yahu ne kadar ayıb nike 2.ci kez sınıfta kaldı malesef zaten formalar iyi değil neyse alalım diyoruz bu seferde forma bulamıyoruz. kulübü baya hafife almışlar ankarasporla karıştırdılar heralde yazık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKredi kartsız forma nasıl alabilirim lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim
Biz daha çok delirmeliyiz.
Formalar kutsal kumaştan yapılmış gibi, ulaşmak imkansız artık.
Belli bir kesim nasiplendi, ama bize kısmet değilmiş...
Yorum
-
ben 3tane alacam ama nasıl alacam bilmiyorum.
İstanbulda ve Ankarada tanıdıklarım var.Onlarda bulamıyor bana forma.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
ahh ahh bekle bekle nereye kadar anlamıs degilim.. puma forma gormekten artık icim kurum bagladı.. koysunlar suraya artık yeni formalarımızı.. isyanlardayım yemin ederim.. hergün acıp bakıyorum siteye ama hala icraat yok.. sadri babanın tek el atamadıgı sey bu sanırım.. bu formalardan sogumaya basldım iyice..En son ilhan tarafından düzenlendi; 10.09.2008, 05:39. Sebep: Türkçede "q" diye bir harf yoktur. Türkçe yazarken lütfen özen gösteriniz."Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..
Yorum
-
Salı günü Trabzondaki ts clup'a gittim. Amacım bir oğluma birde kendime forma almaktı. Ama malesef forma yoktu. ''Ayın 15'inden sonra gelecek'' dediler. ''Bu konuda biraz geç kalmadınız mı'' dedim. ''Malesef, şu geçen iki ayı değerlendiremedik. Tüm ısrarlarımıza rağmen nike siparişleri yetiştiremedi'' dediler.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum