlıcak..
Adamlar 4 günde kıbrısa kargomu gönderdi helal olsun
Almanyaya 3 günde geldi... irtibat halindeydik ts club ile ve para ellerine gectigi anda basildi isimler ve kargoya verildi ayni günü bu sali... ve bugün geldi bizim formalar birazdan insallah bende yükliyorum...
Yorum