Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• TS club'ten aldiklarim:
    -3 aston villa tarzi forma
    -1 turuncu
    -2 bordo
    -diger ürünlerin listesini yapmama gerek yok ama
    bir ben kaldim onuda resmi siteden alacagim.
    Formalar çok güzel ya.
    "Trabzon Bir Sevda, Trabzonspor Bir Destandir"

Yorum

• ya ben de diyorum forma niye yok uşaklar hepsini almış ya

Yorum

• arkadaşlar küçük bir operasyon geçirmem nedeniyle nete dolayısıyla bmn ye pek giremedim.ben de daha alamadım 2 adet formamı.ancak şu da var.bulunduğumuz yerde formalarımızı satan bir mağaza maalesef yok ve anlam veremediğim bir şekilde internetten alışveriş henüz başlatılmamış.internetten satış ne ara başlayacak haberi olan var mı?

Yorum

• Ben aldım 1 tane yazmıştım zaten ama listede renkli değil diye tekrar yazıyorum.Çubuklu çıkınca onu da alacam..

Yorum

• Forma satışında bence Kulüp sınıfta kaldı,Resmi sitede hala geçen sezonun Pumalaraı satılıyor,
            Forma alıp taahhütlerimizi yerine getirebilmemiz için önce Forma Bulabilmemiz lazım.
            hala bekliyoruz resmi siteden online satış olacak,O olmadığı gibi NIKE bayilerindede yok.
            sezon başlamadan formalar satılmalı idi,

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Kesinlikle haklısın hocam bu konuda hayret verici bir şekilde bir icraat yok ama taraftar yollarda caddelerde forma arıyor.
              Düzcede ki NİKE satan mağazaya girdiğim zaman artık görevli kız beni görünce gülerek direk gelmedi TRABZONSPOR forması diyor..
              Bu konuda bir şeyler yapılması lazım

AZ KALDI İSYAN BOYUTUNA TARAFTAR HAZIR BEKLİYOR AMA ORTADA FORMA YOK YILDIRMAMAK LAZIM.

Yorum

• İstanbul-Haznedar'dakiTs Clupta hala büyük beden harici forma yok.Taraftar ne yapsın.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forma satışında bence Kulüp sınıfta kaldı,Resmi sitede hala geçen sezonun Pumalaraı satılıyor,
                  Forma alıp taahhütlerimizi yerine getirebilmemiz için önce Forma Bulabilmemiz lazım.
                  hala bekliyoruz resmi siteden online satış olacak,O olmadığı gibi NIKE bayilerindede yok.
                  sezon başlamadan formalar satılmalı idi,

https://www.trabzonspor.com.tr/categories.asp?catID=1
                  Bu siteye girdiğimde karşımda geçen senenin formalarını görünce sinir oluyorum. Taraftar stada formayla gelsin deniyor. İyi de forma yok, nerden bulalım.

Ne kadar da zor bu işler.
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu siteye girdiğimde karşımda geçen senenin formalarını görünce sinir oluyorum. Taraftar stada formayla gelsin deniyor. İyi de forma yok, nerden bulalım.

Ne kadar da zor bu işler.
                    trabzonspor.com.tr hata veriyor herhalde yeni formaları yüklüyorlar
                    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Her sene mutlaka bi eksiklik olacak bu kulüpte. Ben hadi neyse aldım ama almak isteyipte alamayanlara üzülüyorum. Yönetim hala birşey yapmıyor...
                      DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        trabzonspor.com.tr hata veriyor herhalde yeni formaları yüklüyorlar
                        Dün sabahtan beri öyle... Nası bi yükleme yapıyolarsa. Heralde parayı ekrandan elimizi uzatıp verip formayı mı alacaz
                        DRAGO GABRIC

Yorum

• turuncu formam elime ulaştı
                          belediyede açtım koydum masaya
                          kıskananlar çatlasın
                          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün sabahtan beri öyle... Nası bi yükleme yapıyolarsa. Heralde parayı ekrandan elimizi uzatıp verip formayı mı alacaz
                            Ver pariyiii, Al formiyiii
                            Anında görüntü

Yorum

• Arkadaşlar p.tesi günü 1 günlüğüne antalyaya gidiyorum ... Orada forma satılan bir yer varmıdır acaba? .. bilen varsa soylerse sevinirim...

Yorum

• 1 tanede ben aliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X