Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benide yazın 2 adet Ankaradan aldım hatta fotoğrafımıda foruma koydum.2 adet yazıyorsunuz unutmayın

Yorum

• ya avrupadan nasil alcaz..kac hafta oldu hala tik yok sitede..
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Beyaz formamı aldım ismimi düzeltebilirsiniz

Yorum

• 2 tane alıcam dedim...alıcam da..ama birden fazla modele vericek param olmaması sebebiyle çizgili formayı bekliyicem sanırm

Yorum

• Bu yıl Nıke ' ın sponsor olmasıyla birlikte alacağım forma ve eşofman takımları için hayaller kurup durmaya başlamıştım hem eşime hem kendime memleketim Artvine giderken olmassa dönüşte birer forma ve birerde eşofman takımı almayı istiyordum Bulunduğum ildeki Nıke mağazalarına sorduğumda forma ve eşofman takımları ne zaman gelecek diye kesin bir cevap alamamıştım bu yüzden hem Ts clupten alırım hemde direk takımıma destek olmuş olurum diyede beklemeye karar verdım .Lakin temmuz ayının son haftasına dogru TRABZONA VARDIĞIMDA HENUZ FORMALARIN ÇIKMADIĞINI ÇOK YAKINDA ÇIKACAĞINI SÖYLEDİLER BU YÜZDEN DÖNÜŞTE ALMAYA KARAR VERDİM.Ağustos ayının 15 inde TRABZON FORUM alışveriş merkezine uğradım ama gördümki sadece formalar var ve olanlarda hep büyük beden ve dahada önemlisi futbolcuların isimleri ve numaraları yazılı formalardan yok.Nerden bulabilirim diye sorduğumda beni Merkezdeki Ziraat bankası arkasındaki Ts Clüp mağazasına yönlendirdiler oray gittim zamanım olmamasına ve yolumun uzun olmasına rağmen forma ve eşofmanlarımı almaya kararlıydım.Maalesef ne yazıkki Ts Clüp e vardığımda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım raflarda hala puma'nın ürünleri satılıyor sadece Nıke 'dan 3 çeşit forma oda numarasız ve futbolcu isimleri olmayan formaları görünce Almaktan vazgeçtim.Çünki ne kendi bedenime uygun bir forma bulabildim nede Nıke2dan eşofman takımı bulabıldım sezon açılmak üzere olan böylesine büyük bir klübün Marketin departmanının bu kadar amatörce olması beni üzdü neden Nıke bu işi daha sıkı yapıp zamanında yetiştirmedi anlamış değilim hala Pumanın ürünleri neden o vitrinlerde duruyor onuda anlamış değilim...Büyük takımlar yaptıkları büyük transferleri sattıkları futbolcu isimli formalarla neredeyse karşılıyorlar ama bizde maalesefki bu durum gelişmemiş bir an önce Başkan ve yönetimin Takımımıza Çok fazla gelir getirebilecek Profesyonel marketin departmanını kurmasını ve bir an önce bu konuda gerekli atılımların yapılmasını istiyorum...
            bir an öncede formaların bedenlerinin çoğaltılmasını ve dağıtımının yapılmasını arzu ediyorum.
            Ben ıspartada yaşayan bir taraftar olarak Artık Ts Clupten alışveriş yapamayacağım ama en azından Nıke mağazalarının tamamına bu ürünlerin yollanmasını istirham ediyorum.
            Bu yazım bir nevi eleştiri bir nevi yakınmadır umarım gerekli yerler okur.. Saygıyla .... ACAR...
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• YETER ARTIK!!!!!!!!

Nedir bu çile nedir bu

Kastamonu nun altını üstüne getirdim bir tek forma bulamadım.

Migros daki Nike mağazasına girdim sordum Trabzonspor formaları ne zaman gelecek diye bilmiyoruz demişlerdi iki hafta önce şimdi ise Kesin olarak gelmeyecek.

üç eziklerinki gelecek Tranzonun forması gelmeyecek dedi.

O an ne kadar sinirlendiğimi bilemezsiniz.

Allah topunun belasını versin.

Ben şimdi nasıl forma alacam kredi kartımda yok offffff offffffffff offfffffffffffff

Yorum

• beyaz ve mavi olmak üzere taahhüt ettiğim 2 adet formayı almış bulunuyorum
                Bordomavi.net

Yorum

• İnsan ol evlat!

Yorum

• Kredi kartsız forma nasıl alabilirim lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim

Yorum

• 1 adet bende aldım
                      DRAGO GABRIC

Yorum

• ben de taahhüt etmemiştim ama formamı aldım çoktan..

Yorum

• birtane beyaz almistim, dayanamadim gittim birtanede turuncu dan aldim. ikiside cok güzel formalar

Yorum

• İlk olarak Ömer Nergis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kredi kartsız forma nasıl alabilirim lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim

sen bana kredi kartıyla alınan yer söle ben alırım
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• ya arkadaşlar formalar kaç lira bir formayı kesin alıcamda ikinci için kaç lira eksiğim var ona göre tamamlamak lazım

Yorum

• 4 tane çubuklu forma, 2 şort, 1 okul çantası, 1 bebek takımı aldım.
                                Yeni formaları beğenmedim. Şubat ayında çubuklu formalar çıkacakmış.
                                İnşaallah o zaman 1 tane daha alacam.
                                bende kalan formaya efulim 67 yazdırdım.
                                Yakında fotografını koyarım inşaallah.

NOT: Benida listeye ekleyin daa !
                                En son efulim67 tarafından düzenlendi; 30.08.2008, 21:26.
                                Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                                O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X