Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olacak iş değil. Şu formalara bakıyorum da nasıl bir göz bizim logoları bu şekilde formaya yerleştirir anlamıyorum.

Nike firmasından formalar sadece Nike logolu geldi. Madem öyle bizim logomuz da formaya Nike logosuna simetri oluşturacak şekilde yapıştırılmalıydı.

Ancak görünen o ki kitaba etiket yapıştırır gibi çakmışlar logoyu...

Mavi çubuk üzerine yapıştırmada bile çubuğu ortalıyamamışlar... Rezillik!

3-4 senedir forma işi acaip can sıkıyor!

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• Abi bence nike logosu mavi çubuğun içinde olmalıydı diğer türlü oldugunda hepsi bi yere toplanmış gibi duracaktı gerçi böylede hoş durmuyor ama nike ın diğer takımlarda logosunu hep çubugun içinde kullandıgını gördük neden bu yıl böyle oldu anlayabilmiş değilim.
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi bence nike logosu mavi çubuğun içinde olmalıydı diğer türlü oldugunda hepsi bi yere toplanmış gibi duracaktı gerçi böylede hoş durmuyor ama nike ın diğer takımlarda logosunu hep çubugun içinde kullandıgını gördük neden bu yıl böyle oldu anlayabilmiş değilim.
        biz öyle alıştık diyelim yoksa aşağıda da görüldüğü gibi gayet hoş oluyor

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Bizim formamızdaki çubuk sayısıyla örnek verdiğin formanın çubuk sayısı aynı değil bu ayrıntı gözle bakıldıgında kenar kısımların boş kaldıgını gösterir yani önemli bi ayrıntı.

Mesela anlatmak istediğim şu şekil...

Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim formamızdaki çubuk sayısıyla örnek verdiğin formanın çubuk sayısı aynı değil bu ayrıntı gözle bakıldıgında kenar kısımların boş kaldıgını gösterir yani önemli bi ayrıntı.

......

nike ın 2010-2012 kataloğundaki çubukulu forma interin geçtiğimiz sezonki forması baz alınarak çıkartılıyor. aynı tip formalar yani.

dolayısıyla nike ın logosuyla oynayamıyoruz, bizim logoyu bu durumu göz önün alarak yerleştirmemiz lazım.

...
              arkadaşta doğru uygulamayı göstermiş zaten.
              En son EROS87 tarafından düzenlendi; 24.07.2010, 16:19.

Yorum

• Sen yerleştir ama düzgün olacak sandıgın şey interdeki gibi durmayacak çünkü çubuk sayısı fazla.

yanlışmı yanlış ama diğer türlü yaparsanda yanlış olacak benim demek istediğim o

Yorum

• İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yeni formalari almanyada nerden alabilirim
                  ben Türkiye'ye giden birine siparis vermistim.
                  Burada bulamazsin
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olacak iş değil. Şu formalara bakıyorum da nasıl bir göz bizim logoları bu şekilde formaya yerleştirir anlamıyorum.

Nike firmasından formalar sadece Nike logolu geldi. Madem öyle bizim logomuz da formaya Nike logosuna simetri oluşturacak şekilde yapıştırılmalıydı.

Ancak görünen o ki kitaba etiket yapıştırır gibi çakmışlar logoyu...

Mavi çubuk üzerine yapıştırmada bile çubuğu ortalıyamamışlar... Rezillik!

3-4 senedir forma işi acaip can sıkıyor!

Yukarıda bahsetmiş olduğum durumu amatörce düzeltecek olursak logo aşağıdaki gibi formaya yerleştirilmesi gerekirdi. İşte simetri...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben Türkiye'ye giden birine siparis vermistim.
                      Burada bulamazsin
                      kölnde var

Yorum

• biraz daha beklemek lazım forma alma konusunda

Yorum

• geçen sene fatih tekke gelecek diye almıştım busene bende heycan yaratacak oyuncu alınmazsa almayacam...
                          1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• 2 forma alacağız kız arkadaşımla beraber...da hangisi olsun karar veremedik
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 forma alacağız kız arkadaşımla beraber...da hangisi olsun karar veremedik
                              parçalı formalar süper

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X