Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu ne kadar ayıb nike 2.ci kez sınıfta kaldı malesef zaten formalar iyi değil neyse alalım diyoruz bu seferde forma bulamıyoruz. kulübü baya hafife almışlar ankarasporla karıştırdılar heralde yazık...

Yorum

• siteye yeniden puma forma koymuşlar

Yorum

• ilgi mükemmel bi de forma bulabilsek o da olur inşallah
        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• site yenileniyor yuksek ihtimalle forma satısı yeni sitemizden deva medecektir yani trabzonspor.org.tr den

Yorum

• offf offf bi forma bulamadım ya bizim burda herkes forma ile dolaşıyo bende yok diğer sezonlara ait 12 formam var ama bu sezona ait yok ühü

Yorum

• İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kredi kartsız forma nasıl alabilirim lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim
              Bizim kartımız var de ne oluyor sanki.
              Biz daha çok delirmeliyiz.

Formalar kutsal kumaştan yapılmış gibi, ulaşmak imkansız artık.
              Belli bir kesim nasiplendi, ama bize kısmet değilmiş...

Yorum

• taahhut gerceklstırecegız ama forma bulamıyoruz. ama ınsallah bu hafta ıcınde gelecek balıkesıre. bakalım

Yorum

• 2 tane alacağım demiştim , bir tanesini bugün itibariyle Ts Club'dan aldım . Resimi net sorunumu hallettiğimde eklerim .

Diğer formayı turuncu hariç sadece bordo-uzun kol olduğu için almadım . Bulursam diğer formamıda alacağım .

Yorum

• ben 3tane alacam ama nasıl alacam bilmiyorum.
                    İstanbulda ve Ankarada tanıdıklarım var.Onlarda bulamıyor bana forma.
                    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• ben ankarada bulmaktan vazgectım trabzon agıden babam orda bıle forma bulamamıs her yere baktım eskı formalar var dıyo

Yorum

• 2 forma sözümü formaların beden sıkıntısından dolayı geç de olsa aldım
                        Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                        Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                        Mustafa Korkmaz

Yorum

• bugün itibariyle 6.000 adet forma trabzona gelmiştir.tasnif işleri yarın yapılacak

kaynak-İsmail VARLI-TS CLUB SORUMLUSU
                          TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• ahh ahh bekle bekle nereye kadar anlamıs degilim.. puma forma gormekten artık icim kurum bagladı.. koysunlar suraya artık yeni formalarımızı.. isyanlardayım yemin ederim.. hergün acıp bakıyorum siteye ama hala icraat yok.. sadri babanın tek el atamadıgı sey bu sanırım.. bu formalardan sogumaya basldım iyice..
                            En son ilhan tarafından düzenlendi; 10.09.2008, 05:39. Sebep: Türkçede "q" diye bir harf yoktur. Türkçe yazarken lütfen özen gösteriniz.
                            "Turist" Okur Yazar..
                            Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Salı günü Trabzondaki ts clup'a gittim. Amacım bir oğluma birde kendime forma almaktı. Ama malesef forma yoktu. ''Ayın 15'inden sonra gelecek'' dediler. ''Bu konuda biraz geç kalmadınız mı'' dedim. ''Malesef, şu geçen iki ayı değerlendiremedik. Tüm ısrarlarımıza rağmen nike siparişleri yetiştiremedi'' dediler.
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Hani nerede arkadaşlar Nike'nin avukatları,nerde adalet,nerde insan hakları.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X